Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.664
    Допаѓања:
    16.152
    Жално е тоа што сеуште имаме тема каде што се дискутира за невиноста на жените.

На Peanut Butter, neno0o, DevilGirl212 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.729
    Допаѓања:
    14.331
    Ох душо, кој те учел на овие глупости?

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Andrijano31

Andrijano31 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2021
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    627
    Зошто бе наместо она "ми се допаѓа" не може да се стави емоџи на пример она шо се треска со глаата од ѕид :headbang:

Дечко дај бе врати се у XVвек, многу брзо си прелетал у иднината и многу нешта не ти се јасни

На Ambitious, Indiegurl, Nikolina35 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Meddy

Meddy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2021
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    481
    Ve molam na 21vek sme ne zborejte kao 15ti da sme a i za togas ne znam
    Lugje ne postoi takva sto ke se omazi "nevina" do prvata bracna nokj sto ke ceka
    licno ne smetam deka himenot e nesto i deka znaci nesto
    Ne si nevina ako imas himen a si imala analen oralen seks duri i ako nekoe masko te dovela do orgazam so raka
    Mislam ne e vazno so koj ke ti e prvpat ili 10ti pat bitno e da si uzivas i da si se cuvstvuvas spremna
    Nema pravilo za prv seks koga ke ti e

На Peanut Butter му/ѝ се допаѓа ова.
  5. brazilia

brazilia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    744
    @Лудио погледни малку наназад во темава, имаш интересни коментари.
    Интересно е и дали некои од членкиве го смениле мислењето или не.
    А и да го смениле, што е тоа што ги натерало.
    Може ли во еден момент да бидеме убедени, со цело свое срце, тело и душа во едно, а после некое време да веруваме во спротивното?
    Што е тоа што ни ги отвара очите, искуството?

6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.542
    Допаѓања:
    78.705
    @brazilia моето мислење го споредуваш? Мислењето не дека сум го променила или што велиш ,,нешто ни ги отворило очите", друго е во прашање. Ситуацијава на @Лудио е зезната. Му кажав, или да го заборават бившиот и да продолжат понатаму или да стават крај. Јас не бев таа која напиша кој колку сака ќе има, бла бла, јас за невиноста ништо не напишав, дали тоа било за 15 или 21 век. :) Коментирав конкретно за овој случај, што е тоа што тука не е во ред. Прашуваше членот дали првиот се сака најмногу, за тоа кажав дека не е така, последниот се сака најмногу, а не првиот. А последниот може да е втор, трети, петти, за некои и 20ти. Која ти беше поентата на цитирањево, демек се освестуваме со искуството? Погрешен член најде да цитираш. :)

7. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.147
    Допаѓања:
    5.053
    Decko ti uste istiot film, te vadat godinive i rozevoto gledanje na megjusebnite relacii, drugo nisto. Ne se raboti za 21 vek ili 15ti vek, isto bilo i togas i sega. So taa razlika sto zenata togas vo odreden procent, pazi ne site, toa mal procent zeni, so kogo zagazele toa im bilo i ne od religiski pricini tuku od prakticni, zenata retko koga sama zarabotuvala pa, kje sedi i kje trpi. A denes da sedis i da trpis sesto zatoa sto vo odreden period so nekogo bilo dobro, se imalo nadezi i tn. i tn. pa, se navleglo vo podlaboki odnosi i sega toa e toa, nema drugo, vakvo gledanje na nestata e zavrsena rabota. Ti kjerka da imas sto bi i kazal, se sakaat decata, dobro im e, po nekoe vreme tipot fakja drug pravec vo zivotot. Sto kje kazes, sedi trpi kjuti si spiela so nego ??? Mn si zelen, ama ne mnogu premnogu :D Majka i da znae deka vaka se zamaras, pa uste se cuval mazot na 19-20god. za nekoja hahaha a be so mislis ti nie nafta pieme hahaha ene gi potrcaa zenite i 40 da imas, a na 19/20 opsta tuca, koja ce prva hahah pa, ti tvrd orev, ne se davam pa, zadnje da e :D e, deca, deca :D lele golatanjevo hahah sto goltna ti? Suetata :D toa e golem zalak priznavam :D se dr ti e veter i magla. Goltal mazot, zena mu go varala, a toj uste e vo brak so nea za decata i familijata, ti vistina golema zrtva davas, sto e pravo pravo e.

На Cecko85, Peanut Butter и Nikolina35 им се допаѓа ова.
  8. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.734
    Допаѓања:
    3.516
    Колку ги има како @Лудио ...

Ако ти е битна невиноста кај девојката и ако најдеш невина, и таа ќе бара ти да си невин. Шу прајме тогаш?

9. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Не се работи повеќе за невиноста, се работи за чувството дека ми се чини таа се навраќа на него (ја прв не и почнував ништо и не коментирајте за ова) и се работи за тоа што нејзините чувства не се целосни кон мене, еве еден пример зошто имам такво чувство. Не е сигурна со кого и било повеќе убо, јас и да сум преизнервиран ќе излезам со незе и ќе се смирам, а вчера го правевме муабетот ми вика ја не знам така мене дали ми се случило со тебе (цела година врска?) и после 2 мин осети дека добив чувство дека ме нејчи и се плаши да не ме изгуби и ми вика можи сум се чувствувала, да се имам како не.. Иначе сите нејзини другарки се мажени и нема со кој да излегува па можеби ја и сум утеха и мислам дека не и се чувствата спрема мене колкави што ми се мене спрема незе. Ја и искажувам колку ја сакам таја мене не, него онака ради реда.. И ми се чини дека и е досадно со мене оти кога сме заедно или игри игра, или задруга гледа. (родителите и се златни. појче од незе ме засакаја :wasntme:ама тие се фактор х во ова оти најбитно е таја да ме сака а ја немам такво мислење) и вчера ми вика па нормално ќе те сакаат ти му си прв зет за кој знаат. По 1 мин- ќе бидиш и последен. (waiting)

10. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.734
    Допаѓања:
    3.516
    Кога бараш нешто од друг, треба и ти да дадеш. Исто е дали си женско или машко. Ако си невин, невин си. Не можеш да бараш невина а ти да си "обработен" и да ти смета шо не е невина.

Иначе мислам дека гледа сигурност во тебе и најверојатно осеќа дека ја сакаш па не сака да те изгуби. Прајте муабет отворено, видете на шо сте. Фер е и од страната на двајцата да си кажите како стојат работите, не вака да се сомневате те на бивши, те на несакање.

11. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.359
    Допаѓања:
    11.845
    Ќе плачеш ти на темава уште долго, предосеќам.

12. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    И да, имавме преубави сексуални односи скоро секој ден (9 месеци) и после наеднаш нешто се смени почна ради реда. Порано пресреќна ќе ми речеше "оди земи сега" .А сега и да сме договорени ќе сака да го одбегнам купувањето кондоми :) и ќе и речам а ти сакаш? И ми вика а ти ќе ми се лутиш ако одложиме? И на крај се завршува се ама без нејзина мотивација за секс :) ми се чини ко да се присетува на него па нејчи. Затоа после скоро 1 година врска баш сега имам чувство дека нејчи и некако ја губам и јас желбата кога ќе видам дека и таја нејчи (порано секоја прилика кога ќе излезевме имавме секс, а сега еднаш/два пати неделно емто без нејзина желба и мое молење -.- и нема да поминат ни 10 мин ќе речи ајде доста е ) затоа мислев дека најубаво е прв-прва. Ама не дисктирајте за тоа него ств ми треба помош и мислења што треба да направам.

13. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    И освен мисионерска, за секоја друга поза треба молење :tmi: а порано не беше така. Имаше кеф малце и таа да ја превземи контролата и мн други менувавме.

14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.147
    Допаѓања:
    5.053
    Gi ima zatoa sto zenata e tretirana kako predmet na sopstvenost, negovata sopstvenost nekoj tamu nekade nesto cepkal, nisto drugo ne e. A stravot dali go saka doagja bas od toa, a sto ako so nego bilo podobro,a sto ako i tn. i tn. kolku filmovi maz moze da napravi zena moze samo da sonuva. Sto e najloso tie navistina stradaat megjutoa ajde dokazi mu, mozes? Nema sansi. Vo negovata glava taa nema pravo na svoj izbor koj vremeto pokazuva donel povekje loso ili povekje dobro. Nema taa pravo na toa, trebalo da se cuva za nego, a na nea sto na son sto na gravce i se videlo deka kje bide so nego :) A devojcevo ocigledno ne se kae sto bila so toj, i sto e totalno ok, tuka e kvakata, treba da se kae, ovoj edno dve da ja pleska po nos i da ja drzi pod kontrola,ostavi ti toa toj sto strada, ishodot i krajnata cel se tie. A ovaa slabo mu odi po kjefot i edno dve aha vidi kogo go vidov :) i ovoj beter puka po sevovi :)

На crimson и x-MajaEsposito-x им се допаѓа ова.
  15. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Се дури ја третираш девојката ко предмет, се дури користиш фрази ко Обработена, Скината, Искористена, Легната, Ми го зеде тоа што ми припаѓаше, Хименот е нешто свето - се дури размислуваш вака ќе ги губиш девојките, безразлика дали им си прв или 20ти.
    И прв да и бидеш, кога ќе те сфати какво размислување имаш никогаш нема да посака да има секс.
    Ти мисли си дека проблемот до бившиот е. Не, до тебе е проблемот.

На crimson, cresa-jagoda, ane.bella и 9 други им се допаѓа ова.
  16. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.388
    Допаѓања:
    59.813
    Другар да не ти се свиѓа тебе бившиов? Во 90% од мислењата го спомнуваш, од уста не го изваде. Опседнат си со него човече, секој ден за него ни пишуваш овде.

Немам видено олку некој да е опседнат со нечиј бивши, го отру девојчето за него.

На christinnn, cresa-jagoda, BlackAndWhiteSwan и 7 други им се допаѓа ова.
  17. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.280
    Допаѓања:
    11.597
    На 20 години сите нејзини другарки се мажени? Вака сега ти си имаш несигурност дали она тебе те сака или е ради реда со тебе колку да не и е досадно. Тука на форум никој не можи да ти одговори зато ќе си седниш со неа и ќе си направиш муабет. То што сте имале секс секој ден мене ми е безвезно искрено. Ја нема таја возбуда, страст. Јас ќе ти кажам од моја гледна точка. Друго е кога ќе помини барем недела дена, и јас да сум сакам да е спонтано, а не некој да ми кажва или јас да му речам оди купи кондоми. Одма желбата стивнува. Како на норма да сме секој ден. Поработи малку на блискоста, филмој гледање заедно, па гушкање, па изненади ја напрај вечера. Не е во сексот се. Врската е многу повеќе од секој ден секс

На cresa-jagoda, Лудио и Just.do.it им се допаѓа ова.
  18. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Фала ти! Ако има некој друг некаков предлог/мислење слободно пишете ми значи па макар и да ме критикувате се навикнав, научете ме нешто од ваше искуство :D:D

19. Лудио

Лудио Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2021
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    Не ми е гајле за бившиот ич, за незе ми е. Оти мојата љубомора никна после година од врската со причина :)

20. brazilia

brazilia Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    744
    Неколку пати спомнуваш молење за секс. Ова заборави го. Никогаш не треба да молиш, ретко која жена го сака тоа. Пробај да научиш нешто за невербалната комуникација, гестови, облека која ја носи кога е спонтана, иако реално ретко која жена е спонтана, скоро секогаш планираат.
    Ама сакаат ти да мислиш дека е спонтано.
    Штом сте имале толку многу секс, а нејзините другарки се мажени, па и те спомнуваат како зет, нели ти текнува да ја запросиш или ова ти е главната дилема за тоа?
    Пробај да се контролираш, ако треба мастурбирај, не е тоа ништо страшно, ослободи се од притисокот.