Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Златна Бубамара на популарноста

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од alisa222, 9 февруари 2011.

1. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Златната бубамара годинава беше благо кажано ете едно неубаво, и на најниско ниво изведено шоу. А се вика златна бубамара на ПОПУЛАРНОСТА. Лоба шо напрапраи изминатата година бе да биде популарна кај нас :?: Манифестацијата помина без големи имиња, годинава беше на најниско ниво. Сашко ок беше, ама некако многу воздржан не беше тоа тоа. И да, незнам како може и да не го спомнат Тоше :x
    Се на се едно тројче од мене годинава.

2. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Сашко Коцев - Еден и единствен. Уникатен во своите шеги и пародии посебно за Субрата Рој :lol: :lol:
    Иако овогодинешнава Златна бубамара не беше како претходните сепак успеаа да не насмеат до солзи :D

Интересни беа Тумбао салса бенд - да не речам и најдобри :)
    Исто така групата од Нови Сад - прекрасни гласови,прекрасна изведба. :clap:
    Наградите некако не им беа баш погодени. Па каде се Владо, Каролина и многу други да не ги набројувам. Скипи и Тајзи -.-
    Лоба?? Прекрасна за изглед но глас КАТАСТРОФА. Дури и Игор веќе не можеше да пее со неа па замина зад сцена ахахахахаха :lol:
    Ааа и тоа со спомениците...Самуил пред очна болница - ВРВ!!
    А тоа со нашите туристи во странство? Станува во 5 наутро зафаќа 16 лежалки па потоа оди на доручек.
    Влашка разознавачка служба? ЦИЦИЈА хахахахахахах

Како и да е беше интересно за гледање и смеење :)

На WomanInRed и nati44 им се допаѓа ова.
  3. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Значи не сум единствена што имам критика за Златна Бубамара годинава.Навистина ми е чудно како е можно место да одат напред и да будат се подобри и пооргинални они се уназадуваат. :?: На моменти помислував дека е некоја стара снимка на Бубамара од пред 5-6 години.
    Имаа цела една година да го смислат сценариото, да имаат концепт некој.Ова вчера што го видов иде накај катастрофа.
    Исклучок беше Сашко кој некако и дава едно мало плусче на манифестацијата.Ми се допадна и српската група, девојките од Нови Сад, право освежување се.Инаку и за тоа кој и како ги добиваше наградите ми беше безвезе.Можат нешто да сменат, некоја новина, некоја категорија нова, некој спомна погоре, најозборувана личност или нешто случно.
    Несакам да се споредуваме ама сосетството ни наше е далеку далеку подобро организирано од нас.

4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Веројатно не си гледала од почеток, ама во најавната песна имаше рефрен од песна на Тоше, а меѓу децата на гитара свиреше и внук му.

Инаку читам сите викате на Сашо му снемало идеи. Тоа што го збори не го измислува он. Тоа е сценарио на Ранко и неговите соработници, кои му го даваат текстот на Сашко и он го учи.

Мене најјак момент ми беше она на почеток кога зборуваа за најдобриот, најпопуларниот човек, оној што направил многу за овој град и нашата култура (во кадар Коце Трајановски)... КОЦЕЕЕЕЕЕЕввв Сашко.

Инаку Лоба убаво ми испеа не знам зашто ја хејтате, според мене има глас и преубаво пее.

5. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.644
    Допаѓања:
    35.296
    Да, со Тоше започна бубамара. Константи се во тој поглед, ако ништо друго. Нема бубамара без Тошка. :)
    А за останатово... искрено не мислев дека ќе се продадат за 100 000 ден. Некако многу слабо оваа година.

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Не е излгедав цела бубамарка,и многу ми е жал поради тоа репирза да не знае некој дали ќе има реприза?
    Пошто е гледав,до крај 10:30 часот.
    Од тоа што видов,задоволна сум.Сашко како и секогаш,ѕверче. Многу се жалеше од жена му.хахаха рече министерот за здравство неможе да се справи со докторите,а јас со еден неможам со жена ми.
    Актер си? Сакаш главна улога секогаш.Епа тогаш ајде Сашко пушти ја машината за садови,ај ова ај она.
    После интересно ми беше,ко кажуваше за случката во театар,некој од четврти ред слушам вика ох,ох,ох..
    А незнам некој што викаше дека овој пат,немало ни песничка од Тошка ни ништо.Колку што ми текина,мислам дека на почетокот тоа хорчето детско што беше пееа песна од Тоше,или играа незнам што се дешаваше.

А дефинитивно најинтересно ми беше : Јас сум Субрата Рој,со бркот мој :rock: :rock: :rofl: :rofl: :rofl:
    A и нормално да не ги заборавиме мекиците од стража-локомадес!

А што се однесува до наградите,незнам.Скипи и Тајзи зедоа дури две бубари....Викторија Лоба,што правеше изминатава година за да земи бубамара? :^) Незнам.Подобро да си ќутам.

7. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    148
    Па некако се ја споредував со ланската Бубамара..која за мене беше врв..и можеби затоа оваа година некако ми беше помлака...
    Сашко некако пребрзо ми го кажуваше сценариото..па на моменти губеше на значение хуморот во кажаното..
    Инаку незнам зошто сте против градот да донира средства ..па тоа е за поздрав кога се вложува во културата ..е сега ако тоа значи хуморот да е во поблага и завиена форма, и многу да не ги опфаќа дневно политичките теми..мислам дека не ни требало да се прифати донираното..
    Иако јас лично не збележав нешто дека беа поштедени политичарите - тие се секогаш плодна тема за обработка..и тоа мислам дека констатно се прави тука :clap: :clap: :clap:
    Инаку во музичкиот дел..ок е што и се даде награда на Виолета Томовска - заслужено..
    Пријатно изненадување беа фрајлите..што не може да се каже за Лоба..таков фалш немам одамна слушнато..па Џамбазов беше подобар бре..
    Се на се одлична манифестација ..одличен микс на хумор, музика..такви шоуа не да се ретки туку ги нема веќе..

8. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.114
    Допаѓања:
    163.681
    Aбе Сашко е еден и единствен, легенда е човекот бе! Прејак беше, како и секогаш :bow: :D
    Како сум се изнасмеала вчера... :rofl: :rofl: :rofl:
    Ова за Субрата Рој беше прејако, ама па скечот за ендемските видови беше врвот, се превиткав од смеење бе, алал да му е :rofl:
    А oд музичариве што настапуваа само Фрајле ми се бендисаа, онака интересни беа :) Другиве не ми беа баш по мој вкус :lol:
    Песнава многу ми се допадна :)

http://www.youtube.com/watch?v=HuCydkmGd1Q

На Angy.g му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ilina.I

Ilina.I Активен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    Ако го немаше Сашко, немаше ни да ја гледам Златна бубамара . Едноставно некако тој ја разубавува. Во главно беше интересно, ама дефинитивно прошлите биле некако поинтересни.

10. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Со сигурност знам дека Сашко и Ранко го смислуваат сетоа тоа што Сашко го збори. Сите идеи се нивни, а Кили, Игор и уште некои соработници дополнуваат.
    Исто така беше и кога Тони ја водеше Бубамарата.

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Лоба инвентар на секоја година е, како да нема други пеачки кај нас.
    Mислам реално пее убаво, ама не е па ни на гз да паднеш, Билијана е со помало искуство па поише ми се допадна како настапи и како испеа.
    И мене не им беше толку смешен како лани,лани беше врв.
    Мора да смени малку концепт, досадно станува се исти шали.
    Гледав ама исто како да не гледав, не ми остави нешто апла впечаток.

На Elennaa, Vikica.cuci, WomanInRed и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    100.519
    Златна буба мара мора да менува нешто.
    Сашко си беше одличен,иако на моменти имав впечаток дека му бега концентрацијата.Исто и Ќили направи некои да речам печатни грешки,што професионалци ,ако веќе се карактеризираат како такви,не смеат да си дозволат.Второ ,зар не можеа на Сашко да му стават друг микрофон,оние што се носат нели на главата,за да има поголема комоција на движење,и да не му се губи гласот.Трето сцената ми беше очајна.
    Дефинитивно треба поголем простор.
    Ланската беше за нијанса подобра.

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Дечки реприза нешто да не знаете дали ќе има, а ако случајно има кога? Јас не можев да гледам синоќа.. Или на нет да има нешто поставено некаде, онака цела по делови да ја изгледам ?

14. I.want.to.sleep

I.want.to.sleep Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    469
    Сабајле имаше реприза :)

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
  16. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Мене ми беше добра, но сепак не ја помина ланската!! Имаше моменти што ме насмеаја и уште стопати би се смеела.. Но во целост добра програма имаше.. Но мислам дека на ланската зборуваше на повеќе теми и затоа беше поинтересно..
    Иначе што му значеше на Игор тоа.. Мислам :!: дека му рече на Сашко

Не е белки дека другата година некој друг ќе ја води :o :tmi: :x Не сакам ни да помислам на тоа :shake: .. Кој би можел достојно да го замени Коцев? :fubar:

освен Игор а не верувам..

17. Calla

Calla Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    513
    Допаѓања:
    1.515
    сакаше да каже дека последен пат му е да вежба и да праи склекови, ако си ги гледала минатите бубамари мислам ќе ти биде појасно :)

Инаку мене најинтересен дел ми беше пародијата со endemic species :rofl:

18. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Секако дека сум ги гледала изминатите и секоја година правеше колку што е стара бубамарата.. Но оти му кажа ај последен пат правиш склекови па помислив оти толку од Сашко :)

19. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
  20. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545

хахахаахах песната е врв.. Па и гласот на Сашко многу ми е смешен!! :rofl: :rofl: :lol:

Ова и Ендемскиот вид политичар беа врв на бубамарата.. Па како изведуваше на сцена хахахаха :rofl: :rofl: Уште неможам да се смирам од смеење!! :clap: Има видео и од тоа??