Знам дека секогаш кога ќе ја видам темава песнава ми се врти во глава http://www.youtube.com/watch?v=g4BptIee ... detailpage
Знам дека ќе ми биде подобро, за некое време. И дека не направив грешка што се скаравме. Знам дека ќе најдам некој поубав, подобар. Знам дека не ме заслужуваш(е). Знам дека не треба да трошам солзи за тебе.
Знам дека и штракам на сестра ми со тастатурава( а таа пробува да заспие) но мора уште ова да го допишам!!
Знам дека колку и да се трудиш, некои луѓе ќе останат шупаци. Знам дека требаат години за да изградиш доверба, а потоа доволен е САМО сомнеж, НЕ доказ, за таа да се урне. Знам дека не страдам од лудило – туку уживам во него! Знам дека сме одговорни за своите постапки, освен ако не сме ѕвезди Знам дека не треба да се споредуваш со другите – позафркнати се отколку што си мислиш...
Знам дека не треба да се замарам со никој и ништо и знам дека сум многу голема Мрза (тоа искрено и јас си го признавам. )
знам дека во душа сум машко и покрај тоа што однадвор сум како вистинска дама... и знам дека сум најнесмасното суштество на оваа планета,ама не сум јас крива хихи сепак се гордеам со себе