1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. aleksandra4444

aleksandra4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2016
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    292
    Ти најдобро да се замонашиш,никоја девојка не сака такво машко поред неа;)

На Gosh и baba Rada им се допаѓа ова.
  2. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    (facepalm)
    Па не се цени вашиот полов орган туку карактерот.Невиноста е одраз на карактерот а физички одраз на раширените или собрани ногичиња.Осиромашува душата со ширењето ногичиња,се намалува вашата вредност :) Невиното е секогаш најценето,сакала ти тоа или не :)

На Sashko1992, Aleksandarreal и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  3. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Да де,сака блудници.Затоа после овде истите тие плаќат дека мажите ги вараат,не се заинтересирани за нив.. :) најдобро ти да размислиш кое машко може цел живот да биде со тебе а да живее со мисла секој ден дека неговата девојка/жена ја легнале друг.. :) Тежок е тој товар,а зашто некој да живее со него кога има добри,фини девојчиња :)

На Aleksandarreal му/ѝ се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Абе јас не сум предмет па да ме стават на плато и да ме оценуваат, не сум за аукција...всушност ЈАС сум таа која оценува кого да одберам а не некој мене да ме бира и купува..не е ова робовладетелско општество:D

5. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Хунк, ј*боте. Најсвето и најценето е жениве да се фригидни? Да немаат сексуални потреби?
    Уствари, зошто у п*чку матер само во Македонија женската асексуалност се става на пиедестал? НЕ МУ ДАВАМ иди носи се бре. Ради таквите тензии што им ги правите на жените и жените што си ги прават самите на себе, жените остануваат сексуално неспособни, аноргазмични и не личат на жени.
    Квазипатријархално размислување. Баш ми е мило што во реалниот свет не налетувам на вакви дебилизми. Или пак само добро се кријат...?

На fallenangel, Annath, blueeparadise и 5 други им се допаѓа ова.
  6. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Да,ти си Елизабета Втора.Ти бираш и само ти оценуваш,другите тебе не.Извинете ваше височество,не ве препознав!

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  7. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Па ако ти кај твојата жена или девојка не се покажаш како треба и не умееш да ја задоволиш, биди сигурен дека ќе си легнува со други мажи а ти ке носиш рогови наместо товар..хаххахаха

8. NovusOrdoSeclorum

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Според твојот став и твојата вредност се намалува кога соблакаш гаќите или орално задоволуваш некоја. :D

На Annath, Bender Rodriguez, Jas! и 2 други им се допаѓа ова.
  9. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Да де,затоа се разведуваат после 1 година брак секој втор пар.Дека либерализмот е супер не за друго нешто.Уживај :D

На Sashko1992 и Aleksandarreal им се допаѓа ова.
  10. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    Живеам во друга држава и рака на срце, не знаев дека луѓето во Македонија се толку заостанати пред да сретнам вакви теми на форумов. Не знам ни што да прокоментирам еве...

На fallenangel, Bender Rodriguez, baba Rada и 2 други им се допаѓа ова.
  11. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Па патики кои ги носеле 10 души и нови патики неможе да имаат иста вредност :D

12. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.567
    Допаѓања:
    78.853
    Верувај дека не е така. Има и момци и девојки кои го ценат овој неговиот став. Е тоа што на прсти се бројат е веќе друга работа.

Плус...имам другарки од двете категории. Сакате да ви кажам кои од нив повеќе се ценат и што се зборело за нив?

Последна измена: 23 август 2016
    На aleksandra4444, cresa-jagoda и eliesaab им се допаѓа ова.
  13. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Стај уште малце од ова хаха,вака многу провидно е дека тоа е одраз на фрустрација :D
    Логикава ти е.. немој не ме радуј :) Ти имаш дарба да видиш кој колку знае да задоволува? Ти и Елизабета,и Ванѓа и Рада си.. :D Гение..

14. NovusOrdoSeclorum

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Не ми е јасно како закључи дека некоја која има повеќе искуство ќе те вара повеќе од некоја „неотворена“. Се глеа дека си наивен. Оваа вторава повеќе ќе превари, пошто е неизживеана и сѐ тоа и е интересно, за разлика од првава.

А за патиките што рече, значи се сложуваш со мојата максима дека и твојата вредност се губи кога си бил со повеќе цури.
    Тогаш, шо се фалите по комшии? :D

На Annath, Bender Rodriguez, baba Rada и 2 други им се допаѓа ова.
  15. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Ова,дека невините сигурно ќе те вараат.. ви се јавува на сон оваа вистина или имате некои октровенија? Знам парови кои не се блудници и никогаш не влегле во блуд... да,еве ги.. ги гледам,од варање не знаат што да прават :D
    Само не знам како знаеше дека се фалам по комшии.. е многу сте значи видовити :D

На NovusOrdoSeclorum му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ViktorijaG

ViktorijaG Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2014
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    241
    Jas ja izgubiv nevinosta na 19 godini koa se osekav spremna. Iskreno mislev deka nevinosta e nesto znacajno i ne mozes da bides so nekoj koj ne ti znaci. Me interesira za maskite kako gledaat na tie raboti bidejki skoro imav slucaj kade so deckoto vika deka saka da bide so nekoja devojka zosto e nevina, a inaku na podolga staza ne mu se zanimava so takvi...
    A inaku nema pravilo spored mene. Dali nekoj/nekoja kje te izneveruva zavisi od karakterot, a ne od iskustvoto.

17. NovusOrdoSeclorum

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Не ми одговори на прашањето поврзано со намалувањето на твојата вредност кога е*еш. :(

18. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Не сум блудник,за мене моралот е приоритет,а не животинските нагони.

На Aleksandarreal и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  19. NovusOrdoSeclorum

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Поштувам тогаш :) Само да знаеш да не се зезнеш, тие што најпоштени ти изгледаат, највеќе кривини фаќаат на страна. И обратно. :P

На HUNK му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    А какво значење воопшто има невиноста? Бар јас не сум имала никаква сентиментална поврзаност со својот химен. Не знам за другиве жени но јас сметам дека тоа е само social construct и дека е во природата на луѓето да уживаат во сексот. Не е дека треба ти да легнеш со секого кого ќе го запознаеш (од здравствени причини) но како тоа сексот ја огрдува жената? Потребата за секс е потреба која и мажите и жените ја имаат, тоа е нешто сосем природно и нормално. Па дури и тие стереотипи дека мажите мислат само на секс се наметнати од општеството , мажот да е*е што ќе стигне а жената никому да не му дава. Вака ќе испадне дека сексот е машка работа и дека мажите треба само меѓусебе да се клецаат бидејќи кога тие го прават тоа е супер а кога жената го прави тоа е валкана. Иако воопшто не ми е мило што вакви заостанати мислења сеуште постојат многу ми е мило што повеќето од мажите кои стојат зад нив се најчесто осамени и добар дел од животот го поминуваат самозадоволувајќи се гледајќи слики од „блудни’’ полуголи жени.

На Annath, КикиМаус, blueeparadise и 5 други им се допаѓа ова.