Многу љубам да веслам ! Мислам ЗД сега ќе одам да се спакувам за одмор. Не ми е испланирано, ни уплатено ама јас ќе си ги средам алиштата во посебно место да го чекаат моментот. Сите бикини, сите шешири, фустанчиња.
Знам дека девојка која става на фб профаил слика со цицките напумпани и онака стегнати си бара некој глуп а богат фраер. Бидејќи нели ако сака да најде некој паметен и пред се онаков каков што и доликува нема да си стави илјада сунгери во прслукот. Што се не ќе видиш на светов. Освојуваме со цицките, не со мозокот. И тоа на првата слика која нели би требало да те претстави онака пред сите. Отвараш профил и гледаш стегнати дојки сиротата неможе да дише бидејќи се труди да и изгледаат се поголеми и поголеми. Само што ли си мислат фраериве кои кога ќе ја соблечат гледаат како сунгерите и летаат од сите страни, а таа и нема така завидно деколте. И знае самата дека е попаметна од тоа што го прави, што се соблекува. Немам против голотијата само да е онаа реалната. Не нешто кое не е вистинско. И финтата е дека таа така сака да си најде дечко. Ај да се соблекува постојано така ОК ќе биде. Но нели за добра прилика ние ќе дозволиме за момент мозокот да ни изгоре.
знам дека ако не ми се јави за еден саат,ќе отидам да го мавам со бејзбол палка се зезам.. знам дека најмногу го сакам..највеќе колку што може едно човечко битие да сака