1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    Леле леле што се не се изначитав! Црнци, религии, убиства, разводи, зоофилија, заговори за уништување на цивилизацијата... Па уште знаеле да дискутираат со аргументи. Мажишта!
    Ја израмнивте жената со кобила за приплод па после сакале „чисто“ девојче да си фатат.

Секој си има право да си го бара она што си го сака во животот, ама од вакви двојни стандарди ми се накрева!

На kjukli, ell, Doozy и 14 други им се допаѓа ова.
  2. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    Туку ајде да ве прашам мажишта, што имате вие да и понудите на онаа девојка / жена што толку години се чувала за вас? Со што еве баш вие заслужувате „чиста“ жена по куќи? (За ова со чистотава уште не ми е јасно до која бројка е чиста а од кога веќе е валкана; формулата уште никој не ми ја објасни, ама нејсе). Вие во колку си го имате брцнато па после нејзината пречиста пресвета вагина да ја валкате? Зарем не е тоа непочитување кон таа светица?

На sparklie, Kitten, Annath и 18 други им се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390

На КикиМаус, CameliaMiller, nena2010 и 13 други им се допаѓа ова.
  4. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    Ништо немаат што да понудат, тука и таму по некој од тие ќе гледа да не му избега и ако е се ок, брак, фамилија и сл. следува. Ако жената се чува за МАЖ катастрофална грешка, за себе е тоа, а не за маж, ниеден маж нема да рече фала, мило та, баш мене ме чекаше.

На КикиМаус, Eli23, FlameFairy и 9 други им се допаѓа ова.
  5. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Zatoa shto mnozinstvoto lesno go prifakjalo: siromashni, robovi, represirani. Gledale nadezh vo hristijanskata filozofija za ednakvost i pravda. Sho ima vrska toa so seksot?
    Rim vekje beshe celosno hristijaniziran pred da mu se sluchi krahot, varvarite koi go unishtija ne bea celosno hristijanizirani.
    Rimskata civilizacija ne e ogledalo na strog seksualen moral kako shto e hristijanskiot, pa so vekovi go dominirala svetot.

A ti sho mislish, zoshto Zapadot gi unishtuva Bliski istok i Severna Afrika? Te molam, otkrij ni ja ulogata na tamoshnite zheni vo toa i kade greshat tie nemoralni lugje tamu :?:

Svesen si deka se ova vishi politiki koi nemaat vrska so broj na partneri na nekoj zhitel na planetata?

Epa aj da gi ispratime na niva da r'mbaat ko pred 200 godini, iako nema potreba od nivnata rabota, taka po kazna kje rabotat od utro do vecher i samo leb i bukovska piper ima da jadat koga kje se vratat doma :!: Toa e smislata na zhivotot, kakvi zadovolstva.

Kruzhea edno vreme nekoi videa od Sirija, tamu kozi bile vo moda :o

Sfativ i jas, tvojata poenta e deka zhenite kolektivno se poglupavi i ponesposobni, i deka zhenite i mazhite zavisat edni od drugi, samo zhenite malku povekje zavisat od mazhite. Nemam shto povekje da dodadam kon ovoj fakt. Ne mi e potreben nitu dokaz od youtube, veruvam :D

Последна измена: 2 јуни 2016
    На ell, CameliaMiller, eloves и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Na bilo koja osven na nekoi mentalno bolni temi.
    Taka da poveli so ideite.

7. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Epa ako skoro site ovde pishuvaat toa shto na drugite im odgovara a ne toa shto tie navistina go mislat kje si imaat rejting, ama jas za srekja ne sum takov zatoa shto mislam so svoja glava a ne kako shto misli mnozinstvoto.

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.605

Златно, тоа меѓу нозете не ти е глава, а инаку со мозокот се размислува.

На CameliaMiller и Mhhm им се допаѓа ова.
  9. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    A tebe na psihijatrar te nauchija kako da ja pogagjash goleminata na poloviot organ kaj mashkite ili imash nekoja natprirodna mojk?

10. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Fala za infirmacijata ama znam deka so mozokot se razmisluva samo shto toj mozok e vo glavata.
    Inaku toa megju nozete dobiva signali od mozokot shto treba da pravi.
    Chisto informativno.

11. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.992
    Отварајте прозори, темава корне на хроничен неебитис. :whew:

Компатибилноста во кревет игра огромна улога во една врска/брак... нели, покрај месењето леб во 5 наутро и везењето гоблени со Есмералда и коњи на ливада.
    Ебати сексот ако едвај се качите на некоја, попретате 2 минути ко млади петлиња, па барате невина оти така се најмали шансите да примети колку не ве бива.
    Клиторис сигурно ви е грчки остров.
    Да седиш со неспособен партнер (и за двата пола збориме) само пошто сте си први, е многу глупа казна. Затоа имаме исфрустрирана и празна раја. Ни гравот погоден, ни сексот.
    Луѓето се многу посреќни и поопуштени после добра партија. Се познава одма. :nod:

На Belgin1, Eli23, Offspring и 25 други им се допаѓа ова.
  12. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    12.613
    Јас мислам дека тоа не игра важна улога кај мажите затоа што се знае дека денеска е многу тешко да се најде невина девојка, скоро сите тоа го прават многу рано..Дечково мој дури се изненади кога му кажав дека сум невина, а имам 18 години (facepalm)

13. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    Да си напρавам пуκанκи. :D Сте се изнапишале. :)

А стваρно од момциве на фоρумов ми се лоши.
    Бρκајте ρабота- не туκу гњавете, не попувајте, не мудρувајте κо жени на селсκа чешма.

Сашκо ти доживотно планиρаш да пишуваш на темава? Немаш дρуга ρабота? Оди шетни малце- побаρај си ја девицата надвоρ. Гледаш и самиот нема аиρ од фоρумов - се` κуρви сме се збρале.

На Eli23, elimkd, Priroden и 10 други им се допаѓа ова.
  14. MargaritaD^2

MargaritaD^2 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    365
    Vistina so kur factor mazi Na temava a i na forumot voopsto ubavo si pisuva femina zenski sajt I forum.

15. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Aj citiraj kaj shto velam deka baram nevina pa kje te chestam shto sakash.
    Ne e losho da se prochita se ubavo pred da se repricira.

16. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Kaжи а? :D Tолку добра сум а?
    Те погодив очигледно. :D

Мада ни психијатар ми требаше, ни натприродна моќ за да проценам у што е проблемот.

На Eli23, BoneMachine, theowndemon и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Mnogu prashanja vo eden post...
    1. Ne gjavime tuku diskutirame
    2. Da ne bea momcite dosega temava kje imashe 5 strani kaj shto site devojki se bodrite i podrzhuvate megju sebe.
    3. Planiram da pishuvam se dodeka me spomenuvate ili mi postavuvate prasanja (se nadevam nema vechno).
    4. Pishuvanjeto ovde mi odzema 20-30 minuti denonokjno za razlika od nekoi koi mozhe da se vrabotat ovde.
    5. Imam druga rabota i toa vistinska poshto sum vraboten.
    6. Nikade nemam napishano deka baram nevina taka da ne e preporachlivo da se izmisluvaat raboti samo za da se napishe neshto.

18. Sanya20

Sanya20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    241
    Саше де бе олабавај малце уживај во животот зимај се што ти се нуди;) не одберувај многу зошто и без тоа ќе останеш :D

На mula му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.567
    Допаѓања:
    78.860
    DKJhx9l.gif

@Sashko1992 еве јас те разбирам и мој совет ти е да не се замараш веќе да објаснуваш овде. Не вреди. 10 страни сте пополниле и ништо не сте решиле ниту па ќе решите. Спротивставените мислења се очигледни, ја сфативме поентата, доволно е.

На mula, Victorian и Lotus-14 им се допаѓа ова.
  20. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.708
    Допаѓања:
    266.220
    На пример, мормоните не смеат да општат пред брак и не општат, ако општат ги исклучуваат од заедницата.
    Пошто Саше знаеме дека не е мормон (да беше немаше на форумов женски да виси), а знаеме и дека ја изгубил својата невиност, можеме да дојдеме до мојот заклучок.