1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.605
    @Dabria каде живееш , и како да дојдам? :rofl: Помошшшшшшшшшшшш

На fallenangel, КикиМаус, blueeparadise и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    На доста поубаво место каде што на луѓето не им е гајле што јадеш за ручек и дали хименот ти е пукнат или не. :D
    Добредојдена си.

На КикиМаус, Gosh и kjukli им се допаѓа ова.
  3. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Што има поголема вредност, кинески нови патики смрдливи или патики оригинале кои и сто души да ги носат никако да се скинат?

На NovusOrdoSeclorum му/ѝ се допаѓа ова.
  4. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    А што демек у Кина, 2 милијарди народ,ниеден од нив нема оригинал затоа што тоа е Кина? Ти викам,вози мотор Радо,логикава ти е двонапонска :D

На ilina-m му/ѝ се допаѓа ова.
  5. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Мотор возам, веспа убава ама твојата логика е двотарифна а мојата е високонапонска:D

6. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Ок, заостанати сме. Во која држава живееш ти? Може да кажеш, па да направиме некоја паралела?

7. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.217
    Допаѓања:
    162.738
    Се дур оние кои бараат невиност се самите невини е во ред, дал се работи за барање нешто слично на себе или се работи за некои морални, религиски вредности. Се друго е барање леб преку погача и тоа не е за коментирање зошто секогаш “ние“ сме во право, нели? :) Зошто да бараме нешто шо и самите неможиме да го исполниме во најмала рака е мизерно.

На ilina-m, Victorian, Nausicaa и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.567
    Допаѓања:
    78.852
    Па баш заради тоа што некои не се невини им кажуваат на оние што се дека треба и да останат. Пошто тие најдобро знаат. Не е тоа воопшто лошо, лошо е кога ги силат другите и тераат на ГРЕВ. Да, грев е тоа а најлошото е што никој и не се покајува за гревот. Што не се срами од тоа туку силно се дига себеси и дава совети дека треба да уживаме во животот и дека хименот е безначаен. Не е така.
    И што е помизерно, искусните (кои секако се и покајници за гревот) да советуваат за добро или неуките кои не ги сфаќаат вредностите да тераат кон погрешен пат?

Последна измена: 24 август 2016
    На Need for Speed и ilina-m им се допаѓа ова.
  9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.217
    Допаѓања:
    162.738
    @Bitter-Sweet Не те сфатив, тие кои не се невини ги тераат невините да останат?
    Како и да мислеше, секое терање е грешно, неморално. Грев? Мех. Не секој верува во то за да се речи. СЕКОЈ прај онака како што тој верува, ако еден смета дека жена треба да е невина до брак, мора да смета дека и маж треба да е невин до брак зошто тогаш е дупли стандард.
    Пр. ќе се земам себе за пример. Јас не барав ништо посебно и го најдов дм. Бил со некои пред мене, јас не. Ни на момент не ми смета неговото минато. Не зошто е машко зошто било пред мене и зошто не ме интересира, не сум ни го познавала ни знам кои биле тие девојки. Не ме интересира ни точна бројка. Ни он не ме праша, ама јас му кажав колку да знај да чека крв де.

Сакам да кажам треба да се вреднуваат човековите вредности. Ако некој побара совет секој во секој случај ќе советува онака како што мисли дека е исправно, ама што е исправно кај секој е различно, а кај мене е то да се почитуваат човековите вредности и секој да прави онака со своето тело како шо мисли дека е исправно, па ако сака по 90% од човештвото тоа нека е грешно ако поединецот е среќен, небитно е шо мислат другите.

:)

На kjukli, Bender Rodriguez, MilaP и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    @Dabria

Сеуште чекам одговор каде тоа живееш...

11. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.605
    Шо е битно кај живее? Па и кај нас дебилново мислење исчезнува... Или пак јас сум повластена и се дружам и општам со мажи кои не се исфустрирани и продаваат лажен морал... :^)

Едино поштувам ако невин бара невина, и притоа не вика за сите останати курви. (fingers)

Па и да вика, да го мисли тоа и за мажите. Али такви нема, така да... (tumbleweed)(tumbleweed)(tumbleweed)

На fallenangel, kjukli, Bender Rodriguez и 4 други им се допаѓа ова.
  12. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Tie maski sto jas gi znam ne gi prasuvaat partnerkite so kolku pred niv spiele.
    Nikoj ne treba da go interesira tugata intima.
    Moze da e nevina ama rasipana vo dusa i sto ke ostanat so nea samo zatoa sto e "cesna" .
    Fala ti gospode sto ne poznavam takvi osobi sto gi cenat lugeto po toa so kolku spiele do sega :bow:

На Annath, kjukli, Gosh и 4 други им се допаѓа ова.
  13. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    А може и да не е и да е супер и да вреди икс пати повеќе од некоја која била легната од 20 души а не е ''расипана''.Не,случајно ја легнале толку,не што она е расипана..

За иронијата да биде поголема,му благодариш на Господ на тема за губење невиност,истиот оној грев кој Он го мрази многу... и за кој се казнува со здравје и смрт.. funny but real..:D

14. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.173
    Аууу...на што дрога си бе ти??? (facepalm)

На black-angel, Petar80, kjukli и 6 други им се допаѓа ова.
  15. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Ракија сливовача,зашто?

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    Во Хелсинки живеам, за љубопитните.:D Туку што е ова, господ присутен во секоја тема. Може ќе го потсетите некоја цигла да фрли...

На Petar80, kjukli, Bender Rodriguez и 2 други им се допаѓа ова.
  17. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Navistina?
    Vo koja biblija ti procita deka nevinosta se kaznuva so smrt :?:
    A da,blagodarna sum zatoa sto ne poznavam luge koj osven so nevina so druga ne bi bile.
    Takvite ke i simnuvaat zvezdi na nekoja nevina i ke ja legnat pa ke ja frlat..
    Ne mi kazuvaj ne zatoa sto mnogu pati se ima sluceno.
    A toa deka nekoja e legnata 20 pati pa i poveke od kade go znaes,crtki da ne stavaat?

На Petar80, kjukli, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.173
    онака...дека со благослов од "горниот" ја водиш дискусијава..

На Petar80, Annath, Bender Rodriguez и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    За првото прашање ќе ти одговарам во лп за да не бегаме офтопик(пиши ми).
    Другото се сложувам што кажа,затоа што и јас истото го мислам,и затоа и не оправдувам блуд.
    Сами кажуваат.. :D

20. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Е драго ми е што ти не си на алхохол туку на друго.Гледам комуницираш со Него па информиран си за развојот на настаните :D И не го спомнав јас Господ туку членката,ако не примети,ама добро.. ти се простува :D