ubavo si rekov ja gore , za vakvi zeni samo drsko , fasisticko ponasanje lom praenje, pa da ne ni i se skonta u glavata vakvo nesto! bruka
If there's a mental health organization that raises money for people like you, be sure to let me know Вчера го гледав as good as it gets и соодветна ми се виде реченицава за овде
Многу ми е чудно како на волку курви шо се е*ат со по 3ца на ден, ниедна да не сака да се е*не со тебе и таквите како тебе, па да бидеш до волку искомплексиран?! Не, не , не е проблемот во тебе, све тоа спонзоруши се. Детееее, оди на психијатар додека уште е рано, греота си , цел живот мизерен ќе ти биде...
Се замараме со Сашко односно со Валерин, Др Стренџловер, Петре Прличо и кој знае уште колку никови разни безобразни.
Некогаш си велам, ама сега гласно ќе кажам. Вие мажите што толку сте настроени кон нас жените, свесни сте дека сте од жена која се е***а родени? Може и вашиот татко не бил прв. Второ сакате у 100 да го прцнете а 101 да е чисто солза и вие не сте покварени?! Убаво рекле на куче и маж немај верба, во темава се гледа колку расипан ум имате повеќето кои коментирате! Запамтете: Жената не се цени според бројката со која легнала, ништожни сте ако така размислувате. Поздрав.
Мене само ме занима, кога ќе се врати љубово мој. И име му заборавив веќе. Сите се враќаат,само он не. До мене ли е? Шо да сменам,кажујте Патем,сите имаме комплекси,аман. Само не сите блуеме по другите.
Нема потреба душо, јас си имам рејтинг. Сашко нешто го снема, да не случајно врши анкета низ градовиве која со колку се сексала!
Не бидете чудни бре луге сега и да сакате не можете на дешено време да најдете " невина " Сега пак што има приватни гинеколози. Имав една другарка со незнам колку си легнуваше на крај кога реши да се мажи и да си легне со мажот и , си појде кај гинеколог си и кажа што мака има фино лепо си легна си ја соши со неколку кончиња и ај разбери дека била со некој пред него. И сега си живеат срекни заедно
Pa jas retko vleguvam vo diskusija (posebno na zhenski forumi) ama koga diskutiram ubavo sum spremen pa ako treba i sam protiv site (feministki). A ne e problem mozham da diskutiram na bilo koja tema ti samo izrazi zhelba.