Знам дека сум премногу пребирлива за се... А да и знам дека го сакам највеќе мојот мачор кој вчера ми приреди едно незаборавно изненадување по повод 2 години и 6 месеци
Знам дека ме сакаш повеќе од се на светот и знам дека си најпрекрасното нешто во мојот живот истото го знаеш и ти!
ZD...ne e problem shto sme daleku od Evropa so godini,.. .......problem e shto se svetlosni.................................
ЗД немам силна причина за да продожам со лутината...но јас не знам како поинаку,и не знам точно што сакам! ЗД треба да измислам силна причина која ќе го оправда моето однесување...но во моментот не ми текнува! ЗД и нему му е преку глава но сам си ја одбра улогата на трпелив човек и сега мора да си се однесува истарајно за да не ја направиме уштеее поголема оваа мала кавгичка!
...дека не знам што да направам со себе. Се некако ми се собираат работи, и не можам крајот да го најдам. ... декамесецов трошоците се најголемИ!
Сум комплетно луда и дека ми се случуваат куп работи за кои немам претстава, а имам само чувства. Доволно е тоа, така?