Не знаев дека ке даваат такво нешто..Значи емисијата беше луге кои умреле на чуден начин а не луге кои умреле на сред секс .... -_-
Ама како воопшто доаѓате на такви муабети мене не ми е јасно. Од толку работи што можат да се кажат за западните земји, кои патем се далеку поразвиени од Македонија, вие зборувате за секс со кучиња? Нормално дека ќе те критикува некој кога пишуваш коментари што немаат смисла
Сега сфатив дека тие навидум фини старици имале многу валкани умови. Веќе никогаш не можам да ги погледнам во лице и да им се насмевнам.
Се жениш у Шведска и на почеток се е ОК, Инге е ОК, животот супер, работа, годишен одмор, кола, куќа, куче.... Се враќаш еден ден порано од работа и ја фаќаш Инге со Шарко. Ај земи му ја Инге на Шарко ако смееш... Има, има.... има и тука... еден куп и кај нас живеат сами, а чува куче... ко магаре... шо ќе му е толкаво у стан а?
@BoneMachine hahah gang bang u priprema @Elissa 21 vek e covece sekoj si ima dijagnosticirano nekoja potreba od milenice/parazit po doma koj zatoa so saka zivotni,koj zaradi imidz nekoj luge davaat levo made za moda imam srekavano takvi niz zivot(so fakaat quotes od knigi po tetratka za posle kolegite da znaat deka citaat knigi...tie najveke me nerviraat, ako e do ucenje ke ima edna tetratka za toa a ne niz site)
koga sme kaj macki ima premnogu macki niz skopjevo so nemaat opash mora da e nekoj na domasno lekuvanje od bardovci pusten
Иначе стварно ме ставивте во мисла, кога бев Америка газдата ми беше дебел американец кој спиеше гол со кучето. Не се шегувам, вистинска приказна. Ние што работевме се шегувавме што ли прават заедно, но кога видов што има на темава повеќе не е толку смешно.
don't do it ako nemozes da se vozdrzis u carrefour (city mall) imas vazelin za 60 denari edit: na ova mesto mozat sve i svasta da se iznacitaat tie so se pod 18
Спојлер Зошто служи вазелинот? Јас грејс маст употребувам. Доста со офф ќе ја заклучат темата. Спојлер: Едит Едит: Мажите изгледа подобро знаат за што служи вазелинот, отколку грејс маста.
Кога ќе се женам, никако чување на куче во станот, точка! Секогаш ќе ме прогонуваат мисли кога жена ми и кучето ќе бидат сами дома.