Абе ајде, демек машкиве невини се а? Ми се прават сакам поштена, а се испосексаа со "к*рвиштана" кај ќе најдат и стигнат. Таква им ти природа. Не викам за сите, ама не и дека не е така.
E dobro be ti zemi si nekoja nevina i posle od koga ke ste vo brak neka ja izredat uste 10 dusi..ete ne mora 100 ,no ne se grizi vazno nevina si ja zemal
Дете, тоа не е сапун па се троши, ниту има брочаник, само радувај се кога ќе ти каже ситна бројка, и уживај во одговорот.
@Sashko1992 А што не се ожени со девојката со која си имал секс? Или вака може да праиш што сакаш, ама ко ќе дојде време за брак ќе бараш невина? Прашај само колку девојки се оставани од дечковците, изневерувани, колку затруднеле и биле принудувани да абортираат, или пак раѓале деца и ги гледале сами. А сите тие девојки живееле во надеж дека еден ден ќе останат со нивните дечковци. Зошто тогаш имаш секс пред брак, ако сакаш невина девојка, или која имала бар 1? Дупли морал на сите страни...
Abe ne baram nevina shto vi e na vas ligje.Sekoj ima pravo na greshka pa taka i jas. Edna greshka e ok, preku vtora greshka kje pominam, pa ako stvarno epten mi znaci i znam deka sme eden za drug i preku treta kje pominam ali se si ima svoja granica a toa deka ne treba da me interesira shto pravela vo minatoto ne se soglasuvam zatoa shto ona e istata lichnost. Nekoja pred da me zapoznae mozhe bila kurva a sega pred mene glumi svetica i jas treba da i kazham deka ne me interesira shto si bila pred mene vazhno e shto kje bidesh od sega pa natamu. Pa smeshno e toa.
Sekoj si bira kakva kje zeme ako nekoj ne mu smeta slobodno neka si zeme takva. A ochigledno e deka ti se pronaogjash vo "izredenite" shtom tolku gi branish.
Така бе така. Шо било то жени ќе се сексале. Па уште со повеќе од тројца. Тоа на мажите ќе му оставате. Јас велам закон да се донесе секоја жена после секс да оди во внатрешни да си заверува па да се види јасно која е поштена. И ако има повеќе од тројца по еден жиг на газот да не се излажи некој да налепи.... Sweet baby Jesus. Шо не ќе прочиташ овде.
Ок, сфаќам дека на твоја возраст повеќе од 4 партнери не звучи добро. Ама не е се така црно и бело. Еве замисли започнеш врска сега и после 6, 7 години раскинете од било кои причини. Или пак ете не си ја нашол „таа“ а веќе си +30 или 35. Тогаш нема ни да ти текне да прашуваш со колку спиела, туку каква личност е таа. Не знам што за тебе значи курва, ама мене тоа повеќе ме асоцира на човек со расипана душа. А таквите се мирисаат од километри. Не се ограничувај и не ставај етикети на девојките. Не знаеш што те чека во иднина.
E shto treba da ima zakon kaj shto kje pishuva ako ve nemaat pominato minimum 5 dushi da nemate pravo na brak. Vie mozhete da bidete so kolku sakate samo shto na vas kje vi lepat sekakvi etiketi i vashite dechkovci i mazhi kje bidat ismejuvani.
јас никого не бранам , само ти кажав како завршија тие мангупите што бараја невини , инаку ти кажав ти ке ми бидиш втор под услов да си невино јагне
Е па ете ние виновните, шо не сме невини де се откажуваме од тебе. Те препуштаме на поштените и ви посакуваме среќа во животот. И не го тупи поќе.
Зошто секогаш е битно што мажот мисли за одредени појави а никој не ја прашува жената како таа се чувствувала или чувствува кога ќе се омажи за некој идиот кој и е прв и последен а згора на се гледа само себе да се задоволи а поима нема дали она свршила или не? До кога ќе гледаме што тоа му значи на мажот а жената е таа која треба да му се повинува? А кој не прашува нас жените дали ние сакаме невини мажи или не? Како тоа маж кој имал многу жени пред брак е фраер а жената курва? Како тоа мажот кога ќе изневери викаат пушти го него тој е маж ти глеј си ги децата а жена кога ќе изневри е курва која саа да го растури брако, или она одвратно, он е маж него му личи?
Pa ovde sme za diskusija a ako ne ti se svigjaat moite razmisluvanja ne gi chitaj i ne odgovsraj na niv.