1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    539
    Допаѓања:
    3.419
    Ете, од сопствената глава и мислење си патиме.
    Отварам темава и очекувам, нели, според насловот тие машки кои се членови на форумот да видам што мислат. Кога тоа, девојките неколку страни уназад очи си извадиле меѓу себе која е ЧИСТА, која не. (facepalm)
    Тиха језа и малку така превртување на нешто во желудникот.

Зошто бе чувствувате потреба да осудувате, навредувате и етикирате некој/а само затоа што има поинакво мислење од вашето?! :fubar:
    Сите ние кога ќе ја најдеме првата љубов и ете, ќе ни биде прв партнер не ни помислуваме на други затоа што нит имаме желба, а ни пак потреба за тоа. Доволен ни е, го сакаме и замислуваме како ќе си живееме среќно до крајот на животот. АМА не секогаш тоа испаѓа баш така.
    И сега, крај за таа девојка? Не смее после некое време да најде друг? СЕКАКО дека не оправдувам менување ко чорапи али нормално ќе си продолжи со животот и ќе запознае и ќе биде со други.
    Ако е се тоа во граници на нормала, нејзина ствар дали ќе биде втор, трет или четврт.

Тие што смениле повеќе немаат право да се "смеат" на таа што имала еден како што ни таа нема право да ги осудува затоа што смениле неколку при тоа велејки дека е чиста и над нив.
    И апсолутно се сложувам со членката од погоре, посебно со делов.
    И на крај, да одговорам на последното поставено прашање. Зошто мислите дека на новиот треба да му се правдаме на некој начин за тоа што било пред него? Али да, ако некој ме праша некогаш за тоа ќе добие искрен одговор. :)

На Bender Rodriguez, theowndemon, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Priroden

Priroden Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    2.946
    Гo oткривме лекoт прoтив блудни мисли

RAW POTATO :l::l:
    :rofl::rofl::rofl:

Screenshot_2016-10-01-20-11-30.png

На Bender Rodriguez, theowndemon и Anon им се допаѓа ова.
  3. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    Во друштво девојки пред некој ден падна муабет на слична тема.
    Некои со еден, некои со 2 некои со повеќе партнери и се најде девојка која кажа дека на свои 25 години уште немала сексуални односи. Не беше ни срамежлива туку баш напротив. Тип на девојка која плени и со изглед и со памет.
    Ја цитирам: Не дека сакам да се чувам до свадба, но сум наидувала на такви кретени што само ја сакаат мојата п***а, а не мене. Девојко, секоја чест!!!!!

Затоа, секој нека си ја гледа својата работа, зашто сите сме експерти за туѓиот живот.
    Бројот на сексуални партнери, или немањето на таков партнер не те прави помалку човек од останатите.

На ku4ence, MayDiamonds, Bojana.20 и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Stariot

Stariot Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    171
    Хмм, дали некој има или нема и колку однос со некого, мислам дека ова не спаѓа во 21 век. Потполно непотребни муабети. Се слагам дека односите од сексуална природа се само еден дел од активностите на луѓето, но со тоа да се дискредитира некој, мислам дека не е во ред. Освен тоа половите односи се учат. Накој научува многу уште од првиот однос, а некој без оглед колку ги имал, не научил ништо. Се е до човекот. Не има интелегентни и помалку интелегентни ... 8-|

На theowndemon, jasbi и SAMIRA им се допаѓа ова.
  5. jasbi

jasbi Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2016
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    7.572
    се соглсувам со ова и јас

6. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    OMFG... :rofl:

Ми иде идеја да им продадам еден chastity belt и да го фрлам клучот. 8)
    Барем нема да се трујат со живи компири.

На theowndemon и Priroden им се допаѓа ова.
  7. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Немој вака молим те, сите знаеме дека пичката е како сапун - се троши со употреба.
    Ко земаш земај ганц ново мисим да не се заебаваме.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Stariot

Stariot Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    171
    Хмм, не се слагам со тебе. Ако сакаш споредби, ок. На пример, машкото е како сапун, а женското како кутија за сапун. Сапунот се троши, а кутијата останува за нов сапун. Па сега ти види...8-|

На betikolevska1, smb asr, Aleksandar1212 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. jasbi

jasbi Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2016
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    7.572
    добро кажано:lol:

10. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Сарказам? Мислев дека е очигледно.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  11. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Сега ми стана јасно коа ми велеа да не си ја мијам секој ден..ааааааааа тоа било да не ми се истопила(facepalm):rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: лелеееееее мајко, сапуни, кутии за сапуни:rofl::rofl:сапун да беше тоа значи дека сите жени без путки ке останеа:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
    :lol::lol::lol:

На SAMIRA, jasbi, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.078
    Уууууууу веќе не го давам да тријат раце од сапунот ќе ми го потрошат , само течен сапун ако сакаат нека си направат

На SummerGirl, Ingvild и jasbi им се допаѓа ова.
  13. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Omg dude chill so ti e ? (facepalm) ne se soglasuvam za toa sto si go pisal za brojkata na partneri i karakteriziranje na nekoja so koja cifra sto e postena ili kurva ...ti dali prvo gledas vo kakvo opstestvo ziveeme ...deka sreknite i zaljubeni parovi vo dolgogodisni vrski se izumren vid mladite se poveke i poveke sakaat zabava nema da sedaat i cmaat cekajki go vistinskiot ili vistinskata fala bogu deka ke sakaat da se zabavuvaat so jas sega na 22 god sto sum imala 4ca treba da cmaam da cekam sovrseniot izumren vid da se pojavi vo mojot zivot i jas do togas nisto da ne pravam da se skratam od site zadovolstva na zivotot samo za takvi kako tebe da ne me karakteriziraat kako kurva ....me interesira tvoe mislenje kako gi karakteriziras maskite so nad 10 partnerki a?

На Ingvild му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Па добро, твое е дали ќе се согласиш или не, јас го кажав моето мислење и кажав како најголем дел од машките би ги окарактеризирале жените кои имале од 6-10 или 10+ сексуални партнери.
    А дека среќните и заљубени парови кои имаат долгогодишни врски се изумрен вид не се согласувам, бидејќи знам дека постојат такви, инаку точно е дека младите сакаат забава, ама за тебе сексот е само забава?, и за да се забавуваш мораш да имаш секс?, ако е така тогаш не знам што да кажам, и не викам дека женските и машките треба да се чуваат само за еден/една (иако има и такви, и тоа во ова наше општество), ама се си има своја граница. А оставам на вас женските да ги окарактеризирате машките и со над 10, и со било кој друг број на партнерки.

Последна измена: 4 декември 2016
  15. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Da jas licno sega niz celo pominato iskustvo seksot sega go dozivuvam kako zabava jas i 90% od mladinava
    a insistiram na tvoe mislenje za cifrata i karakteriziranje na maskite koga za se imas komentar ajde da go cujam tvojot odgovor

16. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Кај живееш ти?, во Америка или во некоја западно-европска држава?, таму можеби 90% од младинава го доживува сексот како забава ама во Македонија мислам дека тој % е минимален, и тоа е добро според мене, а обично девојките кои го доживуваат сексот како забава на многумина им користат само за тоа, а не за нешто посериозно, знам и по некој таков пример, се забавуваа (сексаа) сите со тие а потоа никој не ги сфаќаше сериозно. А стварно не сум размислувал како би ги нарекол машките кои имале поголем број на партнерки, незнам како би ги окарактеризирал, веројатно како машки ку*ви, неможам да најдам друг соодветен израз, затоа реков дека е најдобро вие женските да кажете што мислите за овие мажи.

17. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Vo skopje ziveam i veruvaj znam mnogu raboti imam mn drugari i drugarki i nivni poznanici i moi poznanici sto znam deka taka gledaat na seksot ....

18. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Па добро ама колку се тие другари и познаници?, 10. 30, 50?, па во Македонија има голем број на млади луѓе, неможеш да знаеш како сите овие гледаат на сексот, јас мислам дека најголем дел не гледаат како што мислиш ти, али ок тие наверојатно се дружиш со некои ептен либерални луѓе па затоа си стекнала мислење дека сите размислуваат како тебе, ама барем овде на форумов можеш да видиш како размислуваат жените и мажите од цела Македонија, како и да е, не мислам дека сексот е само за забава, ако го гледаш така несериозно тогаш и кога ќе се омажиш лесно ќе го изневериш маж ти, и потоа ќе му кажеш: Па добро бе тоа беше само за забава, ништо сериозно, немам јас никакви чувства кон тој човек.

19. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Mislenjeto ke go iskazam samo so (facepalm)

20. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.547
    Aj od gradinka ke se fakaat da si bidat prvi cel zivot .... romantiki true love wins ! :l::l:

|(|( Daj be glej si za sebe ne tuku osuduvaj koj sto i kako pravel , bog da cuva , ne sekoj go naoga praviot od prva

На Gushkalo, eloves, Petar80 и 8 други им се допаѓа ова.