Зоофилија

Дискусија во 'Секс' започната од Gea, 13 јануари 2011.

1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Американски ветеринар за време на студиите силувал коњ
    Американски ветеринар е обвинет за злосторство против природата откако негов колега на виделина ја изнел мрачната тајна која момчето ја направило за време на студиите по ветерина на Државниот универзитет во Оклахома.

28-годишниот Томас Лајл Вилсон минатиот четврток во Тулса се појавил на сослушување поради тоа што силувал коњ, а пред судот изјавил дека не е виновен за злосторството за кое е обвинет.

Вилсон моментално работи во ветеринарна болница во Пенсилванија. Поротата слушнала дека постариот ветеринар преку безбедносните видео камери во септември 2009 година ги проверувал коњите сместени во клиничката штала, и тогаш го видел обвинетиот како има секс со животното.

Кога се соочил со Вилсон тој му рекол дека му е мило што е "фатен" бидејќи му треба помош. Судијата на кој му е доделен случајот рекол дека за овие 18 години од неговата кариера до сега никогаш не слушнал за такво злосторство.

2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Пипкањето на мачорчето или кутрето за курето го сметаш за сексуално задоволство? :rofl:
    Не те осудуваме без гајле, само нареден пат кога си играш со нив стави кондом на прстот.

3. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aбре и јас да бидам искрена сум 'сексуално злоставувана' од мојата кучка :rofl:
    Oва па обратно, ете видиш :lol:
    ќе ме фати за рака и ме секса по раката, ајмоо, уште по газе да ја шлапнам, прво беше рееетко,јас на смеење и пружав рака,пошто е смешна, ама сега се зачести :( Kога ќе ми ја стегне раката не пушта, дури и канџите ми ги зарива
    Jа мавам по газе бегајјј, не бре!
    и сега ова како да го наречеме :wasntme: :lol:

На tessie и Meggy им се допаѓа ова.
  4. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Требаше ова да го ставиш во spoiler или да го премолчиш, сега marij4e може да ти ги украде финтите и позите, ќе го расипеш девојчето.
    p.s. обично на нозе прават така кучињава.
    p.p.s а едно нешто и ден денес не ми е јасно, едно време чував кучка и еднаш гледам дошла кучката од комшии и се јавнале, ауу богати, лезбејке

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    ауу дефинитивно неможам да ги сватам. Како може да те возбудува такво нешто не ми е јасно wtf до кај стаса светов. Иако ова мислам дека не е релативно нова работа.

6. DarDevil

DarDevil Активен член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    На времето гога беше актрактивен мирцот....добив таква понуда од еден психопат, да ме водел во зоолошка да сум снимала “ФИЛМ„ со животни и после ми вика ти си имала ли односи со животни и нешто ваму таму ми расправаше политика многу било убаво што ја знам....сешто има :D

На Valerin му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    О господе боже што нема по народот. Јас никогаш не би помислила на такво нешто,а камоли да имам секс со животно никогаш,никако. Тоа е болна работа,на тие луѓе им фали во главата нешто,психички се растроени и асоцијални луѓе. Не можам да сватам до каде дошол светот. :puke: ми се гади на самата помисла на самиот чин.

8. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    едно бљак и тоа се кажува

9. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

10. Sponzor

Sponzor Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    Мој близок роднина работи во државна фирма,земаат високи плати и многу селани таму работаат. Тие сами на работа се фалеле кој кога како и колку домашни животни е*ел !

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Не ни знаев дека тоа постои се до пред 4 год кога гледав порничи на интернет и гледам тамо видео со наслов "Girl takes horse p*** " и викам еј некој црнец сигурно е па сеа демек се праи како коњ или така нешто ...и кликам и кога гледам тоа стварно коњ бил и си се милуват си се лапаат и таму остало ...

После кога гледам линкови подоле што се претпорачуваат и се врзани со видеово , гледаш тамо кучиња , магариња и остала зоолошка градина .....

Страшно :x :x

12. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    По етика учевме за различни видови на љубов и професорот ни кажа за зоофилијата и некрофилија (сексуално задоволување со трупови). Сите вака останавме :o Одвратно е ... :?:

13. Darko80

Darko80 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    20
    Тоа не е перверзно. тоа е болно и не е за оправдување. Можам да разберам секаква перверзија, ама секс со животни, педофилија и инцест се работи који што треба да се казнат. Тоа веќе и не е сеџ, тоа е гнасно нешто

14. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    361
    Па по редот на нештата би требало да биде Хуманофилија :P
    Ако се погледне малку филозовски на оваа тема, животните од секогаш биле сексуално присутни во човековата или женската фантазија
    Убавицата и Ѕверот
    Принцот на бел КОЊ ( каде што сите претпочитаат да кажат дека КОЊИ им доаѓале цел живот )
    Шумарот и Мечката
    Примери има многу, и не така ретко за зоофилијата. :D

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kikicat

kikicat Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    26
    Нормален човек такво нешто не би направил. Одвратна ми е и самата помисла.

16. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    605
    Уфф ми се гади од самата помисла :puke: еднаш до сега само сум видела таков порнич значи девојката со коњ се е*еше си помислив зар толку се болни луѓево или се до тој степен дрогирани за да неможат да препознаат човек од животно....

17. ISKUSEN1

ISKUSEN1 Нов член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    Мене тоа ми изгледа слатко и симпатично. Не за секој ден но за промена да, дефинитивно. И порничите од тој вид ми се интересни.

18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Не знам колку ќе ти изгледа симпатично кога ќе ти го опне коњ или магаре :rofl: :rofl: , ама ти си знаеш, еден е животот, не мора секој ден, барем секој петок практикувај го тоа.
    Батали порничи, ти си дечко за авантури но реални, не само на филм :rofl:

На makedonkamak, Valerin и Ammy.Lee им се допаѓа ова.
  19. American.Virgin

American.Virgin Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    20
    abee jas bev na edna farma i tamu trebaja da zemat sperma od ovca i eden neznajse kako i mu go zakaci ...HAHAHA ludnicaaa inace sakam seks so ovca ! :D

20. violetmoon

violetmoon Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    27
    перверзии,фетиши и се ама да ги ебаваш животните или тие тебе,не знам тоа е болест веке.не знам како можат да уживаат во таков секс тоа не е нормално. :puke: