Знам дека кога ќе поминат овие 3 недели со колоквиуми нема да можат да ме соберат дома! И знам дека ќе си купам ролерки па моите ако сакаат на трепки нека се превртат, моја си е стипенцијата ке си скратам малце од одмор ама ќе уживам останатиот дел од летото!
знам дека кога ќе научам цел материјал што ми следи за тест историја,во сличен обем како да полагам колоквиум ќе ве частам сите феминки кафе!
знам дека секое лошо за добро е ,знам дека се се дешава со причина ... знам дека ништо не трае вечно,знам дека сум нервознаааааааааа и знам дека повторно ке бидам среќна
Знам дека ми е моооооогу досадно!!!Но и знам дека имам другарки кои што не ме фермаат,знам дека имам родители најдобри на целиот свет ,имам кученце кое полудува од радост кога ќе дојдам дома и ЗНАМ ДЕКА ИМАМ ЧОВЕК КОЈ СТО МЕ САКА И ЗА КОГО БИ ГО ДАЛА ЖИВОТОВ
... "neke pticeee nikad ne poleteee" A, да, знам дека се прејадов и дека ме мрзи да правам, било што.
Знам дека ке се омажам за него, и дека животот ке ни биде убав, среден. Ке има свои падови но додека сме заедно, добро е.
Знам дека помина и дека нема назад ама тоа е, ќе си се каам не ми преостанува ништо друго. За толку краток период немам можност да ги поправам работите, ама памет за друг пат.
Знам дека љуби ко што не знам да љубам јас, знам дека сака ко што не знаев јас... http://www.youtube.com/watch?v=kHxmze51bk8