знам дека се се случува со причина и дека Најубавите работи во животот ги пропуштаме бидејќи прво викаме "уште е рано", а потоа "премногу е доцна" е тоа знам!
Знам дека за да преживееш треба да се бориш, ама знам и дека за да опстанеш треба истото да го правиш,ама најтешко ми падна што сега знам дека ако си покварен поубаво ќе си поминеш.
знам дека дечко ми ќе ме тегави до последен момент, и на крај нема да дојде со мене, па ќе морам да брзам...
Знам дека за недела дена имам колоквиуми и дека не ми се учи .. И знам дека многу се жалат на истово, ама и знам дека на сите ни е стварно мука
И jaс треба да учам ама знам дека вечер ќе си поминам уште подобро и поубаво од вчера и супер ми е што не ми треба тој за да се чувствувам убаво
Знам дека повторно ќе ми се случи нешто неубаво. Само не знам што. Не знам што е на ред после пожар, кражба, сообракајка... И знам дека не сакам да ми се случи нешто такво.
Знам дека не треба вака. Но, ете таква сум што да правам. И, ќе се мачам али ништо нема да излезе од мојата уста. Знам дека ми нема спас.