Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Discussion in 'Секс' started by TilaTequila, Jun 23, 2010.

1. Outlook

Outlook Популарен член

За тоа не знам и не е моја работа ама обично така е, поентата ми беше ти пиша опции кои ги има девојка во долга врска, а на страна тера друго, а испадна др. контекстот потоа. А таа што го прави тоа не верувам дека би пишала, тоа се вика ти очи му отвараш тој те тепа.

2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Јавно го опоменувам @Aleksandarreal да не ми се обраќа во приватни пораки со навредлива содржина, за да си го лечи егото. Фала многу и пријатно.

eloves, danichap, crimson and 3 others like this.
  3. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Пријави го, сосе пораките :)

eloves and Nausicaa like this.
  4. Bridget

Bridget Форумски идол

Бaш тaкa, aмa aкo е сo ист пaртнер не се вaжи, џaбе ќе ти биде сексaњетo.

SexiLy, mula, theowndemon and 4 others like this.
  5. crimson

crimson Форумски идол

Некој што би сакал девојка на која ќе може да и брои партнери, и да прави листи, не би се заинтересирал за мене.
    Ама па од друга страна, шо ќе ми е таков дечко :D

6. referentka

referentka Moderator Staff Member

Фрустрацијата на мажите кои бројат партнери кај жената влече корени од ,,некаде,,.

Денес и невиноста се купува.
    Оди плати си 100 евра и ке те направат како нова.

Тие што смениле најмногу партнери најубаво ќе се сместат и најубаво ќе си поминат во животот:nod:

elimkd, mula, Summerlover and 10 others like this.
  7. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Различни дилда се важат како различен пенис или?

Gosh, elimkd, mula and 4 others like this.
  8. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Дали тоа значи дека оние кои се против жената да има повеќе сексуални партнери ги имале најмногу? :D

theowndemon likes this.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Не знам дали ги имале најмногу, ама знам доста такви...:wasntme: скрити лимонки, што би рекле булгарето.:rofl:

Last edited: Jun 1, 2016
  10. Bridget

Bridget Форумски идол

Ќе се пoфaлaт дилдaтa нa другaрите пa oтприликa дa знaеме брoјкa? Не. Тoгaш и тoa не се вaжи.

11. Elissa

Elissa Форумски идол

Поназад прочитав некаде до 30 години ако имала двајца може да ја земе за жена, епа еве не знам како ќе биде сигурен дека имала двајца, може па имала еден, може имала 10 а бе од кај ќе знаете алооо. Во последно време јас се плашам од машките што се лепат на секоја девојка. Порано женските ги викаа к..ви, сега машките станаа такви, и после ќе влечат болести. Дали некоја е расипана или не прво ќе ја запознаеш нејзе лично и после ќе судиш. Има исклучоци на девојки кои го поминале половина град ама не се тоа сите, ама затоа има и машки што го поминале цел град, од таквите повеќе ми се гади.
    А и ако била со шиптар не ја сакал, се си мислам оти оние паметните вака што кажуваат јавно ќе завршат со некоја со црнец што била и пак ќе ја мислат невина.
    Затоа отварајте си ги очите и гледајте да најдете некој што ќе ве сака, почитува и разбира.

12. decmk

decmk Активен член

Сите немажени, пред брак, право на авто електричар да ви ја вратат километражата, инаку нема мажење. ☺️
    Само за да задоволите машки шовинисти како @Sashko1992 кои сеуште живеат во пештера.

Gosh, elimkd, Zeynep and 8 others like this.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

А има и онакви што се de facto невини а всушност нема дупка кај што не употребиле.

14. Elissa

Elissa Форумски идол

Има, ете еден другар ми кажуваше оти се гледал со некоја ама му рекла само анално може, оти мора невина да биде инаку :rofl::rofl::rofl::rofl: гревови...битно невини се!!!

15. sagittarius989

sagittarius989 Истакнат член

Незнам јас што се дига толку многу прашина околу ова, а и верувам машките се тие кои го ставаат акцентот на ова а меѓудругото сакат да бидат фраерчиња и што повеќе да нанижат а потоа барат невина за жена или озбилна врска, ма ве молам во кој век живеете, незнам зошто воопшто е почната оваа тема на расправија, машко сум и воопшто не ми пречи дали девојката би била невина или не ;)

honey.11 and nena2010 like this.
  16. Bridget

Bridget Форумски идол

Нa други теми ќе прoчитaш кaкo некoи би oтпишaле пoтенцијaлен пaртнер зaрaди блaги рaзлики вo финaнсискa сoстoјбa или oбрaзoвaние пример, пa дури и спoред тoa кaквa музикa слушa и кoи книги ги читa, oти нели сите oвие рaбoти служaт кaкo пoкaзaтел зa целoкупнaтa личнoст, мaлку oд oвде oд oнде и фoрмирaме мислење дaли е или не е зa нaс. Амa не дaј Бoже дa кaжеш декa те интересирa стaвoт и oднoсoт премa сексoт (не е битнo кoлку се нa брoј, и уште пoнебитнo дaли не знaaт луѓе или дoбрo сме се скриле, aкo сме искрени ќе бидеме oтвoрени), пoштo тoa не не' вoди кoн aпсoлутнo никaкви зaклучoци или бaр претпoстaвки кoи мoже се пoгрешни aмa вреди нa нив дa се нaсoчи мaлку внимaние?
    Јaс сo мoетo менувaње нa пaртнери (се нaдевaм) зaвршив, и зa други не ме интересирa, пa aкo некoј и невинa си бaрa убеден декa сo невинoстa oдaт и кaрaктеристики кoи тoј ги сметa зa битни, некa си нaјде, ги имa.

17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Епа јас сум била богородичка бе :inlove:
    Тие веројатно не знаат дека жените сакаат секс. Многу секс.
    Затоа ми е сомнително нивното сексуално искуство.

Gosh, theowndemon, eloves and 3 others like this.
  18. nena2010

nena2010 Форумски идол

Мене не ми смета тоа што некој си сака невина. Негов избор негово право. Ама да етикетираш дека некоја што имала повеќе од 2 партнера или спиела со човек од друга вера или раса мислам дека е ниско и дегутантно и многу навредливо за жената. Ако нешто мразам тоа е етикетирање на пoединци заради нивниот начин на живот кој на никого не му нанесува штета. Тоа мене ме изиритира кај Сашко. А тоа ако он си сака жена девица нека си најде нека му е се со среќа ама нека не етикетира со валкани крпи и други погрни зборови.

Bozica1980, Gosh, mula and 15 others like this.
  19. Aleksandarreal

Aleksandarreal Истакнат член

Koga veke me opomenuvas javno napraj screenshoot neka procitaat tvoite vrsnicki tuka sto sum ti pisal ... pa da im svetne pametot u glava , na kakov maz moze da naletaat !

20. nena2010

nena2010 Форумски идол

Дами и господа ви го претставувам ендемскиот вид на македонскиот искомплексиран мажјак. Ве молам за посебно внимание личноста самиот бараше реклама па да не му го ускратуваме задоволството.

Attached Files: