1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.123
    Допаѓања:
    20.267
    За жал не е... и да е овој конкретен случај трол, не знаеш колку се затуцани машките тука на балканов, пола вака размислуваат. Во моите 30 и кусур години, што ли се немам слушнато од машка уста да излезе.

На Harper, S.W.A.G, Amellie13 и 11 други им се допаѓа ова.
  2. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    страшно ...

На Nikolina35 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  3. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    Само она може да ти одговори на ова. Но, доколку ја искористил (ко што велиш), сигурно нема убаво мислење за него.
    Целосно да заборави... не, нема. Може нема да се сеќава на сексот ама сигурно името ќе му го памти. А за сакање може да те сака повеќе и да и е поубаво со тебе.

Гради ја иднината со неа, не се враќај во минатот, пробувајте нови нешта заедно.

Сум имала повеќе партнери и дефинитивно со сегашниов ми е најубаво.

Не е битно дали си и прв или последен, битно е двајцата да уживате и да градите спомени заедно. Млади сте, допрва ќе научите што е битно :D

На ane.bella, Biljarkata и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  4. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.162
    Допаѓања:
    5.081
    Zosto go tesis i go lazes :) nateraj go da misli malku so glavata ne filmovi da snima, ako ja iskoristil toj nea, ovoj ne bi se treskal "a me saka povekje ili ne" :D mesto da ja cuva, pazi, da si go razubavat zivotot zaedno, toj na nea i go zgorcuva. Koga togas kje go ostavi, za svesen i normalen decko koj kje znae deka minatoto ne se menuva ili zemas se kako sto e i prifakjas ili ostavas. A ne toj uste fraer koj kogo rabotel, obrabotil i nz sto, e, koj de hahah ne znae ni samiot hahah

На Nikolina35 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.185
    Допаѓања:
    3.774
    Ако продолжиш вака вајда ќе има она и трет.
    Собери се малку, уживај во моментот со неа, нека не ти е гајле за друго.
    Мене вакви скандали да ми правиш сеуште ќе беше невин!

На tirkenbal, Nikolina35, La profesora и 5 други им се допаѓа ова.
  6. LadyLollypop

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    Нити го тешам, нити го лажам. Само одговорив на неговите прашања со мое мислење.
    Млад е и нормално е да има сомнежи, секој од нас, барем еднаш во животот, се запрашал дали бившиот/бившата бил/а подобра од нас. Без разлика колку самодоверба да имаме.

На Bezimenka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    15.969
    Допаѓања:
    48.741
    Дај бе брат не се напињај кој ти курац, тоа е све индивудуално, не значи дека сите го памтат првиот и првиот секс и дека сите не` заболе за нив, еве мене за него лично ич гајле не ми е пошо е тежок женкар, друга членка па може се омажила со првиот, некоја може се колела , не моеш да прашуваш така и да глобализираш

На black-angel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.162
    Допаѓања:
    5.081
    Ova ti lici na vremen somnez ? I sega mislis mu se razjasni nesto ? Daj boze :) ama so taa glava nz ...I ako e mlad opravdano e takvo razmisluvanje i imenuvanje kako "obrabotil" ??? Toj misli ima odnosi so nea i sega on tuka bog i batina treba da e :) arno ama ne e :) Lesno na tie momi vakvo nesto sto opravduvaat :) A za lazenjeto :) go lazes :) poznavas maz sto kje i kaze na devojkata ili zenata "taa pred tebe bese podobra"? Tolku kje najdes i zena sto kje kaze, ako bilo dobro ne bi zavrsilo, bez navleguvanja vo gluposti :)

Последна измена: 28 октомври 2021
  9. LadyLollypop

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    Ми :) личи :) на :) незрело :) момче :) Тоа :) што :) користи :) такви :) зборови :) се :) гледа :) и :) кажува :) доста :) за :) него :). Праша :) му :) одговорив :).
    И :) да :) познавам :) и :) маж :) и жена :) што :) се искрени :) еден :) со :) друг :).

На Nikolina35, Feminka22 и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  10. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.162
    Допаѓања:
    5.081
    Mnogu empatija kon deckovo, a ne bi rekla deka ja zasluzuva :) za iskreni parovi kako sto velis mozebi ima, ne znam, a na deckovo ako eventualno so toj i bilo podobro na nea, znaes li kolku kje ja cini nejzinata "iskrenost" da ne recam glupost. :) Vie si znaete poddrzivajte, opravuduvajte vakov odnos i razmisluvanje, toa e vas izbor, jas ne bi.

11. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.806
    Допаѓања:
    17.498
    Абе никој тука не го оправда мислењето негово. Само му кажуваме дека е погрешно. Младиве вака мислам дека ко ќе фатат да читаат нешто на нет без веза многу погрешни информации добиваат. Вака барем сега има реални мислења од девојки и жени на темата. Може ќе се премисли ако навистина сака да си помогне.

ЕДИТ: Знаеш дека си веќе фосил, ко ќе напишеш "младиве". :D(facepalm)

На tanjita, Biljarkata, Kasiopaja221 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. LadyLollypop

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    Никаде не го искоментирав и оправдав неговото понашање. Само му дадов совет да се помири со минатото и да не мисли на тоа. А он што сака нека прави, не ме засега, негово право е.

На Kasiopaja221 и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  13. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.162
    Допаѓања:
    5.081
    Mozebi vo pravo si, mene mi sozdade takva odbivnost so nacinot na pisuvanje, zal mi padna za devojkata negova, i kako toa on gleda na celata nivna vrska, i ni sovet ni do sovet. Neka pocne da misli malku trezveno.

На eliesaab, Ljubova и Feminka22 им се допаѓа ова.
  14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.162
    Допаѓања:
    5.081
    Daleku si od fosil :) a i tie ne se bas deca, mozebi nie na nivni godini deca sme cuvale vekje :)

На Feminka22 и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    15.969
    Допаѓања:
    48.741
    Па за жалење е
    Овој е задртан некој
    Мене вака да ме спама некој за првиот
    Устата ќе му ја сошијам.
    Шо го боли к шо сум праела пред мене.Па уше се опседна као 200 пати напомена дека бифшиот ја искористил, а он сеа дека ја сака па не ја користи.Мрш бе мочко еден, вие мушките само гледате да го шибнете негде и не ви чуе.А можда и она го искорстила и го шутнала, така шо нека не ја ,,жали” многу.
    А невини у манастир.Ја така му кажав на еден, пошо од мене бараше невозможни работи и му реков комотно у Бигорски да си бара женска шо год и да му треба

На Guns N` Roses, black-angel и Ljubova им се допаѓа ова.
  16. brazilia

brazilia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    744
    Три страни за 4 саати, ептен ви брцна во медот Лудио, а, пчелички?
    А многу е едноставно, дечково е збунет, сака да биде сигурен дека го сакаат, ама не му е јасно зошто жена сака некој маж и како да го постигне тоа.
    Тоа објаснете му го.
    Да ве видам.
    Не е до парите, не е до изгледот, не е ниту до интелигенцијата.
    До прегратката е.
    Гушни ја цврсто, но не премногу силно и кажи и' молкум дека секогаш ќе бидеш покрај неа, без разлика што и да се случи.
    Во меѓувреме, троши го времето да бидеш најдобрата варијанта од себе. Не само за неа, туку и за тебе.
    Оти понекогаш и цел свет да им го дадеш, жените заминуваат.
    Којзнае зошто.

17. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Девојки кажете што сакате, мене стварно ми е глупо.. Сега ми се јави одеше на работа и ми вика погоди кој видов (со подсмев) и ја си погодив нормално, кој е опседнат тука?

18. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.134
    Допаѓања:
    45.351
    Бившиот?

19. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
  20. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.134
    Допаѓања:
    45.351
    И мене не би ми било сеедно, ама штом се чувствува слободно да ти спомне дека го сретнала, може нема никакви намери и чувства кон него. Во спротивно би скрила....

На Ambitious, christinnn, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.