аа?? Зошто нема да учете??...Ах да не бидам офф топик..ЗД дека утре е петок па јас ке скапам на школо со тие часови..поглупав распоред за во петок неможеле да ни состават...
Учевме последнава сабота , за утре да бидеме слободни поради тоа што голем дел од професорите ќе заминат во Србија и нема да може да се одржи наставата.Можеби таа сабота се нервирав , ама подобро излезе сега си имаме продолжен викенд И еве јас да не сум офф топик ЗД ме чека напорна недела
Ааа сега ке се одмореш, петок, сабота, недела па и понеделник нема да се уче.. бтв ЗД дека како и да е утрешниот ден ке помине некако...
Знам дека утре ќе ми биде еден од најсреќните денови во животот и знам дека јас пак нема да спијам и утре вака ќе идам по ресторанот
Знам дека треба да легнам да спијам бидејќи утре пак сум на факултет рано ЗД многу го сакам, ама на моменти ме нервира и преку глава се ми оди ЗД недела ќе одам во Радовиш на веридба и дека најубаво ќе си поминам
Знам дека морам да бидам силна и да го гледам како ништо да не било ! Знам дека го можам тоа . Не заслужува да ми види слабост веќе никогаш
Знам дека од кога почнав пак да пишувам во мојот дневник повторно се чувствувам исполнето ! Знам дека го сакам најмногу на цел свет , но се нервирам што се караме понекогаш за глупости Знам дека имам најдобра другарка на целиот свет , иако некои не ја разбираат јас ја сакам таква каква што е и за ништо не би ја менувала