Само што го прочитав насловот на темата и ми се згади. Човек треба да е вон својот разум за да направи такво нешто. Сепак не можам да ги обвинам таквите луѓе, едноставно болни се, си имаат проблем за кој секако треба да си побараат стручна помош. Во вакви случаи не знам за кого ми е повеќе жал, за животните или за луѓето А за законите низ светов само ќе речам: Што ли не ќе измислат
Kога прв пат гледав таков порнич,имав ИНСОМНИА 48 часа (и едвај ме убедија дека не е монтажа)..Па до каде уште може да оди човечкиот мозок..Не ли им паѓа на памет какви болести може да закачат,а за каков ПАМЕТ тоа зборувам јас?!
Болест и ништо друго!!! Да се ребриш со животни бре.. Ќе се убијам! Треба да ти се мртви сите мозочни клетки ако воопшто некогаш си ги имал...Никогаш нема да ги сватам ниту се трудам...Не се достојни да си ги трошам вијугите по нив...Кутрите животинки со нас лугето..само тоа ќе кажам
Хаа верувале или не у средно имав соученик што имал “прв пат“ односи со јарец ... И згора на тоа типон се снимал .. И да типот и не си беше баш во ред, мислам се ок не делам луѓе кој од кај е , ама детево си беше од село и така некакво чудно Идиотско понашање имаше и некои ниски манири без карактер и понашање, едноставно се гледаше дека детево беше испуштено од раце ... Мислам факт е дека ваквите луѓе и не се како што треба ... И дека им треба лечење и слични ствари . Просто се ежам од самата помисла Како е можноооо пред се ...
Браво бе, ете ја другата корист од животните на оние што не се задоволни од продуктите што ги добиваат. Па кравата освен што дава млеко можела да постане и секс партнер Па можда во иднина ќе стане и заштитно лице на некој секс шоп или производ некое играче.(смајлиштосекрсти) Грозно, а коњот освен што го јаваш (чекај, па јавањено на што ве потсеќа?) сигурно на некој болен и ептен дрти мајнд додека јавал коњ му текнало да го злоставува сиротиот коњ. Ууу гадно.
Грдо. Од самата помисла ми се гади и не знам како некој може да направи такво нешто. Болна работа, само тоа ќе кажам. За осудување се ваквите луѓе, но сето тоа е џабе. Потребно им е лечење, не се како што треба со умот.
Јас имам слушнати за двајца граѓани на Прилепов дека биле фатени на дело кај што сексаат кози И тоа едниот од нив имал преубава и многу фина жена! Гнасни човечишта! Сите зоофили ,не само овие што ги спомнав. Ами тој клипот со еден албанец кај што секса магаре ,па уште си потпевнува? Утробата ми се преврти кога го видов ,а богами и долго потоа! Кратко и јасно - не ментална установа ,туку off with their heads!!!!!!!!! Не заслужуваат да ја газат земјава и да се нарекуваат луѓе!
A оној што и пееше на ој мире магарице нешто....?? Jас имам видено и жена со коњ, леле животот ми се згрози! па имаше на точка некој ја силувал козата до смрт! Cе заклучил во соба со нејзе! Tоа се болни умови бре, сироти животни
А да, случајо со некој луд Србин, имал секс типов со свињата во кочина и и пренел инфекција. Sick bastard.
УФ При толку луѓе на светот, тие фатиле со животно.. Ова според мене не ми е нормално. Овие луѓе во себе имаат некоја псхичка и ментална болест. Незнаат што прават.... И јас ја имам слушнато приказната за Рики Мартин, кучето и девојката... Девојката се изрезилила за цел живот.. Мене после тоа, би ми било срам да искочам од дома..... Иначе имам гледано еднаш, во штала, селанец, со магарето... Трагикомично! Не, не ова не е здраво што прават...
iskreno, jas poddrzuvam seks so zivotni, i veke nekolku pati sum uzivala vo nego. sekoj ima pravo na izbor, i ne treba da gi osuduvate tie shto se porazlicni od drugite
Коњо одамна не ми е клецан, да дојдеш да го порадуваш а? Мислам ало не осудувајте, ама за тебе е нормално да го правиш тоа со животни, или не си способна со оние што те разбираат, па ај со оние што не те разбирааат. Мора да си најинтелгентна во ситуацијата..
Искрено се надевам ова да е измислица. А ако не е, немој да си го губиш времето на форум. Побарај стручна помош.
Уаоооо браво секоја чест ти пуштам рака ахахаахахах Па нормално феминки женската неможела да натера маж да има секс со неа па морала да се обрати кај некои животни...нели полесно ништо не разбират. Охххх леле шо не ќе види и шо не ќе слуши човек...дури и страв ме фаќа...Болни луѓе ...Сепак се надевам дека оваа лоша шала