Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Златна Бубамара на популарноста

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од alisa222, 9 февруари 2011.

1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.030
    Допаѓања:
    12.413
    @nextredstyle дали си била на најмалку две претстави и кажи што не ти се допаѓаше? Дека еве, прашање на вкус е.

На christinnn и Angie1432 им се допаѓа ова.
  2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.600
    Допаѓања:
    79.199
    Кој точно е Тино а кој Атанас од двајцава? :D Ги имам и во театар гледано ама никогаш не научив кој е кој.
    Овој што имаше подолга коса и гледам ја скратил, со кратка баш е мммаче. :wasntme:

3. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    6.614
    Не се сеќавам дали зема, ама еве и минатата година Mакедонка победи Славица. Какво, такво, гледано музичко шоу е што опстојува со години.

На Splendor. и Кена Рис им се допаѓа ова.
  4. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    5.181
    Прво да разграничиме, добар глумец не значи по дифолт добар стенд ап комичар. Комедија во театар и стенд ап не е исто. Чисто информативно.

Млади се и имаат потенцијал, не сакам да кажам дека не можат да бидат добри стенд ап комичари ама сценариото на Бубамара годинава им беше тапа.

На Sielo❤️, Ajronmen, Purpleheart и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.192
    Допаѓања:
    45.935
    Жими се' , најлошо поминати 4 часа |( останав до крај со надеж дека добриот дел допрва доаѓа :fubar:

Не ми е јасен делот со Рамбо Амадеус?!?! Само јас не го знам типацов?!? Дотолку е битен,да не удостои со ца. пола саат настап,и тоа со песни што се состојат од ДВА збора?

На FridaodaMk и violetblue им се допаѓа ова.
  6. Filip N

Filip N Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2024
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    35
    Преку Бубамарава може да ја дијагностицираме клиничката смрт на клутурата во МК. Ако се сеќавам немаше награда ни за најдобар пејач/пејачка, спот, песна, филм.. сите награди беа за животно дело.

Али и покрај тоа секоја чест за организаторите што си го фураат филмот на Златна Бубамара. ЗБ сеуште е единствена манифестација што може да ја седне Македонците пред ТВ.

На Limonka93, christinnn, FreeToGo и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    2.976
    Никогаш не сум сакал „Оскари“, „Златни палми“„ Лавови“, Лисици, итн. . Сум ги сметал за парада на претенциозност, суета, „гламур“ за парање очи, и капиталистичка „логика“ на квантифициран „вкус“. „Златна Бубамара“ е како сите овие само во даунгрејдувана верзија, како андроид апликација без претплата, ама со висока влезница (за македонски стандард). Никогаш не сум гледал и нема да гледам. Од тоа што случајно сум „фатил“, не, по моја волја, ми останала многу, многу, многу лошата сценографија и многу, многу, многу лошиот „хумор“ на водителите. Ми се плаче кога го гледам Сашко Коцев, во некаков обид за политички инспириран хумор, а сум го гледал како го глуми Макбет во МНТ, и знам дека е добар актер. Имам разбирање дека од нешто мора да се живее, ама сепак, изгледа тажно. Најтежно од сѐ е мислам обидот да се претстави „ова“ за „настан“, во кој ни самите „добитници“ не веруваат, но, мора да се појават за да одржат некаква си „популарност“, да ја “играат играта“ на видливост за по години кога ќе ги снема, зашто уште потажна кохорта од „јавни личности“ ги заменила, да се повикаат ретроградно на : „Еве освоив толку и толку статутки, бев НЕКОЈ, вредев“.

Последна измена: 10 март 2024
    На SummerGirl и theunforgiven им се допаѓа ова.
  8. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.170
    Допаѓања:
    8.876
    Има гледаност ради тоа што веќе имаше фан база која секако ќе го следи шо и да прави.

Инаку далеку од тоа дека е првиот поткаст во мк.
    Не е ниту првиот јутубер.

9. bik93

bik93 Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2024
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    14
    Ова уште постои???

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.