1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Па, баш тие машки што глумат либералност и спуштаат ѕвезди на девојки за да добијат полесно пиче во глобала секогаш си женат нормални и неразработени девојки. Милион примери околу мене. Сите се каваљери и широкоградни кога треба да го турат во туѓо, но прашај дали истите девојки би ги прошетал на улица држени за рака. На добар дел од машка популација кога се во раната младот не им е гајле со какви девојки излегуваат се дур дава и голта добро, но кога истите ќе стигнат до фаза каде ќе треба да формираат семејство и деца тогаш и те како гледаат кого држат под рака. Trust me, со милион мажи сум секојдневно во комуникација.

На MG3, Sashko1992, Aleksandarreal и 2 други им се допаѓа ова.
  2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.930
    Допаѓања:
    35.776
    Ќе се омажи за некој бандит или за алкохоличар. Имам и таков пример. Жената се плескаше со кој стигне и се омажи за алкохоличар. Маж и го нема дома по цели денови. Скита по кафани, а она е сама со детето.

3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Тие таквите многу што гледаат после трчаат по документи за развод, зошто жена му имала швалер. Ако е паметен некој дечко, кога е млад и кога ќе му е убаво со девојка која ја сака, ќе сака со неа да има иднина. Како што ти кажаа членките погоре, тие мажи завршуваат со НАЈРАЗРАБОТЕНИТЕ, од многу невини што бараат

На aleksandra4444, fallenangel, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Сексуалниот однос е нешто интимно кога девојката нешто ти значи, ја сакаш, почитуваш, планираш сериозно со неа, а не некоја рандом курва којашто ти значи како претходната од последниот викенд. Од сигурни извори ти велам дека за курва лесно се дознава меѓу машки, затоа што сите ги пикираат истите девојки за лесна забава.

5. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.779
    Wat? :D

Ако веќе си против промискуитетноста, барем имај аргумент што не е од XIX век.

На eloves, Nausicaa, Anon и 10 други им се допаѓа ова.
  6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Ајде кога ќе се жениш ти напиши тука дали невина ја зеде девојката, дали пазеше од каква фамилија е и најважното, што работат нејзините. Или премногу си мал за да дискутираш на оваа тема, или имаш некој комплекс. Пази ама само курва да не земеш некоја, ќе ти се смеат сите, ако имала со повеќе од тројца :D

На Nausicaa, Bescheiden, aleksandra4444 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Женските ги направи ко да се животни. Пази малку како зборуваш. Имаш мајка, сестра, брстучетка... Голтање, давање? Што чекаш од женско да ти даде? Животно е таа па да ти ДАДЕ нешто?
    Епа ете ти реков такви ко тебе ќе завршат со жени што ГОЛТААТ, а другиве што не им е битна невиноста сепак на крај ќе завршат со НАЈПОШТЕНАТА во маало...

На eloves, aleksandra4444, crimson и 5 други им се допаѓа ова.
  8. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    :bow:

На Petar80 и JollyGirl им се допаѓа ова.
  9. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.163
    И после тоа тие дрољетини машки ќе бараат невина домаќинка?
    Некој што се вуцарал секој ден со различна, што лижел дунди различни секој ден, ќе дојде и ќе одредува која била курва која поштена?
    Инаку добро ги опиша мажите, лицемерни дрољи се тоа, без никакви морални принципи и начела, и како такви немаат право да бараат морал од жените.
    Да го пикаш во секоја дупка, па после да бараш невина...епа нече мочи.

На MayDiamonds, Miss666, Nausicaa и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Ок, Wikipedia guy sindrom. Ти си научник? Работиш на научни истражувања во престижни научни центри? Гледам прилично си даваш некоја слобода да коментираш наука, а си прилично дилетант во таа област со познавање на секој рандом тип што ќе прогугла нешто.

http://www.thelancet.com/pdfs/journals/lancet/PIIS0140-6736(15)60696-1.pdf

Знаеш кој е типов? Еден од најдобрите новинари во областа на медицината кој работи во најпрестижниот научен магазин во светот во врска со медицината. Што вели типот? Дека најголем дел од новите медицински докази се лажни и се постигнуваат со помош на лоби и пари. Секоја фирма, геј лоби, политичко лоби ќе ти протури пари на сметка и ќе пишуваш како ним им одговара.

11. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    16.930
    Допаѓања:
    35.776
    И мене ме чуди ова. Имам и таков пример во фамилија. Машкото се плескаше со која стигне, ама за жена бираше чесна девојка. Е кај го има тоа? Сакаш да се плескаш со сите, а после тоа сакаш да бираш. Е, не бива така.

12. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.217
    Допаѓања:
    162.733
    *кревам два прсти*
    А машкото ја држи жената под рака?
    Шо ако он има многу партнерки сменато?
    Зошто, како што е споменато погоре, машките кои се тин сакаат само да си се задоволат, што е со девојките кои сакаат да се задоволат?
    Се споменува "таа ти значи колку претходната од претходниот викенд", шо ако на она му си втор, а таа тебе десетта?

Татко ми ме учеше ко бев мала машките праеле се па после барале добра за брак, па јас да сум пораснела добра. Бев едвај 10. Му реков дека радо би останала немажена.

На Nausicaa, christinnn, Victorian и 3 други им се допаѓа ова.
  13. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Нормално дека тебе као на здраво хетеросексуално машко ќе ти се дигне меѓу жени, ќе мењаш секој викенд, а жената треба да биде нездрава и несексуална за да ја земеш за жена?
    Башка дрољи дрољи дрољи дрољи, курви дрољи курви дрољи курви дрољи дрољи муабетот. Тебе некоја гадно те заебала брат и некако сочуствувам со тебе и твојот револт.

На Nausicaa, Bescheiden, Bender Rodriguez и 7 други им се допаѓа ова.
  14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Гарант курвиче некое, се затрескал во неа и му го плеснала во лице изгледа дека му е мал :D

На Bescheiden, Zeynep, kjukli и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    И што реков јас погрешно нешто? Тоа што посочив факт и вистина дека најголем дел од машките се такви? Затоа тука ми скокнаа дека им ја кажав вистината?

16. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Дечко, си го кажа своето мислење, во ред е.
    Сега учтиво ќе те замолам, комплексите од кои патиш на друго место да си ги лечиш.
    Не овде, каде сите целиме кон мир и хармонија помеѓу членовите, а не кон понижување и навредување.

Фала многу.
    Пријатно.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Нели човек учи од грешките? И да некоја курва ме заебала (фиктивно) зарем не е тоа многу добра лекција во животот да знаеш со каков тип жени да се плеткаш?

@КикиМаус

Јас никоја на форум не посочив дека е таква или таква, затоа што појма немам кој што е и не ме интересира искрено, но зборувам за генерална популација и социјална појава. Ако не ви се допаѓа мојот пост можеш да дадеш контра аргумент. Би било во ред.

18. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    Еве ќе почнеме да ти кажуваме една по една која со колку била и на каков начин, за да ни пресудиш дали сме курви или не сме. :D

На kjukli и Dabria им се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Такви како што викаш дека се машките се само тие што се глупави, што немаат грам мозок во главата, што мислат дека може да имаат секс со секоја во новиот автомобил и после тоа да глумат недостижни. Тие машки се такви. Има разлика од машко до машко, не се сите прости и глупави.
    За простите и глупавите и треба некоја таква, по можност и да знае многу пари да троши, па да се нервира мочкото дека го троши. Совршена комбинација, ама секако таа да си има и некој друг на страна :D

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  20. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.777
    Многу лесно пишувате во име на сите машки.
    Јас немам ниеден другар со тоа размислување и пак не би се осмелила да генерализирам.

Се зависи од кругот на луѓе со кои поминувате време.

Исто така, без грижи, и да почне некој да посочува дали некоја е курва, па дури и да се пронајдам, не би се навредила. Таман работа сама да си судам за свесни постапки.
    Не размислуваат сите исто, ама очигледно е тешко да се разбере тоа.

На Annath, theowndemon, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.