Стар е. Кај и да е ќе умре. Зоолошкава има уште многу за средување. Кај некои животни живеалиштето е супер средено, а други се мачат. Мечките ми е жал да ги гледам во тоа дупката никаква. Терариумите им се доста несредени и мали. На волците со години не им е средено, исушени се. Патеката е за никаде. Еден Белград има 100 пати поубава и посредена зоолошка од нашата. И таму има многу подобри занимации за публиката, за разлика од нашите. Често одам по зоолошките во странство. Нашава е уште 0 за нив.
Кај што стар па и гладен е жално жално... бев и се згрозив пред неколку години каде каде имаше повеќе животни и по средено беше.
Сакам да идам наредна недела и ме интересира сега зимно време сите животни се надвор и може да се видат или не?
Ова е поставено на влезот на ЗОО, да ги учиме децата од мали нозе да рециклираат, поддржете ја акцијата за доброто на сите. Носете си со себе капачиња кога одите во ЗОО
Пак загинале животни кај нас. Трендот продолжува, а изгледа ќе останеме само со глувците во зоолошка.