Не мора да се скроз нови, ама можеа некој од помладите да викнат, нека настапат, да видат сцена, да се прослават на некој начин. Оскарите горе долу 3 и пол саати траат (самото шоу, без килимот) и не се споредува Бубамара со Оскари. Се сложувам дека е некултурно, знаеш дека трае долго, сам си купил карта и си одлучил да одиш, коректно е да седиш до крај.
Концептот како концепт им е баш супер осмислен и добро е што некој некогаш се сетил дека треба да постојат вакви манифестации, да се мотивираат артистите зошто само во нашава земја се волку многу потценети. Не ми се свиѓа што предолго трае и се согласувам дека треба да носат и нови артисти за после да не се жалиме како сме праќале анонимуси на Евровизија или било каде кога нема истите кај да се појават и што да покажат а имаме и тоа како доста млади и талентирани дечки. Океј е тоа што ги испромовираа децата на неколку славни музичари, не викам дека не ги бива ама дај донесете уште некој млад покрај нив да покажат дека има квалитет а се деца на 'обични' луѓе. Браво за Влатко што ја повика и Андријана Јаневска на сцена со него, страшно потценета на нашава естрада иако таа си брка на страна кариера. Се на се, ми се свиѓа што постои нешто ваквко во државава ама 25 години не се малце за цело време да се тера исто па исто, може нешто да им текне да сменат да биде поинтересно а не секоја година слично на претходната.
Оваа година на 16 март ќе биде https://www.slobodenpecat.mk/video-...pularnosta-godinava-kje-se-odrzhi-na-16-mart/
Од искуство не вреди да давате пари за картите. Прво шо сите се дадени по мене по тебе на гага, а второ ОТРОВ е за седење у сала, у живо. Јас сум била еднашка, ни ги дадоа од фирма картите, не се доседува. Трае со саати, на неудобнине седишта у Борис, нема ни вода ни ништо... Според мене, дома да си ја почекаш да гледаш, бар на топло и удобно
Зошто нема вода ни ништо? Јас последниве два пати бев, имаше на секое седиште вода. Лани дури имаше и некои грицки и атлантис бонбончиња од спонзорите. Секој што сака да оди нека оди. Па за наредна година ќе знае дали да оди пак.
епа на толку негодување може и им текнало бидејќи трае 5+ саати и логично да има нешто бар... Инаку да, секако секој си одлучува дали ќе оди или не, јас споделив само мое искуство, како и што коментираме за другите теми
Еве детали од вчера https://www.crnobelo.com/novosti/do...odini-prvpat-bez-sashko-kocev-kako-si-pominav
Искрено не беше лошо синоќа, ама без Сашко беше малку досадно. Нема ист сјај Бубамара без него. Тино и Атанас беа тука и супер беа, ама фалеше Сашко...
А зошто не беше Сашко? Гледам од вчера објавуваат милион сториња Тин клуб добиле златна бубамара за најдобра тинејџ серија, во тесна конкуренција со кого?
Не најдов соодветна тема. Ама зошто Сашко Коцев не ја водел бубамара? Тино и Атанас се добри ама Сашко си е Сашко. Бил некој од форумот, интересно било?