знам дека што и да направиш никој никогаш не е задоволен, луѓето бараат се повеќе и повеќе......затоа - си терам по свое и среќна сум!
знам дека ќе успеам да ослабам зошто имам многу волја и многу се трудам и со тоа ќе им ги зачутам муцките на бившите на дечкоми ! и знам дека.. нешто ќе се деси .. некое глупо чуство се мота во мене
Ќе плачам, а не треба да плачам ако ти не ме сакаш во твојот живот и јас треба да не те сакам... се надевам за брзо дека ќе добијам одговор од тебе... дебел еден
Знам дека еден момент може да ти ја уништи и најголемата среќа што си ја почувствувал. Но, знам и дека кога ќе се видам со него, тој ќе го избрише тој несреќен момент и ќе измами насмевка на моето лице...
...ако сам не си направиш да ти е арно, никој нема. Дека онаа старата "Што е мое ќе си дојде", денес е "Што е мое ќе си го земам" Знам дека никогаш нема да научам аритметика, алгебра, геометрија, математика и слично. Тие науки ќе му ги препуштам на партнерот. ...кога ќе пораснам сакам да бидам ветер! Ете тоа знам. Малку знам, кога ќе видиш.
Дека е се’, но јас нема да ги наредам коцките за да биде така. Ќе се каам еден ден, ама тој ден не е денеска. Time will tell.
Знам дека штом ќе се опоравам малце,прво нешто што ќе направам ,ќе му се закачам така што нема никогаш да се откачи од мене
Јас сум силна бидејки ја познав слабоста јас сум чуствителна бидејки го искусив страдањето јас сум жива бидејки сум борец јас сум мудра бидејки бев неразумна јас се смеам бидејки ја познавам тагата јас вистински сакам бидејки ја осетив загубата
Знам дека сум најдобрата.(Од сите нив таму..човек да не ги знае ќе неможе да ги разликува.Сите се плукнати -исти се како клонирани.Мислам во однесувањето..)