1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.565
    Допаѓања:
    78.837
    Јасно, ама предалеку замина дискусијата.

2. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    јас прва го оставив тој што ме скина и што ?
    Ќе плачам сеа цел живот :D

На black-angel, tteea55, Antolinaa и 5 други им се допаѓа ова.
  3. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.632
    Допаѓања:
    6.455
    Скината девојка да го остави првиот со кој се скинала? Уау, просто нереално е тоа.. еве и јас се чудам уште како би можела. Ај, малку да елаборираме околу поимот "скината" прво. Тоа се мисли на кинење на хименот? Девојката тогаш може да биде "скината" уште од малечка зошто се случува таа мембрана да се скине при некоја повреда или при спортување. И на хименот се придава толкаво значење? Или на воскликот, триумфот кога мажот ќе го стави својот полов орган во вагината и од таму ќе потече крв? А постојат и еластични химени, па хм, можно е и воопшто да не потече... И што правиме?
    А за тоа дека девојката може да го остави тој прв, може, и тука не се работи за тоа колкав кур имал дотичниот, може не е ни до тоа каков бил во кревет, луѓе раскинуваат долги врски од по 4-5-6 години.. Постојат сто други фактори. Може и момчето да ја остави девојката, после 1 година, две, што значи тоа, дека ја искористил за секс? Знам пар каде девојчето се "скина" со дечкото на 20/21 година, одеа две години, раскинаа, заради причина сосем неповрзана со секс, големина на полов орган итн.. И што сега, девојчево треба да се чувствува искористено? Нејзе и е жал дека врската завршила, зошто го сакала и била емотивно приврзана со него, но има други работи кои се фактори во една врска за таа да опстои, нема тоа што тој и бил прв да ја одржува вечно, нели..

На Nausicaa, tteea55, Bender Rodriguez и 11 други им се допаѓа ова.
  4. aleksandra4444

aleksandra4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2016
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    292
    Јас лично го оставив тој што ми беше прв заради други причини фала богу...Па фантазија било леле човек што се не ќе изначита тука за никаде овие коментарите

5. Fauhxy

Fauhxy Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2016
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    2.130
    @HUNK Делот што го цитираше од моето мислење не се однесуваше на тебе, ама изгледа се пронајде во тоа алфа мажјак кој сака да има секс, а да земе невина жена. Голем дел од тие девојчиња што ги спомна не би страдале од тешки комплекси ако не беа израснати во опшество каде што од мали се учат дека жените не треба да имаат сексуални нагони, дека невиноста е нешто најсвето кое што треба да се чува за брак додека машките се охрабруваат ако е*ат нешто. Самиот тоа го потврди со тоа што не оправдуваш девојки кои си ги задоволуваат своите сексуални нагони а ништо не рече за тие дечковци кои ги оставаат своите партнерки откако ќе го добијат тоа што го сакаат.

На Nausicaa, Victorian, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  6. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    Се пишува не можеш, одделно. Кога сме веќе кај елоквентноста мислам... Да, голема е разликата!

На Bender Rodriguez му/ѝ се допаѓа ова.
  7. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Ти алудираше на нас,кои се држиме до моралните вредности,ама сакајќи да постигнеш друга цел,ти помеша сосема два различни поими.Прво, Алфа-Мажјак е израз во Биологијата за да се опише супериорноста и сексуалната доминацијата на едно животното кое е од машки пол во неговото крдо/чопор/јато.Ние луѓето имаме наука која се вика лингивистика, и во неа синоним за Алфа-Мажјак е блудник а блудник не може да биде некој кој е морален.Затоа јас неможам и да сакам да се пронајдам во твоите цитати.
    Второ,пак не збориш со факти.. :D Ги учат дека невиноста е најсвето а едвај чекаат да се скинат..? Хмм... тоа најверојатно не е Македонија,бидејќи еве,може по коментарите овде да видиш колку ги учеле за ''светоста на невиноста''. :D Инаку може да го прочиташ насловот на темата и да размислиш зошто не ги спомнав машките и нивните дела.Ако не ги спомнав,не треба автоматски да заклучиш дека ги поддржувам.Напротив,истото мислење го имам.

И да,сега одеднаш преку ноќ, сите почнаа да ги оставаат први нивните дечковци кои ги имале.. :D :D
    @LeleD се случува,човек сум.

Последна измена: 25 август 2016
  8. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    Инаку, аман веќе доста мешате поими и концепти и ги едначите педофилијата, зоофилијата и хомосексуалноста. Кај првите две НЕМА меѓусебна согласност за сексуалниот чин, кај хомосексуалноста има. Не ми се верува дека се уште не се разграничуваат овие работи. Друго, стапката на разводи расте бидејќи, нели, жените денес имаат право да работат и заработуваат и да не толерираат се што им се наметнува. Не ми се верува со какви аргументи се служите, а тука ми цитирате некакви си научни списанија.

На Bender Rodriguez, Victorian, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    @HUNK се пишува не може. И тоа во иста реченица кога објаснуваш за лингвистика. Инаку токму така како што кажуваш, преку ноќ и јас го оставив првиот. Чисто колку да се најдам во муабетов, да не испадне дека сум тука само да лекторирам

На Bender Rodriguez, theowndemon, aleksandra4444 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.930
    Многу е битно и нели, треба нејзините да ја даваат со гаранција дека нема да се скине до свадба. :rofl:

На Sanya20 и aleksandra4444 им се допаѓа ова.
  11. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Добро де,гледаш колкав параграф пишувам.Што ако сега сум направил паравописна/печатна грешка :D? Важна е суштината и поентата.
    И тебе еве ти верувам... многу дечковци беа оставени оваа ноќ.. :D
    Сега кај и да е,некоја ќе пише дека она го киднапирала и силувала нејзиниот прв дечко,а не дека он им ветувал.. eternal love :D

12. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    @HUNK Ти живееш у некој твој свет дете разбуди се

На Fauhxy, Sanya20, baba Rada и 2 други им се допаѓа ова.
  13. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    Муабетот ми беше дека не можам (види како треба) да те земам како веродостоен извор да ми појаснуваш што било што во лингвистиката. Оттука цела поента ти пропаѓа во вода.
    А мојот беше оставен пред десетина години. И да, ти го сфатив сарказмот. Се надевам и ти мојот.

На aleksandra4444 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Ете,и ти направи печатна грешка и сега си табула раза за Македонскиот јазик.. така? :D
    И сега за тоа ќе дебатираме..? Затоа обрни внимание на суштината.Печатните грешки не се важни.Продолжуваме со темата.. :)

Се разбравме ;)

15. LeleD

LeleD Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2015
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    234
    Печатна, не правописна. И веднаш си ја редактирав. Инаку, еве на темава: маж кој е сигурен во себе и во својата сексуалност и сексуална потентност (секако карактер и останати социјално-општествени способности и капацитети) ама ич не го интересира дали пред него имало еден или дваесет. Затоа можам да сфатам дечки од околу 20 години да бројат. Се останато е симптоматично за машкото.

На Gosh, Annath, Kitten и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. HUNK

HUNK Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    1.028
    Кога веќе самата се понуди да бидеш жртвено јагне..

Ние Македонците викаме ,,На лагата им се кратки нозете''.Ова не го пишав што мене ми е гајле за тебе и твојот дечко,туку чисто како аргументација дека сум во право за се она што го пишувам а поготово за коментарот:
    Ете за овие работи пишувам цело време.Проклета да е немилосрдноста во мене.. :D

На MG3, cresa-jagoda и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  17. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.215
    Допаѓања:
    162.710
    Јас би сакала татко ми то да ми го речеше ама имам типична машка горила дома. Штета шо неможев да бидам многу полоша ќерка од ова сега :!:

18. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.215
    Допаѓања:
    162.710
    А дечкото шо ја скинал, нечесникот, кој ќе го земи сега него ? :о

На kjukli, tteea55, Fauhxy и 7 други им се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.777
    Денот кога открив дека сум блудница.

На kjukli, Bender Rodriguez, Fauhxy и 19 други им се допаѓа ова.
  20. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    хахахахаххаха ако не ти е гајле зашто зборуваш така за женските,даде пример дека такво нешто немало еве јас спротивно ти кажав за да видеш дека има..Само кажи ми,ако ти го хакират и овој профил пак за исти работи дали и друг ќе правеш многу ме интересира зошто досаден стана мислам и овој ќе ти го снема у скоро време :D