Знам дека може мислиш дека сум без чувства, и дека не ми е гајле....Си го знам местото во твојот живот, и тоа ми е ок...Не ни е судено да сме заедно..но и вака е сосем доволно
Pa so ogled na toa deka ja vrshite radotata na moderatorite...i ne e taka strashno... naprotiv ponekogash e i itersno,..ako nishto drugu ja razbiva monotonijava... i znam deka ako go nema i toa...kje bide ushte pogolema kasha popara...
Знам дека... сакам многу во животов... ама ако... амбициозните луѓе секогаш успеваат Само да е за добро
хахаха ме изнасмеа. А јас знам дека ми се спие,но има некои имтересни теми и без да коментирам не легнувам. А да и знам дека мачорот мој ме сака највеќе(како јас него)
Знам дека сум вистински среќна кога сум сигурна дека блиските ми се здрави и среќни,во спротивно не функционирам или функционирам сакато. Знам дека за брзо време многу нешта од корен ќе се променат и тоа многу ме радува. Знам дека некои работи си ги зацртав еднаш за секогаш,кој не стигна нека ми го гледа грбот и нека завидува,сами си одредија така. Знам дека се памтам и се ќе вратам,не знаев да враќам,ама научив. Знам дека во моментов сум во зен...тоа е доволно,макар и моментално било.
Добро е чим знаеш,затоа мило не се нервирај,што било поминало,само напред еве ти и еден бакнеж за да се расположиш малце
ЗД утре пак ќе станам во 12,ако ми е саатот навиен во 8. А и знам дека бројче утре ќе биде весела и ќе и биде криво што безрезервно ги потрошила солзите... Уживај 2468...
Знам дека се ќе биде во ред, само не знам кога... Знам дека НЕКОГАШ повторно ќе го видам... Знам дека НЕШТО му значам, ама не знам што... Знам дека некои личности ме сакаат, ама не знам кој... А за на училиште секогаш знам дека ништо не знам...