Зошто нема за НАС? Рефке... *ги собира сите пирани, ајкули, нимовци и тивко плачат, зошто се преемотивни*
Овен - не трпат ништо што не им е по ќејф, по малце себични, се што прават мора да е во нивна корист Бик - инаетчии, но прави пријатели, луѓе од доверба, материјалисти Близнаци - превртливи понекогаш, чудни се, но добри се на крај од денот Рак - несфатени, романтичари Лав - борбени, полни со себе, нарциси Девица - педантни, префриграни Вага - праведни, лојални Скорпија - ладни, замаранти со тоа дека се скорпии, по малку напорни Стрелец - интелигентни, со свое јас Јарец - инаетчии, секогаш мора да се во право Водолија - надмени, интелигентни, добри логичари Риби - емоционални, повлечени во себе, фини и смирени
Вага:досадни, лигави, дволични Јарец:искомплексирани, исфрустирани Водолија:оперирани од чувства и срам, манипулатори Скорпија:алчни, нарцисоидни, агресивни
Да лесно учиме и уште полесно забораваме брзо ни здосадува .Машки водолија секогаш искрени ,со свое јас, тврдоглави и се по нивно да биде сакаат
Колку е ова заразно со знациве очигледно е дека има окултна позадина. Ај ќе пишам мислење според тие на кои им ги знам знаците и каков впечаток ми оставиле. Овен- агресивни, импулсивни не трпат пораз. Бик- по малку монотони и флегматични не ми се баш тип за друштво Близнаци- дефинитивно најлоши личности кои сум запознала по некоја случајност биле близнаци овие бе можат у затвор невин да те стрпаат, скроз не размислуваат што зборат, ко навиени 200 на саат, сто пати се имам искарано со близнаци и слабо се разбираме скроз. Рак- онака фин знак, одмерен. Лав- надмени и горди. :/ Девица- овде интересно ми е што сите машки девици преубав впечаток ми оставиле а женските не баш, лукаво делуваат ептен. Вага- убав знак генерално. Скорпија-не познавам скорпии, имам еден братучед, така индивидуалец е, таинствен. Стрелец- серијски убици. Јарец- овие ти се стиснати за парии сите што ги знам се скржави и онака сериозни и одговорни. Водолија- убав знак ми е, така интелигентен и сталожен. Риби- фини и љубезни, емотивни, толерантни..