Знам дека ...Тајната на креативноста е во тоа да знаеш да ги сокриеш изворите. Чудно е колку малку е потребно за да се биде среќен, и уште почудно колку тоа малку често недостасува. Знам дека парите се одличен слуга , ама и најголем господар И знам дека има нешто што не знам Ама знам и дека работам на тоа да дознаам, што е тоа што не го знам
знам дека надвор многу врне, човек не може да испадне , и знам дека мајка ми право манџа и цеееела куќа мириса , и знам дека татко ми ме нервира толку конзервативен е станат, аааууууф тоа не личи на него
Знам дека вистински пријател/другар НЕ постои! И Знам дека човек не се менува (карактерно) колку и да сакате или пробувате или чекате времето да го смени. Ова онака ми дојде =) И исто знам дека ептенннннн ми се спие
Знам дека решив да не јадам после 6(оти почнав да ја следам шемата 1 недела-1 килце)ама овие питичкиве на мама мхм е како да и одолеам де
Знам дека сум нервозна и дека сакам да видам некој сега во овај момент. Така ми фалет неговите топли рачиња.
Знам дека ...човек може цел живот да го помине во тага и измачување, да се дави во спомени, ако не научи дека времето поминува и дека никој освен него не е виновен за промените. Проблемот е во луѓето , што тешко го прифаќаат тоа... ни јас не сум подобра, ама пробувам. Се трудам...ама се ми се чини дека еден ден минатото ќе ме голтне.
Кога си пишувам со него, ја заборавам реалноста, болката, тежината на душата...кога ми зборува, само тој постои и никој друг околу мене...знам дека поради него животот ми продолжува...
Знам дека секогаш после дождот иде сонце.Тој ми го покажа тоа. Го сакам најмногу на свет и сигурна сум во неговата љубов.Убаво е ова што чувствуваме еден кон друг и се надевам никогаш нема да престанеме да се сакаме
Знам дека тие денови и тие мигови никогаш нема да се вратат ниту повторат. Знам дека никогаш никој немат да сакам како некогаш НЕКОЈ.
Знам дека тоа ми беше последна шанса, и поради мојата гордост ја прокоцкав. Нема назад, нема враќање.
Знам дека сега ќе си дојде од Велес и ќе рече изморен сум неможам да се видиме како и секогаш, а утре ќе има премногу за учење ич да не го прашувам кога си знам