1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Па шо знам еве, сакав да ти кажам дека може мајка ти, сестра ти, исто се искористена крпа со која се бришеле 100 .... :!:
    Штета што со мене само 1 се бришел, ама јбг, имаше уште еден услов ти, како беше, да не е албанка или да не се сексала со албанец.
    А шубо, за нусе ќе ме земеше. ;(

На eloves, BoneMachine, kim.k и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    Кога чита човек да подзамисли стварно во 21 век сме, и тоа не во Мк туку Њујорк некаде, таму се снимаше Сексот и Градот? Гледам за невиност одамна престанало да се пишува, сега се дискутира за број на партнери. Вистина мислите дека која што сака прави и не и се суди? Со овие мажи, со овој менталитет, нека се јави некоја која стварно ги менува како чорапи и не почувствувала осуда или не добила етикета, или само сомнителни мажи не и се пуштаат кои магично после неколку состаноци исчезнуваат...Нека не дискутираат само фини поштени девојки кои сакаат напредно да размислуваат оти нели конзервативното некако го поврзуваме со заостанато, па да не звучиме така ќе збориме за сексуална слобода кај жените. Јас сакам да ги слушнам тие што се "во оганот", да се јави некоја "грешна", да каже -да, јас досега со 15, 20-мина или повеќе имам спиено, маж ми знае за тоа (чудно ми е она -не смее да ме праша, нели нема од што да се срамиме, ниту некој треба да ни суди, посебно некој со кого планираме цел живот да го минеме), и ниту сум била навредена, ниту етикета сум добила, никој чудно не ме погледнал. Па да веруваме дека е се така розево како на хартија.

Ете ми ја поентата, @Sanjichka007 само еден имала, ама најгласна е да другите се сексаат со колку можат повеќе :D

На SexiLy, CameliaMiller, Dennings и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Е, али јас еден шо сум имала не било заради некои морални вредности и што ќе мисли утрешниот ми маж за мене. Туку поради таков сплет на околности од една и единствена долга врска.
    Али да не сум ја имала таа врска, сигурна сум дека не би се чувала за некој ептен посебен или пак да правам пресметки на кој дечко да му дадам а на кој не, за вкупно 3 да ми бидат на број.

Поентата ми е што не гледам разлика во тоа една жена да имала 3 во рок од 10 години, со кој секој ден имала однос, и некоја која во тие 10 години исто секој ден имала однос ама да речеме со некои си 15 различни.
    На вторава не и е како опуштен ластик од чорапа заради тоа што ги менувала повеќе. :D

На eloves, Gosh, Dust и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Sanya20

Sanya20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    241
    Им значи им значи...Многу им значи.

5. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Па објасни им на таканаречените борци за сексуална еднаквност помеѓу мажите и жените.
    Они стварно веруваат дека ако сме 21 век може да бидеме сексуални еднакви.
    Тоа никогаш нема да се случи ^_^.
    А да не зборувам каков менталитет имаме овде.
    Живееме на Балканот а не во Западна Европа или Америка а тоа се два различни света.
    И секоја овде вели дека не е битно со колку сум била, на дечко ми или маж ми не му е битно и такви работи.
    Ама никоја не сака да каже бројка затоа што се плаши од етикирање така да на крај ќе испадне дека сите сте биле во рамките на бројките што јас ги кажувам само глумите лудило тука :rofl:.

Последна измена: 30 мај 2016
    На Bridget му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    Да де, и јас да не бев калуѓерка курва ќе бев, ама ете сплет на околности па затоа калуѓерка испадна :D

А за вториот дел, за еластичност или големина на вагината збориме, тоа е битното во темата?

На SexiLy, Nausicaa, Sashko1992 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Да за еластичноста, погоре у темава некој имаше нешто чапнато за тоа.

А не сфатив уствари, само „курва“ треба да ги брани „курвите“?
    А ние калуѓерките да се фатиме рака под рака со маживе и да ги плукаме зошто се сексале толку и дека се у право што си бараат невина или невина до тројца? :D

На eloves, Gosh, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  8. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Дали им е битно? Јес, скроз:D Крај краева и на женичките тоа им е во уста:wasntme: за „таквите“ неморални женишта! Ако првиот што сте го запознале направил, „чесна“:wasntme: жена од вас, т.е. ви направил дете и ве оженил, онда... светици сте. Сите други се бештии.:D Сме :hai: Како за мажите, така и за женичките..на форумов,надвор од форумов. Тај е филмо.;)

На eloves, calliope, Emy867 и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Значи тоа не е твој став туку ѓи палиш лугево да ти реплицираат за да привлечеш внимание? Во секој случај се работи за некаква исфрустрираност и недостаток на внимание кое се трудиш барем вака виртуелно да го надополниш. Не си ни прв ни последен кој некого нарекува со погрдни имиња за да привлече внимание за да во наредниот миг биде работава ,,шалили смо се".

На eloves, Мрчатор, Morenaa и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Ова e 100% мој став и како што реков на уште многу други машки така да околу тоа немам дилеми.
    И не палам никого туку тие сами ми реприцираат како што и јас сам им реприцирам, впрочем овде сме за дискусија а не за да молчиме и само да се бодриме. И немам никаква исфрустрираност ( а внимание имам доволно) туку само имам свое мислење и не нареков никого посебно со грдо име туку зборам општо а ако некому тоа не му се допаѓа неможам ништо да сторам околу тоа.:smirk:
    И мене многу работи не ми се допаѓаат па што што да правам :smirk:.

11. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    А тие што имале по тројца четворица петмина, да не се филмаат нешто дека некаква сексуална револуција водат? Не реков јас дека ми смета, нема да женам некоја таква или инаква, само нека се јави некоја која тотално живее во тој филм па од неа да слушнеме реалност, како е, а не филозофии како треба да биде.

12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    Па како можеш да браниш нечиј начин на живот, ако воопшто на своја кожа не си ги осетила последиците? Уште побитно ниту сама се впушташ во тоа, и не ми вели сплет на околности, не е тоа сплет на околности, туку имаш некој чип во главата кој те брани да живееш така како што поддржуваш. Зошто? Ти кажи ми.

13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Саувај боже ...да некои со три,четири, петорица зад себе да водат сексуална револуција. Пу,пу пу, скраја да е. Строго 15 или 20 зад себе и повеќе, според критериумите погоре наведени во твојот пост ќе именуваме за главна на темава...сега ќе им се јавам на оние од Star невладината еве, ѕвони... па они, специјално за тебе ќе дојдат во темава контра тебе и калуѓерскиот конзервативен блок.:D До тогаш, ај, да ја повикаме Рејнбоу, да ја затвори темава и само со легитимација и детална проверка на интимни делови за да се види колку пенетрации имало и да се направи детална анализа, дали биле тоа 2-3-4 или 15,20...^_^only then момите нека дискутираат за секусалната револуција.
    Ај, чао.:D

На eloves, Gosh, nena2010 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    Ха ха, вери фани, ај и тебе чао.

На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.
  15. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.236
    Допаѓања:
    284.123
    Муабетот на Бриџет беше само дека теорија и пракса не е исто, како и се друго во животот.
    Ништа мало или више.

На Victorian, kjukli, crimson и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    Ставови, прашања ... детево разви дебата плус и ниедна не му кажува со колку била.хаххаха Заборавиле душо, после првите 100 кој ќе брои хаххахахха има вакви за жал сеуште мажи ама затоа има и жени што со нив подот го бришат. Има мислење на 24год. и тоа со тежина, не е шала ова, а никако да каже го тркала некоја или не, во реалноста мислам,ние овде си се зезаме.

17. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    А ти па од кај знаеш дали е сплет на околности? Као демек и долга врска да сум имала, ако сум сакала таков живот да живеам ќе сум се клецала со кој стигнам на страна? :^)

Зошто? Зошто дечко не сум нашла и сум single as fuck. :( :D
    Јас поддржувам секаков начин на животот, додека тој не штети на останатите луѓе, а нечиј сексуален живот воопшто не не допира ни мене, ни тебе, ни Сашко, ни никој друг. :D

На eloves, CameliaMiller, Bender Rodriguez и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    Па ние тука не забрануваме нечиј начин на живот па да се јавува група која го поддржува, дискутираме дали е се така просто и едноставно како што звучи напишано.

19. Sanjichka007

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Да секако, муабетот се изврте скроз.
    Почетниот муабет беше зошто маж би прашал уопште колку партнери поминала во животот, и до колку е прифатливо а после колку е бештија.
    Дека тоа е нејзин живот и нејзино право, и нема зошто тој да смее, а таа не.

Уствари ваљда и у погрешна тема сме, ама шта чеш. :D

На eloves, kjukli, CameliaMiller и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Не заборавате вие ништо само се плашите од етикети а демек глумите дека не е важно:rofl:.
    И не е битно колку години имам туку какво мислење и вие продолжете со вашата борба за сексуална еднаквност, а јас реков претходно дека мажите и жените никогаш нема да бидат рамноправни во поглед на сексуалноста и нека ви влезе тоа во глава.