1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. brazilia

brazilia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    744
    Е стварно си луд.
    Сите овде ти кажуваат да не зборуваш со неа за тоа, ама ти изгледа си го разбра тоа како забрането овошје, па онака послатко ти иде да го поткраднуваш.
    Кој што ќе си сади, тоа ќе жнее.
    Колку повеќе ќе ја притискаш за тоа, толку повеќе ќе сака да се тргне од тебе.

На Biljarkata, FridaodaMk, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Со мене е активна цела година сексуално а да мисли на првиот секс/партнер како нешто убо нели е малце понижувачки и глупо? Ако уште го сака зошто е со мене?
    Во дилема сум, таа го идеализира нејзиниот бивш или така ми се чини? То е поентата на сето ова.

Последна измена: 29 октомври 2021
  3. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Дечки и девојки ако знаете некоја финта како да го отпрочитам ова што го прочитав, да не ми е заглавено во мозоков засекогаш.

@Лудио прво треба да си преблагодарен на Господ и на девојкиве што и покрај сите страшни навреди за девојката што ги имаш пишано, тие пак застанале и ти објаснуваат, те едуцираат.
    Не бе не ми се верува.
    Читам и се нервирам и не ми се верува што читам.
    Што е најстрашно не ни можеш да му објасниш кога не гледа ни оддалеку нешто погрешно во муабетот.
    Катеее кај си кога ми требаш :rofl: @KateKane
    А вода станав да се напијам. ;(

На Guns N` Roses, Indiegurl, cresa-jagoda и 12 други им се допаѓа ова.
  4. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Ова го напишав во смисла- многу поубаво би ми било кога би знаел дека таквите моменти таа ги поминува со мене оти ја искрено ја сакам и не ја искористувам како бившио (плус таа ќе мисли на мене знаејќи како прв а можи и последен, едноставно со понежни очи би ме гледала:)) ама то е што е

5. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Имаше една на темава што пошла со свекрвата на гинеколог да и потврди докторот дека е невина и двете се расплакале таму за големото достигнување на сочуван химен, е таа за тебе би била девојка од соништата, ама кога не успеа да ја фатиш (мажена е веќе) сега веќе не знам со денешниве девојки, една чесна не остана, што да ти кажам.

Туку што да правам јас сега сум ко акната од земја после прочитаново, како да се рехабилитирам кажи.

На stingray, tirkenbal, Guns N` Roses и 20 други им се допаѓа ова.
  6. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Ти само одговори ми на ова,

7. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Јас ќе ти одговорев, ама уште не сум спремна да го напуштам форумов со траен бан :D

На Mikha4, T.e.d.d.y, tirkenbal и 13 други им се допаѓа ова.
  8. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    И да, не сакам никоја да навредам и секој си има размислување ма да ја мислам дека хименот е свето нешто, викајте колку сакате дека сум од турско то е мое размислување. Ама никако не значи дека заради минатото би ја оставил девојката, туку заради сегашноста ако знам дека има чувства за првиот

9. brazilia

brazilia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    744
    Свето е нејзиното чувство.
    Како ќе ја натераш да се чувствува, таква ќе си ја имаш.
    Дали во живо или во спомените, тоа си е твое.
    Колку повеќе ја потсетуваш на тоа, толку повеќе она ќе си памти за тоа. Спомените ќе и' се врежат трајно ако продолжиш.
    Ако си љубезен, ненаметлив, занимлив, па и духовит, но на друга тема, ќе почне да складира спомени од тебе, во нејзината меморија.

На LadyLollypop, hermosa и mode-kristina им се допаѓа ова.
  10. Acronia

Acronia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2021
    Пораки:
    1.222
    Допаѓања:
    4.487
    Постојат две опции друже.
    Или си трол, или треба под итно треба да побараш стручна помош.
    Зошто кај тебе не е проблемот застареното размислување, туку тенденциозноста да ја натераш да се чувствува понижено заради тоа што имала сексуален живот пред тебе и уживала во истиот.
    Напиша дека еден момент се смее, а друг плаче дур го раскажува настанот.
    Ако тоа не се одлики на класична социопатија и манипулативност за да ja збуниш и изнудиш одговор, тогаш што е?! 8)
    И последен момент што сите го пропуштија е...

Зошто уопште си дозволил една цела година да си сексуално активен со неа ако уште при првиот секс си утврдил дека нема химен и НЕ си океј со тоа?

На Mikha4, ane.bella, Biljarkata и 9 други им се допаѓа ова.
  11. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.806
    Допаѓања:
    17.498
    Е во ова тешко дека некоја ќе ти поверува тука. Не ја сакаш неа, и го сакаш хименот. Оди барај го кај бившиот нејзин да ти го даде.
    После се тука пишано, ти отиде пак да ја напињаш. Страшно.

Него дај убеди ја да пише на форумов, да пробаме бар неа да ја оправиме чим тебе не те бива. Искрено ни јас не знам зошто е уште со тебе.

На Mikha4, cresa-jagoda, Nikolina35 и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.563
    Допаѓања:
    78.835
    Прво,
    зошто не си фати девојка каква што сакаш?

Второ,
    Ако го сакаше него, со него ќе беше сега, не со тебе.

13. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.185
    Допаѓања:
    3.774
    Поискрено не можеше :)

На Wh@tev3r му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.162
    Допаѓања:
    5.081
    Ti ja sakas ? Imas pravo, 4am e, sto ti e opsesivna ljubomora ova ljubof de, izvini. Sakas samo tebe da te saka, taka dobro razbiram? Toa ne e mozno bas. Zena prvo sebe si se saka, a potoa moze tebe. Vtora rabota, koga segasnostta ne e ok, ziveat vo rozevo spomenite. Pa, ti vidi sega koj kogo saka vo tvojava prikazna. Ti so bivsiot se zamaras, od nego nema opasnost, ama od idniot ima, sto kje pravis togas ne znam. Ako se zanese devojcevo deka tvoevo e ljubov i taka treba, sekij den kata den nekoj da te zamara so gluposti, tesko nejze. Od edna strana dusata da i ja jades od druga kje kompenziras, vidi ja ne te iskoristuvam cccc a toj kako ja iskoristuval ne znam, go izdrzavala? :D e, tesko na taa devojka, si strada od tvoite budalastini. Sto kje bide utre den deca koga kje ima, pa posebno bebe, pa majka na maz ne mu se pripotresuva mnogu, toa e sosema poinakva ljubov, kako sto se emociite razlicni za razlicni lugje. Tebe razim nema sila na zemjava sto kje ti vlee i toa taka i kje si ostane. Sto se macis da pisuvas ne znam, da ti olesni? Nema svetoto nesto zaminalo, a ovaa devojkava,a toa big deal roa sekade go ima. Glup narod silna drzava, bilo i kje bide.

15. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    1.157
    Значи не ми е јасно како можиш да ја прашуваш во детали каков и бил сексот со претходниот? Преопседнат си, олабави малку. Ако ти смета што имала некој пред тебе, терај напред. А, и сам кажа на почеток не ти значело, оти не си имал јаки чувства, а сега ти смета? Не бива така другарче! Тебе ти е криво само и само што не си и бил прв. Тоа те мачи тебе највеќе. Не ја напнувај, не си дозволувај да ја прашуваш вакви глупави прашања. Имаш среќа што се уште со тебе по оваа тортура што и ја сервираш секој ден. И да, смени мајндсет, вака не бива.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.185
    Допаѓања:
    3.774
    Добро дечко ти дали се читаш што пишуваш?
    Нон стоп повторуваш дека бившиот ја искористил, ама нејзе и било убаво тогаш.
    Дај бе седни совземи се, сите ти кажуваме дека тропаш глупости, еве јас вака апла ќе ти пишам попросто не можам од ова.
    Зошто ја напнуваш со бившиот? И нормално секој ден да ги слуша муабетиве ќе помисли на него, може и чуствата ќе и се вратат кон него кај знаеш.
    Како може после секс да не ти убаво, релаксирано да дојдеш да напишеш нешто паметно, ти ко за инаат некако ја фати работава.
    Престани да пишуваш глупости, уживај бе дете уживај. Еден ден ќе се каеш за ова, веруј.

На cresa-jagoda, Feminka22, Bezimenka90 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.376
    Допаѓања:
    16.879
    А па што е толку чудно да изгубиш невиност со некој што не сакаш?Ете момент на возбуда е те понесува,мислиш дека е вистинскиот,а отпосле сфаќаш дека можеби бил погрешен.И можеби се смее затоа што и е непријатно да ти зборува за тоа.
    Јас на другарки не сум и го раскажала првиот секс па камо ли на дечко.
    Ти бе дечко си слушнал ли за интима?
    На следниот дечко треба да му раскажува за тоа како ти си се покажал?
    И кажи како да не мисли на бившиот и првиот секс кога ти константно ја малтретираш со тоа како било што било.Па и да сака неможе да заборави од тебе.
    Инаку не,не ти ја разбираме поентата.
    Ја да бев не две минути,200 год немаше да ти прозборам.

На cresa-jagoda, Ambitious и Bezimenka90 им се допаѓа ова.
  18. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    1.647
    Мислам дека е трол, ама ако не е нема стручна помош, тоа се оправа само со формат и инсталација на нов Windows.

На andrejko82 и Acronia им се допаѓа ова.
  19. La Stilla

La Stilla Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2021
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    673
    Не им значи апсолутно ништо. Освен ако е некој хардкор обожавател на девици што му преминува во фетиш.

20. Andrijano31

Andrijano31 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2021
    Пораки:
    350
    Допаѓања:
    632
    Дај бе баталете моабетов, срам ме изеде што прочитав (facepalm)

На Mikha4 и Guns N` Roses им се допаѓа ова.