1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Odamna e zabegata temata so oftopik koga sekoe novo mislenje so koe ne se soglasuvate na bilo koja tema morate da go citirate.

На kjukli и theowndemon им се допаѓа ова.
  2. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.173
    туку навистина, да не забегуваме со офтопици, како машко, да дадам свое мислење...
    Кога би запознал денеска женско, на пример, над 20 и нешто години и да ми каже дека е невина првото што би го помислил не би било дека е тоа заради чесност туку дека нешто не е во ред со неа, дека нешто и фали....
    се разбира, тоа е мое мислење...не е ни на горниот ни на долниот...

На crimson, MilaP, kjukli и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Мене не ме интересира интимата на мојата комшивка која живее 2 км од мене, но ме интересира интимата на девојката која ја држам под рака и планирам да биде мајката на моите деца. Кур ме боли за Хелсинки или Шведска искрено да ти кажам. Не зборувам за девојка која имала долга врска, па под некоја случајност раскинале со дечко. Се случуваат глупости, непланирани работи, но тука станува збор за долга љубов. Јас зборувам за дрољетини со коишто си играат магарица по журки. Не треба да ме интересира интимата? Значи не треба да ме интересира кој наркоман, дилер, сексуално заразен тип мувал пенис во мојата девојка и оставал генетски остатоци во неа? Да да. секој сексуален партнер остава мал биолошки остаток во телото на девојката. Тие евтини фори курвите можат да си ги продаваат на бета машки. Не на мене, а и на најголем дел од машка популација.

На Sashko1992, cresa-jagoda, Bitter-Sweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Е ова веќе претерано е...
    Мислам секако цела тема е безрска пошто 21ви век сме и уште се замараат кој е невин, кој колку имал ама да наречеш некој дека е ненормален што немал секс ете не знам. Може едниставно не сакала со секој втор рандом човек да легнува, може чекала да се заљуби во некој, може има нешто здравствено тој период кога е во врска... Има многу многу причини. Јас имам другарки што уште не дошле до ТОЈ дел од врската, пошто или била прекратка, или ги напнувале со сила и ете ништо не се десило. Јас ја почитувам сечија интимност и не се замарам со други животи.
    Едноставно треба секој за себе да си глеа и ич да не му е гајле за комшијата.

На MayDiamonds и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  5. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    А ти до сега само со една си бил, што ти била девојка, па си раскинал од икс причини и сега си неневин?
    И кажи ми, еве ти си на забава, само машко со 30 амазонки (не знаеш која е наркоманка, сексуално заразна и сл.) и изразат желба да оргијаат со тебе, ќе одбиеш пошто нели утре некоја нема да сака под рака да те шета? Или сега ќе стапи на сила твојот двоен аршин?

Дури и спротивното да е и да си некој религиозен тип што и самиот сексуално се инхибира, ти стварно мислиш дека за секоја твоја партнерка можеш да знаеш све? Кога бев детиште од шесседумнаес пошто сите машки ги одј*буев милион причи ми вадеа, а ја не знаев као изглеа машки полов орган. Имав другарки кои секој секоја недела со друг имаа секс никој бутур не ги знаеше.

Затоа дај молим вас, сите што ги активиравте нагло глупосексуалниве теми (што значи химен, кога му дадовте, со колку сте спиеле, што мислат машките а што женските...) фрлете се повеќе на секс место фрустрирачк да мрсите м*диња пред компјтер.

И едно ќе ви кажам, не се секирајте, топку ни е затупавена младината во Македонија, ни машки ни женски ништо не е*еме.

На Nausicaa, Bescheiden, crimson и 5 други им се допаѓа ова.
  6. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    A kaj ti mene me procita deka jas zboram za Svedska, Helsinki
    Ni pak zborev za zenski sto imale so nad 20 maski odnosi.
    Kako sakate taka go vrtite postot.
    Na kraj kraista sto mene me interesira ti kakva ke drzes za raka.

Ama od devojka sto imala odnosi so 2-3 maski do kurva golema e razlikata.

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    Алфа мажјаку, Хелсинки не е во Шведска ами во Финска. :D Друго немам што да додадам, @NovusOrdoSeclorum кажа се што е потребно.

На theowndemon, kjukli, NovusOrdoSeclorum и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Уживај... Знам дека Хелсинки е во Финска.

9. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    Извини, јас така сакав само да те потсетам... Чудно ми падна од каде Шведска ја извади. Но нели, silly me, вие алфа мажјаците се си знаете. ;)

На kjukli и Gosh им се допаѓа ова.
  10. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Патетични сте сите :D
    Едно тука пишувате а друго во живо правете :D

На Priroden, aleksandra4444 и sjdgo им се допаѓа ова.
  11. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    А зошто па да нема со 20-30? Мислам, не зборам за некоја на 17-18 веќе со 20 да била, но според мене е многу нормално жена на свои 30 години да има веќе 20 партнери (неколку подолги врски, неколку пократки, неколку one night стенда и ете ти.

А курва не може во никој случај ниедна да биде ако од нематеријални побуди била и со 100 нека е. Промискуитетна и нимфоманка, да. Курва не. Ама еве и за машко има медицински израз кога е претерално сексуално активен.

Двојни аршиниииии :D

На Sanjichka007, crimson, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Ја спомнав Шведска, затоа што се комшии, но Финците спаѓаат во јазичната група на Естонците и Унгарците. Друго нешто те интересира?

На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dabria

Dabria Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2016
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.225
    Ти си тој љубопитниот :D

14. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Moze da ima zosto da ne moze.
    Sekoj neka si zivee kako sto saka nikoj nema pravo da go osuduva.
    Plus za mene kurva e mnogu razlicno od toa nekoja da spiela so 20maski.

Последна измена: 24 август 2016
    На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.605
    Еве мене...
    Ако знаеш како да ставам букмарк на Adobe acrobat reader? :?:

На Sanjichka007 и Dabria им се допаѓа ова.
  16. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Конзервативните нации ќе опстанат, а либералните ќе изумрат. Што веќе се случува со Европа. Ти врти и збори си како сакаш, но конзервативните се множат и стануваат мнозинство, а штом си мнозинство тогаш диктираш правила.

Ти тоа што ми го зборуваш е fantasy world и ништо повеќе. Рекла-казала муабети што би направил кога би се нашол во некои рандом невозможни ситуации. Нормално дека мене како хетеросексуално суштество ме привлекуваат убави, згодни, паметни жени. Сигурно дека обожавам секс, љубов, емоции, но нема сигурно да држам под рака курва со која си играле магарица кој стигне и на кој му се дигнал. Извини, али тие фори не проаѓаат кај мене. А, од каде би знаел со колку спиела? Хм, не живееш во Кина, па да дојдеш од милионска провинција во друга милионска провинција. Едноставно добро разработена девојка која си го знае курвинскиот занает се чувствува од далеку. Исто како девојките што чувствуваат искусно машко.

17. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.605
    Немам ништо против мислења како твоето, но ми смета тоа дека најголем процент е искажано од исфустрирани комплексаши кои треба комплексите да си ги лечат кај соодветно лице, а не врз личности кои не ги познаваат.

За тебе познато е дека во глобала не почитуваш жени во целина, и имаш двојни аршини.

Ако си жена, ондак ти се редат, си разработена и курва, а ако си машко, ондак си искусен... Ма носи се!

Последна измена: 24 август 2016
    На Priroden, crimson, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  18. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.930
    Допаѓања:
    35.776
    Се согласувам со ова. Некоја ако легнала со 30 машки, сите ја знаат која е. Не мора да значи дека е к*рва. Еден ја пробал, друг, па трет и така се зголемува бројот и веќе се дознава. Имам и таков пример во поблиското опкружување. Сите знаат која е девојката. А не е некоја што се плеска за пари. Кој што сака нека зборува, ама таква девојка никој не би земал за жена.

19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    На крај сепак ќе завршиш со НАЈРАЗРАБОТЕНАТА женича во твоја околина. Ваквите ко тебе што се силат по форуми и што се јаки на тастатура или зборови, токму со таква завршуваат. После ќе пишуваш абе што е битно со колку била, битно ме сака.

На Priroden, ninja35, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Како да не. Таа пред сите вас ќе се мажи, слушај ми го зборот. Тие мажи така што кажуваат со која имале се најдолни. Сексуалниот однос е нешто интимно и треба да остане во знаење само за партнерите, а не за цело маало за роднините и пријателите.
    Знам многу девојки што имале повеќе сексуални партнери и што ? Да не нема да се мажат. Хахахах како да неее, глупости.

На kjukli, theowndemon и Gosh им се допаѓа ова.