знам дека не треба да мислам на него.Но,не ми излегува од главата (иако знам дека веќе никогаш нема да се видиме)живее во Парис ..........
Знам дека сум несериозна и неодговорна за моето здравје за се друго наогам време а за себе и редовни контроли не.Знам дека тоа не е добро и нема никакво оправдување.
Знам дека ако ми потрае досадава и нервозава барем уште 15 минути ќе треба да се пази тој што ќе ми дојде во пресрет.
Знам дека толку мнооогу си ја сакм керка ми,што ме облева нежност само што ке ме допре со нејзините рачиња........... Нејзината насмевка ме топи,нејзините сини очиња се како кристалчиња што проникнуваат во мојата душа Таа ми е радост,светла точка во мојот живот,најветло сонце и најголема љубов на мама и тато!
Знам јас дека сум лоша ама што да правам кога едноставно не ми е важно за неа битно јас да сум раат па другите нека поцркаат што се мене тиче ! (my mother) знам себична бесчуствителна и што уште не ,сурова сум знам ама пак пак и пак ми е гајле тоа е дел од мене не осеќам кривица ..