Во чаршија, ќе видиш низ дуќанчињата има пишува кои вршат откуп. Само многу е ефтино нема да ти се исплати. Ако ти се скршени, уништени ствари вреди да ги замениш, ако не искрено не ти е паметно. Јас веќе се зезнав
Од секогаш повеќе сум сакала жолто злато, а речиси сите кои ги познавам, повеќе се за сребро или бело злато. Накитот што го носам постојано и не го вадам ми е жолто злато или мешано жолто со бело.
Од секогаш повеќе сум сакала жолто злато, а речиси сите кои ги познавам, повеќе се за сребро или бело злато. Накитот што го носам постојано и не го вадам ми е жолто злато или мешано жолто со бело.
Бело злато дефинитивно ми е позастапено иако како мала многу сакав да се кинџам ко џаваира и многу сакав жолто злато ,иако во последно време наидувам на прекрасни сребрени аксесоари и о план ми да си се подновам со нешто.
среброо злато многу мразам и не сакам ама ич да носам,а за сребро,имам на мене едно сребрено ланче со привезок срце и не го вадам,и баш на се ми одговара дека е онака нежно,женствено и едноставно.
Јас сум повеќе за злато, ама и тоа мн мн не го носам. Освен бурмата (од жолто злато), и свршеничкиот и обетки (од бело злато) ништо друго не носам.