...вакво нелогично време е логична последица на улавштините на човештвото ...темпираното мое лице е последица на овулативните процеси што чмаат и ме тераат да врискам! ...чизмите од Холандија, конечно ќе се употребат за шлапање во вирови. Знам дека, сакам да чувам мунгос дома и да го крстам Севда.
Знам дека избрзав ама тоа е тоа ќе видеме до кај ке стигнеме,многу му ја тупам ама така се нервирам малце
ЗД не требаше вака, свесно правев погрешни чекори, свесна за последиците, продолжувам. Каков кретен од човек (смајли што се крсти)
Сега знам дека ништо незнам по Историја а правам тест. Историја е наука за мртвите што ги мачи живите
Знам дека за некој ден ќе се чувствувам подобро, но пак кој чекал умрел од чекање. Ајде веќе ми зујат дури и ушите од ова температуриште.
Знам дека некои луѓе не можеш да ги смениш, толку се огорчени, егоистични, се хранат со туѓа мака, ама само викам ако се врти кругот, тоа што ми одземавте и јас ќе ви го одземам еден ден па ќе видите колку боли, иако 100% ми припаѓа мене.