1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Sir, yes sir! :D

(mooning)(mooning)(mooning)

На Gosh, SexiLy, eloves и 18 други им се допаѓа ова.
  2. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    :rofl::rofl::rofl:

3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.904
    Допаѓања:
    111.345
    Ајдеее сега и курви станавме. Море пази да не те фати онаа Дај боже туѓи деца дома да чуваш

На eloves, Doozy, Dust и 7 други им се допаѓа ова.
  4. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    Имав еден комшија ко @Sashko1992 сите за него беа растурени, ај тоа шо мајка му беше нека, се растурла на времето, враќање назад нема, жена му бетер се погоди. Две керки има бетер и од жена му и од мајка му. Епа зирни прво жените у фамилијата какви ти се, после збори за другите.

На SexiLy, black-angel, nena2010 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    А ако вие сте поразлични од Сашко и комшијата твој, нема така да зборите за жените во неговата фамилија.
    Еве ти велиш, бетер, вакви, онакви, кажи тука на некои не им е јасно, по број на партнери ли ги позна, ги праша, ти кажаа, на чело им пишеше? Како дојде до тоа ти да знаеш за нивниот сексуален живот?

На Victorian, Aleksandarreal, crimson и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    Нивни имиња, презимиња и матични броеви да не сакаш?

7. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.911
    Убаво те прашувам, се збори тука како најнормална работа е, се напаѓа маж кој се дрзнал да напише како битно е за него колку имала партнерката, гледам поддржуваш, стискаш лајкови, а од друга страна ти штотуку една цела фамилија тукуречи ја означи како фамилија на бештии. Објасни ми.
    Еве го лицемерството, као немаме ништо против другите да се е**т со колку им душа сака, ама ние не, плус отпосле ќе ги етикетираме и покажуваме со прст. Така?

На Sashko1992, Aleksandarreal, Nausicaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Не се смеј, растурикуќо!:D Види што направи на колешките. Одма да се извиниш :sun:

9. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    Ти дете дефинитивно бркаш поимови, ние не ни сакаме да бидеме рамноправни, не ми трба момак што наместо пенетрации да изведува тој би да добива хахха тогаш би биле еднакви онака ти како што мислиш. Инаку, за среќа сме, затоа што само така правиме едно цело, секоја половина е подеднакво важна. Мене никој не ме прашал до сега, а да ме прашал би рекла 100, ти си 101, а вака тешко дека ќе бидеш последниот :D ако ми е ќеиф ќе си го истерам и ако си гад како крпа ќе те шутнам.Според тебе ние јадни женички бре, арно се нашол некој и сега биднало тоа и има да трпиш СЕ' ЗАТОА ШТО БРОЈКАТА ТВОЈА Е ВАЖНА, А НЕГОВАТА НЕ е, ајде, бе, а перформансот кој го гледа а? хаххха и X др. работи. Бога ми, тешко дека овој план во денешо време ќе ти упали, зш ако тебе нешто не ти штима таа истата на друг ќе му биде супер,а ти ќе бидеш попатна станица која имала за цел, да ја усоврши таа жена и збогати со искуство. Ни мажите денес не се будали ко што пишуваш ти. За мене е важно колку пати тој човек не успеал и што научил од тоа и каде сака да оди понатаму, у бестрага или ...

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Епа се е до воспитувањето од родителите мене вака ме воспитале па вака размислувам и јас мислам дека така е правилно а за женските членови од мојата фамилија сите имаат само убави зборови па така и јас.

На Aleksandarreal му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.946
    Допаѓања:
    134.537
    Значи штом му го знам ставот на човекот околу ,,курварлукот,, значи контактирам со тој човек. Доаѓа кај нас секојдневно, постојано има за некоа да каже дека е расипана, со кој била како била. Е сеа како што тој знае за некого така и некој друг знае за него и за неговите. И не дека ги броиме туку според неговите критериуми зборам дека ,,се расипани,,. На мајка му швалерите претрчуваа преку нашиот двор ако татко му си дојдеше порано од работа, тоа ми е останато у сечање од коа бев мала и не ми беше јасно зошто тие чичковци минуваат од тука коа има патека од другата стрна. Керките се пораснати кај нас, доста време поминаа кај нас и ко мали и сега, опуштени се со нас и отворени ни кажуваат, малце да им дадеш до знање дека можат да ти веруваат, сами ке си кажат. Едната од нив има список со кои била, да не ги заборавела, 17 години е, 24 сексуални партнери имаше на списокот до пред некој месец. И самото девојче има кажано дека коа мајка и рекла да се смири за да не ја накодоши на татко и, оваа и одгворила дека прво таа треба да се смири после нејзе да и соле памет, зошто знае со колку мажи на фб се има договарано за излегување. Сето тоа се од нив кажани работи, не стојам на прозор ко бабите и да бројам кој кого у колку саат дома донел. Битно он се шиба у гради ко САШЕ дека невиноста е најбитна.

12. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    На тие што е признат дека се курви пола им се простува :rofl: така да на таа што имала 24 ќе и ги сметаме како 12 :rofl:.

На Sesil му/ѝ се допаѓа ова.
  13. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    А да си прашам јас нешто обратно ???
    А што е со значењето на невиноста кај момчето за денешните жени??? Што ако некоја од денешниве жени сака невин маж???
    Не дека сакам јас, ама ако мојот иден сопруг се фати на темата невиност - имам контра аргумент
    Глупава ми е темава, важноста на невиноста ....демек ако и е прв пред брак, таа невината во брак “невина“ ќе остани. Ништо не е гаранција,
    наместо да барате невини девојки, барајте со памет во глава

На eloves, Morenaa, mula и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    И за мене е важно колку пати една жена не успеала така да се согласуваме околу тоа.
    Исто така е многу важно што побргу да научи нешто од тој неуспех за побргу да дојде успехот.

15. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    Спушти ја топката дете, се што лета не се јаде ... сите поминуваат низ нешто во животот, искрено несупеси ама тоа во суштина е обука за да знаеш да изградиш нешто квалитетно. И не можеш така да ги класифицираш нешата, камо да беше така едноставно.

На Gerbera и H.VAGA им се допаѓа ова.
  16. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.708
    Допаѓања:
    266.220
    Саше, ај едно прашање.
    Еве јас себеси ќе се земам за пример.
    Во врска сум многу години, скоро деценија. И раскинувам да речеме со дечкото.
    И се запознаваме јас и ти, ти викам, со дечково бев деценија, се ебев со него, ама само тој ми бил.
    Во твои очи - океј ќе бидам.

Ама ти Саше и понатаму не знаеш дали и со колку сум имала секс.
    И нема ни да дознаеш веројатно, ако веќе сум криела од сегашниов, тебе сигурно нема да ти кажам, нели?

Затоа ти викаат убаво женскиве, отвори окалките, не биди сељак.
    Сексуален живот е интимна работа, за тоа секој сам си знае.

На SexiLy, eloves, Morenaa и 11 други им се допаѓа ова.
  17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Не ми е битна невиноста кај дечкото:D ама, имав ситуација пред извесно време со некој кој, очигледно мислел дека имам проблем со такви кои немаат во својата долга животна историја..дугачки врски зад себе, па... измислил пет годишна врска со некоја девојка со која бил помалку од месец:D чисто да ми парира на мојата 9 без нешто, годишна врска.:D Да се најдеме у муабетј работава, да може да кажува: „да,знам како е во долгите врски“:whew:. Тоа е нешто слично и со ситуација на пријателка чиј дечко ја излажа за возраста и ...лагата траеше со години се до денот кога случајно пронајде доказ за годината на раѓање:rofl::rofl: (плус 2 години се во прашање, патем:^)) :rofl: доброто во ситуацијава е што ваљда тоа го дозна подоцна. Јас прерано го дознав:D па, коа подразмислив ова, плус фактот дека е мушка „бештија“:rofl::rofl:(се зезам), беше песуден да прекинам секаков контакт со личноста.:rofl:
    Нека не ве чуди људи мои ништо на овој прекрасен свет. :D
    (ете, добро што не си помислил дека треба да е невин на 38 години:wasntme:..според мои критериуми,као:bug:)

На eloves, calliope, Dust и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Gerbera

Gerbera Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2016
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    772
    За овие што планираа да се распрашуваат оти мала земја сме, кип распрашувинг, можеби ќе дојдете до информација дека женската ви била шпиун од друга планета.

На eloves, theowndemon, CameliaMiller и 2 други им се допаѓа ова.
  19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.904
    Допаѓања:
    111.345
    Него @Sashko1992 не кажа на кој начин ќе провери дали девојката општела со Албанец. Една варијанта ми е ја легнува и зима брис од вагина и дава на ЦСИ да откријат скриени трагови на ДНК во неа.

На theowndemon, CameliaMiller, kim.k и 4 други им се допаѓа ова.
  20. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.548
    Дечко ја разбирам конзервативен си и сл , ама си со двојни аршини , да е*еш ама не е*ана да земеш . Што не иде не иде , колку сака нека е поштена , ако нема ништо у главата џабе ти е се!

На eloves, theowndemon, Outlook и 1 друга личност им се допаѓа ова.