1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зоофилија

Дискусија во 'Секс' започната од Gea, 13 јануари 2011.

1. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    pisi gi

2. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.236
    Допаѓања:
    284.122
    За идиотизмот на американската нација и изопаченоста на човековата психа.

3. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    se imas nekogas zaprasano kako e mozno makedonija da nudi podobri uslovi za stranski biznismeni otkolku na domasnite biznismeni

amerikanskata nacija e izopacena,asocijalna,frustrirana ili depresivna ama barem sekogas ima odgovor (ne e skapa kolata mala ti e platata)

dodeka makedonija e retka zemja u koja zakonot im preci na graganite da imaat smetki u stranstvo

eden ubav soncev den site ke se razbudime u raspadnatoto opstesvo nareceno makedonija i ke svatime deka sme stanale evtina rabotna sila

a strancite so nemozat da kjarat u nivnite domasni zemji ke navaluvaat vrz se zensko poveke odso praat sega (eden den dobar par kobasici,kafe/pivo,cista soba i akcent ke znacat deka si bog u makedonija)

ali se e mozno...jas iskraeno sum negativen covek so asocijalni tendencii i mozno e da doagaat poveke maski turisti u skopje (nego zenski) zatoa so mazite poveke cenat dobar spomenik (pogotovo letno vreme i okolu praznici kako nova godina...uf toa spomenicite so se slatki)

kojznae moze i toa so 1/3 od zenite so gi gledam niz skopje so stranci e zatoa so tie se poveke domakini od makedoncite (lol :D el ou el so golemi -se smeam na pretpostavkata deka domakinluk e seksualno privlecna osobina za zena so nema agenda sprema mazot)

kako so kazav prethodno 21vek e i sekoj moze da si dijagnosticira bilo kakva devijantna potreba so na globalno nivo ke predizvika raspad na opstestvoto (21 vek e luge dupete kozi,trtete se na konji nema niso da se rodi od toa nikoj nema da ima dokazi ...ako nekoj ve obvini, samo narecete go staromoden i kazete mu deka e 21 vek i se drugo e zastareno/klise/demode/blah blah blah)

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  4. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.236
    Допаѓања:
    284.122
    Се сложувам дека законот, т.с стравот од казната или општествената осуда се голема кочница за многу дела да не бидат реализирани од лица кои потајно или потсвесно фантазираат и го посакуваат остварувањето на истите.

5. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.462
    Допаѓања:
    54.948
    Ццц ми се повраќа од ова , ќе бидам искрена еднаш видов едно кратко видео како една Љепотица се фука со куче и коњ ,си легна фино под коњот и си го зеде она неговото долгото :D па земи стапни ја бре коњу , или и тебе ти беше убаво :devil: па ми се згади животот значи :devil: не сум до толку модерна ми сметаат ете педери лезбејки , тоа е друга прича ај ќе преминам некако преку тоа , ама секс со животно НИКАКО :devil: болест е ова , нека се лечат таквите, ама ги разбирам да , им се смачи да се фукаат со 2-3 истовремено во разни пози , им се смачи да играт со разни сексуални помагала и ај најново ќе го сексам кучето ми текна , аха да :devil:

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  6. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.381
    Toa покажува дека ние и животните имаме се повеќе сличности, со таа разлика дека пингвинот нема да има кошмари и нема да се разбуди испотен среде ноќ и да се дере "НЕ МЕ СИЛУВАЈТЕ!!!"
    Тоа е показател на уште една работа дека ако Бог постои таму некаде сигурно има невидена смисла за хумор.

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Не знам дали си ти мозокот на пингвинот па знаеш како реагира!:?:
    Сигурно дека нема да се дере, ама и тоа е живо суштество кое што има чувства и сигурно нема да откриеме како тоа се чувствува освен со претпоставки.

На BoneMachine му/ѝ се допаѓа ова.
  8. МилаФеминка

МилаФеминка Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    110
    Читајќи ги постовите решив да прогуглам нешто во врска со темава и нема да верувате на каква страница налетав страшна работа.Погрозно нешто не сум видела а не се осудив да отворам некое видео.

На ccca му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.301
    Допаѓања:
    22.590
    @ccca чуваш ли ти дома некое животно (милениче) или не?

На Bender Rodriguez и Valerin им се допаѓа ова.
  10. Daddy's Girl15

Daddy's Girl15 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    30
    Јас имав гледано една емисија од поодамна...Значи во емисијата се збореше за луѓе кои умирале на многу чуден начин и сеа имаше една жена која умрела од секс со магаре...Значи таа била зависник од секс од тие работи и сакала преголеми.... И отишла да се секса со магаре и сеа и влегол и нели им е голем на магарињата и нагоре сите органи и ги пробил значи низ целото тело и поминал и и го направил лом телото.И умрела.
    А инаку тоа е ужасно.А и во западна европа повеќето луѓе чуваат кучиња за домашни миленици и имам слушнато дека нели кучињата сакале солено и демек имале орален секс со нив.Посебно припадничките на понежниот пол... :o :worried:

На ccca и BoneMachine им се допаѓа ова.
  11. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.236
    Допаѓања:
    284.122
    Ти дете си гледала емисии за возрасни :devil:

На makedonkamak, tessie, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Како не гледала! Си раскажуваат глупости помеѓу себе.Баш така ќе кажат во емисијата како што таа напишала.Немаат децава изгледа попаметна работа.
    И да кучињата сакаат солено, само не знам што е солено во случајов, ако пробала нека каже.

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  13. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.777
    Да сигурно за тоа чуваат кучиња во Западна Европа :rofl:

На Bender Rodriguez му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Daddy's Girl15

Се зачлени на:
    22 ноември 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    30
    Па не сакав да кажам дека баш за тоа ги чувааат ама има одредени луге што го прабат тоа ама не сите ...

15. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.236
    Допаѓања:
    284.122
    Чуено не мине кај нас. Одма категоризираме како шпекулација:ninja:

Доказ мора...доказ8-|

На Bender Rodriguez, tessie, Daleron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Daddy's Girl15

Се зачлени на:
    22 ноември 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    30
    Од кај да го најдам ...Инаку не мора веднаш да критикувате како Далерон ...Сеа не можам јас директен пренос да ви дадам за емисијата...Ви кажав дека имам гледано таму на подруг начин го кажаа ама сеа неможам ја тука така...

17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    А по што се разликуваме ние овде што чуваме кучиња од тие таму?
    Не бе не го сваќај како критика само како мое размислување на твојот напишан текст.

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Daddy's Girl15

Се зачлени на:
    22 ноември 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    30
    Јас кажав како што имам слушнато за тоа во западните земји ...Така мене ми пренеле а ти не мора да критикуваш веднаш... Од кај знам јас по што...

19. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.236
    Допаѓања:
    284.122
    Дете кога гледа емисии кои не се наменети за неговата возраст, не треба да се чуди што многу работи се на поинаков начин разбрани.
    Ај остај ова гнасниве и перверзниве работи, не ти требаат такви мисли во главата.

На joy1, Annath, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.412
    Ете во што се разликуваме, исто кажуваме ама јас не знам да го кажам така благо туку посолено.:lol:

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.