Знам дека треба утре да се појавам на плажа....а мојата линија? - Во лоша состојба... Па ми се јаде...не можаммм
Знам дека е крајно време да ја дочитам книгата,ама ќе мора малце да си почека зошто јас тргам за на плажа сега а таму немам намера книга да читам... бар не денес... И знам дека иако ми е супер овде,и одвај чекав да дојдам,сега многу сакам да си се вратам в Скопјето мило ем драго,да си го видам кучето... секако другарките и да сакам неможам да си ги видам зошто госпоиците си се во Охрида града и ако се е како што треба ќе им се придружам за недела дена
.. .знаам дека конечно ќе свртам друга страница во мојов живот....доста без лаги,ветувања,станав доста јака и полна со самодоверба дека јас можам се....клавам точка голема и дебела на се до сега и почнувам од о сама.......јас го сакам и го можам тоа.... знаам и дека на него не му е гајле за мене....си има друга.....
Знам дека некои луѓе имаат проблем со тоа што се сами, а знам и дека јас имам проблем со тоа што не сум сама.Само, не знам како да го сменам тоа
Знам дека еден ден повторно ке те смувам и после тоолку време знам дека еден ден макар и една вечер ке бидиме заедно
знам дека утре сум на едно од најдосадните предавања но мора да се оди барем се од 11 до 2 а сега моментално знам дека ќе си легнам