Да ја пуштеше ова место таа другата одма ќе ти се дадев ама ја згреши мрш не ја расипувајте темата за глупости има чат мислам
Овдe половината сe сeкираат што ако нe можат да си најдат нeкој за сeриосно бидeјќи нe сe нeвини, а eвe мe мeнe сe плашам дeка нeма да најдам нeкој што ќe мe сака поради тоа што сум нeвина Имам 21, сум имала мувачи понуди eдно друго но eдноставно нe сум сe вљубила во нeкој до толку да сe рeшам да бидам со нeго.. Спорeд мeнe eдноставно нe го сфаќам за нeшто што сe дава туку така на кој годe.. Баш мe интeрeсира дали машкитe би прифатилe да одат со дeвојка на таа возраст која e нeвина..
Не мислам туку сигурна сум дека не се цени невиноста кај една девојка. Зошто? Затоа што често се случува само да ти го скинат хименот и да тргнат во потрага по поискусни ем ќе им го прават ќеифот, ем ќе избегнат од обврски за сериозна врска или уште полошо да се приврзат девојкиве за нив па да мора да се женат. Колку е фер/ нефер не навлегувам ама реалноста е таа.
Па јас не гледам ништо чудно во тоа, и секое машко што планира нешто озбилно со тебе, тоа би го прифатило позитивно а не негативно, мој совет е кога ќе си фатиш дечко на почетокот да му кажеш дека си невина, и ќе видиш како ќе постапи, ако те гледа на озбилен начин, тогаш со задоволство ќе остане со тебе, а ако бара некоја само за секс, веднаш ќе избега.
Мислам дека сепак не се цени невиноста денес. Сите гледаат да те легнат и да се задоволат. Добро, има исклучок и браво за нив. На пример бившиот. Да ја ценеше невиноста немаше да ме остави бидејќи не му давав. И со вториот ќе се случеше истото, не сакав да се разделиме па... се случи. Има такви премногу случаи кај мои другарки кои биле оставени заради тоа што си ја чуваат својата невиност. Ај најди некој што ќе те сака и чува така...
Ti simnuvam kapa svaka cast , nema potreba od kompleksi ... Nikoj ne bi ti pravel problem ako si nevina , bas naprotiv , sinonim za dostoinstvo, cistota kaj edna zena !
Не ја лупаш ти главата за тоа што јас го кажав,туку за тоа што имаш комплекси,што некогаш и негде многу ефтино си го продала она што за човекот е најсвето и најценето Немој мене тие финти..
Какви финти бе човече, доста се лажеа жените за таква светост, доста не манипулираа...таман равота ако меѓу нозе сме биле најценети а по душа сиромашно оценети!!