na site mu boli ne samo na tebe,, toa e normalno slatka bolka,, ako tolku mnogu se sakate i ako ljubovta vie vistinska ljubov daj mu na covekot nema da se kaes ke imas malku bolki no ke ti bide blago ke uzivas
pa deka bolii da i mene krv mi istece okolu dve nedeli i pri sekoj seks pak i bolese i krv tecese ama dobro posle se isplati zosto posle bese super ama boli ama sekoja devojka razlicno
ako tolku mnogu se sakate i ako ljubovta vie vistinska ljubov daj mu na covekot nema da se kaes ke imas malku bolki no ke ti bide blago ke uzivas[/quote] a НА 22 години, да не разговарате многу многу, туку да правите боже сачувај да не сакаш невина да рикнеш/.
Може нема ни да ја имаш, т.е нема да е толку страшна, кај мене не беше. Кај секого е различно. Биди опуштена, имајте подолга предигра, може да користите и кондом со лубрикант
биди само опуштена а и да почувствуваш болка не е неподнослива.мене ме болеше цело тело како знаеш кога трчаш и те болат сите мускули ,но тоа беше наредниот ден . а боли зашто се кине хименот,а на некои од самиот страв и паника уште толку ги боли.се разбира важно е и партнерот да биде нежен кон девојката. а јас толку страв имав од првиот пат ,и кога бидна ваква бев реков па не боли воопшто.
Ако ви биде ова утеха некоја по ситните слабички девојчиња се тесни и нив највише има шанси да ги боли и да им тече крв додека оние што имаат и колкови и се по крупни болката е минимална речиси само пецка и неможе да се спореди со болка пример од вадење заб или земање крв од вена,таа минимална болка е специфична уникатна на свој начин.
мене ме болеше многу и ми течеше крв целиот нареден ден по малце.. бидејќи бевме на одмор не се бањав од болка но секој химен е различен и од тоа зависи и болката што ја има една девојка или ја нема
Абе каква слатка болка не зезајте Јас првиот пат ми се чини ке умрев ,сеуште ништо во животот не ме болело како тоа , а крв скоро и да не потече , ме болеше и првиот пат и наредните 20 пати можеби ! Мислам сериозно полошо нешто од првиот евентуално вториот пат не сум почувствувала ,дотолку ме болеше првиот пат што за вториот бев смртно преплашена . Дека после се исплати да ама додека да се дојде до тоа после какви маки видов
Мене првиот пат ич не ме болеше. Дури ни крв не ми потече. Маж ми (тогаш дечко) знаеше како да ме опушти. А многу ми беше страв да не ме боли.
Дали боли при првиот сексуален однос ? Сакам да имам секс но се плашам дали многу ќе боли првиот пат!
Дали боли при првиот сексуален однос ? Zavisi od organizam do organizam. Mene ne me bolese voopsto no nekolku pati probuvavme dodeka uspeavme sto znaci zavisi od himenot Najvazno e da si opustena i da ne se plasis, mozebi i ke te boli ama posle ke uzivas
Хахаха зависи, кај секого е различно. Некој осетил болка некој не. Важно е да бидеш многу отпуштена и да се препуштиш на страстите што се вика.
Не ми е прв пат, пред 5 месеци изгубив невиност, ама сеуште ненормално ме боли. Прв пат ко направив, имав нецел еден месец редовни односи и имав болка, но не многу често. Сега 5 месеци поминаа од кога последно имав секс. Денес пробавме да имаме секс, со другиот партнер, но не можам ме боли неверојатно, немам крварење, но ме боли и не може да пенетрира. 6 часа пробувавме не можеше ужасно е. Што е проблемот, дали е нормално? Дали имам проблем некој?
да не не се влажниш доволно ? можно е да е вагината сува па да ствара иритација и болка , или пак ако машкоста негова е прилично поголема и од тоа може да е .Или си стегната многу , пробај опушти се , сменета пози види тебе како ти е најбезболно