Пред некој период на Сашко прифатливо му беше до 3 сексуални партнери. Сеа глеам зголемил од 6 до 10. Аирлија, може за некој месец уште ќе зголеми. Шо се деси у меѓувреме бе? Да не се плесна случајно или се уште си невин?
Ма какви 3 бе, се знае: една. И таа со стројници има да ти ја најдат. А? Што викаш? Не е 19ти век?!?!?
Машко со НАД 10 (*секс?*) партнерки?! Што е**чиште ке биде тоа Rocco Shifredi Junior ...Вие жените си терате една замисла како да ако си машко сигурно поминуваш многу девојки, притоа не не те интерсира ништо друго, дали се врзуваш за некоја, туку одиме стриктно само на квантитет. Average на машко е измеѓу 1на 2 или 4-ри MAX партнерки. И на крај машките си се машки, поосетлива е темата кога се зборува за женски за ова.
Просек е 2 а максимум 4? Жити се? На кого тоа? На 20год момче? Очигледно во погрешни кругови се движам, сите до сега сменија барем по 4-5 женски, освен ако останале на гледање во очи, не гледам како би имале секс само со 2.. Или просеков е за да се тешат тие машки што легнале помалку?
Демек со секоја која ке одиш сигурно 102% ќе ја легнеш? Еве нема да ти даде може. Не секоја девојка со која одиш се рачуна како легната
И тоа што викаш..на 15год не даваат.. Не зборам за деца! Зборам за зрели особи! Што прават на 25год? Се држат за раче како во прво одделение?
Не бе јас ти зборев за оние 16, 17, 18... -На 25 год колку ке легнеш 8-9 девојки? Тоа е врска треба месеци па и година да помине па и тоа не е сигурно дали ке опстане врската... таман 29/30 год и после се знае се мажиш/жениш и LOCKED.
Епа тогаш што пишуваш за машки од 16-17-18 години? Сите на 16 сме размислувале различно. А тој муабетот со давање, немам коментар.
А што врска е таа во која зрели луѓе чекаат по 2-3 месеци за секс? Па кога ќе видат дека нешто не им штима во кревет, раскинуваат Од 15 год (колку што гледам на форумов скоро сите исполегнаа на 15-17) до 26-28 ..грев е да легнеш само 4
И што викаш @Dust што врска е таа ако се почека за секс? Не сте се ни запознале добро одма на секс. P.S.Сашко has returned! More angry, frustrated, brutal, and seeking for his vengence than ever before!
Ако јас на 26год чекам 3 месеци за секс, тури му пепел. (Тоа не значи дека првата недела ќе падне секс, само не по 3 мес) Излегуваш со некој/а, се бакнувате, милувате, гушкате...се топлите на ладново.. Хормони до плафон.. Пеперутки во стомак.. Те привлекува личноста до тебе.. Попален/а си.. И ќе речеш - извини ама рано е.. А ти иде да ја грабнеш личноста и да ја опсипеш со бакнеши од глава до пети.. и таму кај што им е најубаво.. Ама нееее... Апстинираш..
Ехехее па како сум ја пропуштила оваа дискусија тука, жустро било. Во врска со ова болдираново ти сериозен си? Сега и оправдување треба да бараме за невиност ако изгубиме? За вас важи ли тоа или..? Стрикно само за жени? Дабл стандардс, м? А за вториот болд.. совеста нема да може да му се "избори" само ако спаѓа во тип на мажи што 24/7 си ја тупат главата колку од тие пред него што биле ја дупеле подобро него тој. Викаш сакаш да дискутираш, па ајде.. мн имам кеиф на оваа тема.
Најиронично е што ваквите "мажишта" што ги вреднуваат жените според бројот на сексуални партнери на крај завршуваат со промискуитетни во права смисла на зборот. Барем јас сум била сведок на вакви неколку случаи. Не туку јадете гомна, да не ве слушне кармата. На крај краева имате сестри, мајки, утре ќе имате ваши ќерки.. Јас сум all about искажување на мислење и имање на преференции ама со усул со навредите.
Кај прочита дека од 6 до 10 ми е прифатливо ?, не сум го променил ставот, ниту пак ќе го променам во иднина, уште ми е прифатливо ако имала пред мене 3 сексуални партнери, а ако е постара девојката МАКСИМУМ 4, ништо повеќе. Еве го моето излагање, прочитај го уште еднаш. http://forum.femina.mk/threads/Значењето-на-невиноста-кај-девојката-за-денешните-мажи.2215/page-37
Значи еден на 16 што ја скинал, ама тој бил детска љубов, па следи период на хибернирање и еден на 20 што и се погодил кретен, па еден на 22 што не и одговарал во сексот и тебе за маж... А ако не и се погодиш? Во сексот?