ХАХ знам дека сеа време е да станам од копјутер после неколку саати и да јадам и да се облечам и сл али ме мрзи
ЗД сум смотана и дека стално на исти т.е. ваков начин ме изигруваат. И ЗД тоа кај мене НИКОГАШ нема да се промени и стравувам од тоа. ЗД веќе не вреди... и знам уште нешто, ама како што реков во една од темите: да престанам да пишувам, да не напишам глупости, зашто не ме личи. Ама бее............ Доста Хипицо, ајде крај!
Знам дека треба да си се ангажирам малку повеќе за некои работи. Знам дека ми е многу досадано а имам многу работи за правење, а ме мрзи. Знам дека вечерва ми се поремети планот
Знам дека најверојатно ќе влезам во приватна..А којзнае и дали ќе ме примат на економски со оцениве од матурава... Знам дека ме соблекуваш секој пат кога ме гледаш,мачор мој убав.. Ајде попушти и пријди ми прв... Знаеш дека ќе ни биде убаво,само тој срамот те изеде! Знам колку знам,а колку не знам. и мило ми е што ова го знам. Поздрав!
Знам дека не знам дали ќе влезам во државна квота и знам дека се е каша попара и едвај чекам да си ги решам проблемите кои што полека но сигурно стануваат се поголеми!
се пронајдов овде знам , ама некако подобро ќе беше да незнам ... доста ми е од се , доста игравме топло - ладно