Знам дека треба да станам утре во 6:40 и дека ке ме испрашуваат ама знам дека е доцна веќе за учење, така да ке си поседам уште малку на форумот...
Јас само знам дека се ке биде добро ... вака или така не е битно ... секој крај е среќен почеток на нешто ново и поубаво ... ако не сте среќни значи не е дојден тој крај ...
Знам дека треба да станам во 7 и треба да ринтам ко коњ а абер немам да си легнам. Знам дека сум сурово ѓубре. Знам дека добар секс падна вечерва!
Знам дека сум идиотче - дебело - здебелено - буцкасто-среќно. Знам дека не треба многу да се здебелувам, но што да правам си јадам нормално Знам дека претерав, колку е саат, станувај Блонд, ти се спие, не осеќаш?!?!?
Мојот лав е најкреативниот дечко за мене... ми направи лавовска честитка... со нетрпение го чекам да се врати од работа .
Знам дека си имам работа со моронски суштества и знам дека целата нервоза ми е беспотребна. Знам дека наместо да се дувам ко балон со хелиум, треба само да им прднам во фаца и да се насмеам на сиот глас. ТОА ГО ЗНАМ ЗА ДЕНЕСКА.
знам дека се каеш само не сакаш да признаеш!!! знам дека не ти се јавувам и нема да те барам јас!! знам дека МЕ САКАШ!!