Многу глупаво завршува го гледава до крај на турски да се покаеш што си почнала да ја гледаш серијата
арно ли видов јас последна епизода ? иначе не ми изгледа за последна да е али па ке има нова сезона а хм малце натукано завршува ама ајт турските и така така завршуват
зарем последната епизода да се разделат хм ако заврши така за никаде испадна се и борење за љубов демек и се и филмот
Заради Мужде...Кога ќе дознае дека Асли носи бебе од Азис изгледа ќе побара да се разведе ,барем така разбрав од реклама. Па кога таа го напушти, човекот не ќе седи и ја чека...Само и јас незнам кога беа заедно Азис и Асли...
ах теткава раскажа се како да не можеа да снимат уште една или две епизоди да се видеше и да се решише како што треба туку ајт демек тие што остана срејкни и весели само тетката сама и тоа заврши де
Може ли некој да ми раскаже накратко како заврши? Испуштив да го гледам :/ Или ако знаете реприза кога ќе има.
Еве тука можеш да ја видиш последната епизода од серијата http://www.femina.mk/out/?id=fc1e96...://tvarsivi.com/hicran-yarasi-izle-p_720.html
може некој да ми каже каде можам да ги гледам последните 2 епизоди со превод или барем, кога и дали ке дадат реприза? негледав и незнам како заврши и што се случи