1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    15.969
    Допаѓања:
    48.742
    Се лажеш
    Ја не си го засакав првиот
    Баш напротив он до ден денес трча по мене

2. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Хах можи не е за темава ама ме интересира уште ова. Какви чувства имате за оној со кој сте ја изгубиле невиноста и дали би го замениле со сегашниот за било што (па макар и секс оти нели по то ги памтите)?

3. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.134
    Допаѓања:
    45.352
    Зошто воопшто почнуваше врска со веќе " скината" кога нешто друго си имал во план? Се знае дека после одредено време ќе се јават чувства и дека може да дојде до сериозна врска.
    Би те советувала да не разговараш со неа на оваа чувствителна тема, " како ти беше со него, со кого ти е поубаво....." за мене ваков муабет би бил навредлив.
    Настрана што не ми се допаѓа нејзиниот одговор" незнам" на прашањето кој и значи повеќе, ама нејсе.....
    Мораш да се помириш со фактот дека си втор, нека не влијае тоа на твојата самодоверба...многупати првите пати ,како што кажаа погоре, ги паметиме ама не по толку добро....

На cresa-jagoda и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  4. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.806
    Допаѓања:
    17.498
    Не, не ги памтиме по тоа. Сексот е само еден дел од врската. Што ако бил добар, ако се друго било катастрофа? Ги памтиме по тоа како направиле да се осеќаме. Освен тоа имај предвид дека сепак имало причина зошто се бивши.

На Hellobeautiful, Ambitious, cresa-jagoda и 7 други им се допаѓа ова.
  5. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    1.647
    Треба да ти каже дека не си и ниту втор и да те остави да си го прегориш мозокот од мислење. Дека на сите претходно и бил поголем и подебел и дека секогаш глумела оргазам со тебе. #НеЈаЗаслужуваш #NothingPersonal

На Harper, Ladybug98, kalinaka и 12 други им се допаѓа ова.
  6. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    16.879
    Немам ама баш никакви чувства,може да помине покрај мене и глава да не свртам.Може и љубовни приказни да ми продава до утре се ќе биде џабе зошто нашето завршило.Не би го сменила ни со сегашниот ни со прошлиот хахаха.Чат што едни од полошите односи ми биле баш со него.

Ама и ти нешто погрешно си сфатил,ние првите ги памтиме како особа со која нешто ни се случила прв пат а не како нешто посебно што се случило па го воздигнуваме и до крај на живот ќе патиме по тоа.

На cresa-jagoda, LadyLollypop и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  7. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    3.522
    Уф ептен погрешно дека по то ги паметиме. Особено првиот пат кој кај нејголем дел од девојките е болен.
    Едноставно кога го сакаш некој, не се каеш дека си го направил тоа, макар бил и погрешен човек кој сега веќе не го сакаш.
    Какви чувства имаме спрема тој кој сме ја изгубиле невиноста - ич не зависи од сексот. Дали би го замениле? Секако дека да. Ретко кој останува со првиот до крајот на животот, не треба тоа да ти е проблем.

Проблемот тебе не ти е до сексот и невиноста туку дека се сомневаш девојката сеуште го сака бившиот и тоа можите да го решите едино преку разговор меѓусебе.

На cresa-jagoda, Kasiopaja221, Bezimenka90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.134
    Допаѓања:
    45.352
    И денес кога ќе се сретнеме на улица имаме муабет, ама дека нешто ќе биде повторно или дека ќе го замени сегашниот, тоа малку потешко....
    Тоа што било некогаш имало причина што завршило и останало во минатото.
    А ти и после 1 година врска ако сеуште немаш доверба во женската......треба да се запрашаш.

На cresa-jagoda и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  9. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    31.199
    Знаеш дека е срамота вака да размислуваш во 21ви век? Сексот е за уживање и никој никого не искористува. Дури неприфатливо би било за многу женски одма со првиот што ќе легнат да склучат брак. ;) Во време кога најчесто невиност губат на 15 години а бракови се склучуваат околу 30 сосема е нормално да се сменат повеќе партнери. Да не те разочарам ама според тоа што си го пишал сигурно и било убаво и со него, незнам зошто очекуваш дека не требало да и биде. Нема правило со кој треба да е нај убаво, може тоа да е со првиот а може да е и со десетиот. Тоа е тоа, ако не можеш да прифатиш барај си друга невина женска. Може па тебе нема да те сакаат во иднина оти не си невин. :P Или за жени само важеше тоа во регионов?

На Guns N` Roses и Ljubova им се допаѓа ова.
  10. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Можи и си во право мојата самодоверба да не е како порано
    Ја прашав дали го сака ми смени тема,дали и значи ми вика не оти ме искористи и остај- гад
    А предходно ја имав прашано и како што кажав се двоумеше дали и значи со зборовите "Не, не ми се верува, незнам, не, не ми се верува" а таја само кога ќе е лута вика не ми се верува.. Пр. (прашувам) Ќе излезиме вечер? - Не ми се верува. И и реков ја не се двоумам како незе и почути. Аа искрено последниов месец да речам помалце и се сака, некош колку ради реда....

11. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Да додадам, после па зборнавме за ова и ми рече ако имала уште чувства немало да бара друг

12. Adorabela

Adorabela Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.069
    Bozhe Gospode.....chitam i ne veruvam vo svoite ochi sho chitam....kako mozhesh da pravish komparacija izmegju tebe i toj nekoj koj ja "obrabotil:puke:" pred tebe?Daj be mazhinja porasnete vekje ednash.....

На Nikolina35, Guns N` Roses, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Adorabela

Adorabela Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.069
    Prviot seks li se pamti?Ne.....sekoja ubava prilika se pamti...ne e sve vo seksot...

На Nikolina35 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Adorabela

Adorabela Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.069
    Kako sho si trgnat da i trubish za prviot odnos teshko deka kje ima chustva za tebe....

На Nikolina35, cresa-jagoda и Ivanna23. им се допаѓа ова.
  15. Adorabela

Adorabela Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.069
    Nikakvi chustva nemam za prviot ,a mazh mi segq ne bi go smenila za Kristijano Ronaldo ne pa za bivshiot....

На cresa-jagoda и krofnicka27 им се допаѓа ова.
  16. TheX

TheX Активен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2021
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    90
    Ти дефинитивно си неиживеан како што и самиот си имаш пишано, ма ти се молам што тоа ти припаѓало на тебе? Го купи од некаде? Да не сакаше да напишеш дека си купил милка од 100г па ти фали еден ред во неа бидејки некој ја отворил и ти го изедел???

На S.W.A.G, butterfly6223, Nikolina35 и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.083
    Kako bese ocebol :) decko ti imas golem problem, za kakva samodoverba zboruvas deka imas pokraj vakvi misli ne znam :D ocebol of of tesko na devojkata so tebe. Tuku da poglednes malku od drug agol (edvaj pisuvam od smeenje), kako si ti siguren deka TOJ nekoj si tamu ja obrabotil, moze obratno bilo :D realno mnogu mozna rabota by the way :) Sto pravime vo takov slucaj :) togas ti ispagjas zrtva na devojkava hahah i kako e trpnoto stanje na zrtva vo seksulniot cin so devojkava ? :) Seriozno e prasanjevo ako se smeam :D

На Nikolina35, Guns N` Roses, Ivanna23. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    822
    Допаѓања:
    12.613
    Apsolutno nikakva vrska nema.
    Najmnogu se saka posledniot, a ne prviot ;)
    Namesto da se optovaruvas so toa dali si prv ili desetti, potrudi se da i bides posleden.

На MeowMeow, La profesora, christinnn и 6 други им се допаѓа ова.
  19. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.123
    Допаѓања:
    20.267
    Којзнае колку и досадуваш за бившиот!!! Според муабетот твој, само за тоа и зборуваш. Арно што не ти се скарала до сега.

На Nikolina35, Guns N` Roses, La profesora и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    Или е трол или не знам ...

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.