Се префрлија на темата „Грижа за домашните миленици“ на предавање за да предупредат за опасностите. Се шалам, ама кога ги видов двеве активни во последни мислења, малце чудно ми дојде.
Ние само сакавме да дадеме неколку совети од едукативен карактер кои програми за која возраст се наменети @Daleron те мислев. А не знаев како да ја покажам мојата очигледна загриженост
Иначе фала на сите за сите тие приказни за женските и кучињата што праеле сега секоја девојка што ќе ја запознам и ќе ми каже дека има куче , ќе ми се врти тоа во главата.... Thanks a lot.
@Yipman2 Q:alo shto praish A:nishto dusho do sea spiev so kuceto, sea se ceshkame dodeka da se svari kafeto
Добрата работа кај кучињата е што те сакаат без разлика каква личност си и како изгледаш, последователно тоа може да придоносе постарите жени да чуваат повеќе кучиња, зборам за оние со висина над колено.
Гледам дека никој нема одамна пишано во темава, веќе година дена. Се мислев долго време и конечно одлучив да ја вратам дискусијата повторно во живот бидејќи темата е интересна и можеме многу да научиме ако размениме мислења. Пред неколку месеци гледав докуентарец за зоофилија, погледнете го не е многу долг. На кратко, во документраецот се работи за тоа како во одредени делови во Колумбија сексот со магариња е традиција. Знам, и јас прво помисллив сигурно ова е некаква зафрканција ама не било. Како што можев да приметам тоа се случува во рурални средини, децата си ги носат магарињата на пасење и уште нешто. Почнуваат од млада возраст некаде 14-16 год., некои дури се фалат со тоа. Се е тоа во ред, додека еден маж не е фатен на дело како ја изневерува жената со магарица. Што ли друго се крие во мрачните тајни на Колумбија освен кокаинт, видете сами. За крај. Дали познавате такви луѓе кај нас и дали мислите дека може да има?
Се мислев дали да ја отворам темата и на крај се одлучив да влезам да видам што се пишува. И кога....што да видам. Луѓе прават секс со животни. Нема да спијам вечер по ова.
Се можам да разберам без разлика дали се сложувам или би го правела јас, ама ова зоофилијава не можам да ја сфатам. Не за џабе е казниво дело во поголем број држави
Зоофилија и педофилија ми се најстрашните форми на психички пореметувања. Сексуалностите од ЛГБТ заедницата ми се скроз океј. Дури ако морам да одберам, и некрофилија ми е подобро од овие. Иако исто ненормално, сепак барем умрени се луѓето. Ама децата и животните ми се нешто најсвето и најневино во светот! И треба да бидат најказниви дела!
Сѐ можам да разберам, ама зоофилија и педофилија едноставно е нешто поради кое би убила веројатно ако налетам на злостсвувачот во акција, покрај сето мое мирољубие. Најмрачните психолошки пореметувања поради кои сум разочарана во природата и се трудам да ѝ простам цел живот за грешките. Барем овие две грешки да можеше да ги изостави! Не знам на тие погоре како дури ви се отвараа да читате на овие теми и уште да терате мајтап. Ако немате нешто латентно на крајот. Едноставно за блуење се.