знам дека учење ме чека мама ми вика телевизорот рика другар ми сака да се слика а јас сегде нос пикам!
http://www.youtube.com/watch?v=kWn8844K2uQ знам дека љуби ко што не знам да љубам јас оооуу јее .... не, се шалам ама кога го видов насловот на темата одма на песнава ми текна инаку знам дека во сабота ќе си поминам убаво, едвај чекам да дојде тој ден
знам дека имам многу обврски за вршење и едвај чекам да си одат гостите да си апнам малце од благото !
Знам дека утре денот ќе биде лудило... Знам дека многу ме мрзи да ја фатам книгата, а знам и дека ако не научам, има шанса да зезнам утре... А да, знам и дека едвај чекам да дојде сабота
знам дека си ти кога викаш АЛО! .. хаххаа знам дека кругот се врти , дека еден ден и он ќе ме свиѓа ама ја тогаш нема!! знам дека ќе му поклонам еден контињер знам дека ќе ми порасна сисе догодина ( се надеам ) знам дека ќе ми се исчисти лицево од флеке и од бубулице ( се надеам) знам дека ка ќе легнем после ќе се вртим у кревет едно 15 минута (сигурно) знам дека утре треба да станем у 5 :30 саат и да бубам =.= зошто сеа ме мрзи ( 99 % ќе станем 1 % не! ) знам дека сеа у моментов ми треба прегратка ама од мушко .. знам дека ќе ги зацвртим ногеве со вежбање и ќе ми стана ептенски секси .. знам дека викендов дома ќе останем.. и знам дека изнатропав глуппости.. ама тоа е .
Знам дека ќе дојде денот кога ќе сфатиш дека јас не те уништив. Дали е моја вина што не ги делам чувствата? Како јас можам да најдам оправдување за сите? Како јас можам да разберам дека користиш секакви начини да дојдеш до мене? А сепак да не те обвинувам. Те молам да се освестиш, не сакам да се враќаш во мојот живот, ама сакам да се разделиме на убав начин. Години делевме заедно еј, зар ќе дозволиш сега да се полниш со омраза од проста причина што не можам да контролирам дали ќе те сакам? Знам дека еден ден кога се ќе се смири, пак ќе ме побараш и ќе се извиниш. А јас ќе бидам тука да простам. Но не, повеќе нема да го делиме истиот пат. Патувањето заврши тука. Бевме дел од една убава приказна, која сам ја уништи. Знаеш дека не сакам манипулации, можеше да бараш поинаков начин да ме придобиеш. Или не, подобро ќе беше да не бараш никаков начин, зашто бев јасна со тебе. Знам дека ќе се тешиш засега дека ти е подобро без мене, а јас нема да лажам. Ќе ми недостигаш. Ама тоа е, веројатно ова беше важна лекција за двајцата. Се надевам и ти ќе ја извлечеш поуката. Дотогаш, ќе се молам за тебе, зашто последните твои глупирања нема да избришат се што направи за мене. Го ценам тоа и ќе го ценам. Ќе бидеш убав спомен. Знам дека веќе ништо нема да е исто без твоето пријателство...но му верувам на Бог. Само посакувам да не си го полниш срцето со омраза, лошо е за тебе. Знам дека ќе бидеш среќен без мене, можеби не веднаш, ама знам, ова е за добро.
знам дека луѓето со нивната глупавост (ако можам така да ги наречам ) го направија овој свет опасно место за живеење. Проста раја