Американски ветеринар за време на студиите силувал коњ Американски ветеринар е обвинет за злосторство против природата откако негов колега на виделина ја изнел мрачната тајна која момчето ја направило за време на студиите по ветерина на Државниот универзитет во Оклахома. 28-годишниот Томас Лајл Вилсон минатиот четврток во Тулса се појавил на сослушување поради тоа што силувал коњ, а пред судот изјавил дека не е виновен за злосторството за кое е обвинет. Вилсон моментално работи во ветеринарна болница во Пенсилванија. Поротата слушнала дека постариот ветеринар преку безбедносните видео камери во септември 2009 година ги проверувал коњите сместени во клиничката штала, и тогаш го видел обвинетиот како има секс со животното. Кога се соочил со Вилсон тој му рекол дека му е мило што е "фатен" бидејќи му треба помош. Судијата на кој му е доделен случајот рекол дека за овие 18 години од неговата кариера до сега никогаш не слушнал за такво злосторство.
Пипкањето на мачорчето или кутрето за курето го сметаш за сексуално задоволство? Не те осудуваме без гајле, само нареден пат кога си играш со нив стави кондом на прстот.
Aбре и јас да бидам искрена сум 'сексуално злоставувана' од мојата кучка Oва па обратно, ете видиш ќе ме фати за рака и ме секса по раката, ајмоо, уште по газе да ја шлапнам, прво беше рееетко,јас на смеење и пружав рака,пошто е смешна, ама сега се зачести Kога ќе ми ја стегне раката не пушта, дури и канџите ми ги зарива Jа мавам по газе бегајјј, не бре! и сега ова како да го наречеме
Требаше ова да го ставиш во spoiler или да го премолчиш, сега marij4e може да ти ги украде финтите и позите, ќе го расипеш девојчето. p.s. обично на нозе прават така кучињава. Спојлер p.p.s а едно нешто и ден денес не ми е јасно, едно време чував кучка и еднаш гледам дошла кучката од комшии и се јавнале, ауу богати, лезбејке
ауу дефинитивно неможам да ги сватам. Како може да те возбудува такво нешто не ми е јасно wtf до кај стаса светов. Иако ова мислам дека не е релативно нова работа.
На времето гога беше актрактивен мирцот....добив таква понуда од еден психопат, да ме водел во зоолошка да сум снимала “ФИЛМ„ со животни и после ми вика ти си имала ли односи со животни и нешто ваму таму ми расправаше политика многу било убаво што ја знам....сешто има
О господе боже што нема по народот. Јас никогаш не би помислила на такво нешто,а камоли да имам секс со животно никогаш,никако. Тоа е болна работа,на тие луѓе им фали во главата нешто,психички се растроени и асоцијални луѓе. Не можам да сватам до каде дошол светот. ми се гади на самата помисла на самиот чин.
Мој близок роднина работи во државна фирма,земаат високи плати и многу селани таму работаат. Тие сами на работа се фалеле кој кога како и колку домашни животни е*ел !
Не ни знаев дека тоа постои се до пред 4 год кога гледав порничи на интернет и гледам тамо видео со наслов "Girl takes horse p*** " и викам еј некој црнец сигурно е па сеа демек се праи како коњ или така нешто ...и кликам и кога гледам тоа стварно коњ бил и си се милуват си се лапаат и таму остало ... После кога гледам линкови подоле што се претпорачуваат и се врзани со видеово , гледаш тамо кучиња , магариња и остала зоолошка градина ..... Страшно
По етика учевме за различни видови на љубов и професорот ни кажа за зоофилијата и некрофилија (сексуално задоволување со трупови). Сите вака останавме Одвратно е ...
Тоа не е перверзно. тоа е болно и не е за оправдување. Можам да разберам секаква перверзија, ама секс со животни, педофилија и инцест се работи који што треба да се казнат. Тоа веќе и не е сеџ, тоа е гнасно нешто
Па по редот на нештата би требало да биде Хуманофилија Ако се погледне малку филозовски на оваа тема, животните од секогаш биле сексуално присутни во човековата или женската фантазија Убавицата и Ѕверот Принцот на бел КОЊ ( каде што сите претпочитаат да кажат дека КОЊИ им доаѓале цел живот ) Шумарот и Мечката Примери има многу, и не така ретко за зоофилијата.
Уфф ми се гади од самата помисла еднаш до сега само сум видела таков порнич значи девојката со коњ се е*еше си помислив зар толку се болни луѓево или се до тој степен дрогирани за да неможат да препознаат човек од животно....
Мене тоа ми изгледа слатко и симпатично. Не за секој ден но за промена да, дефинитивно. И порничите од тој вид ми се интересни.
Не знам колку ќе ти изгледа симпатично кога ќе ти го опне коњ или магаре , ама ти си знаеш, еден е животот, не мора секој ден, барем секој петок практикувај го тоа. Батали порничи, ти си дечко за авантури но реални, не само на филм
abee jas bev na edna farma i tamu trebaja da zemat sperma od ovca i eden neznajse kako i mu go zakaci ...HAHAHA ludnicaaa inace sakam seks so ovca !
перверзии,фетиши и се ама да ги ебаваш животните или тие тебе,не знам тоа е болест веке.не знам како можат да уживаат во таков секс тоа не е нормално.