Девојки пред некој ден конечно се убедив да имам односи...Тој знае дека ми е прв пат и цело време ми викаше ќе одиме полека да не се плашам...некако се опуштив но влезе само еднаш и наеднаш гасови, не знам како се случи тоа, тој ми рече дека тоа е нормално но мене ми се идеше да пропаднам во земја... После тоа пробавме но постојано мислев да не се случи пак тоа...Пробувавме со кондом неколку пати но него ми се спушќаше цело време и ми објасни дека тоа е заради кондомот, но јас не можев без. Ми рече дека ми е многу тесна а тој со кондом нема да можи... Се прашувам зошто ми е толку тесна? Дали би бил голем ризик ако тој не сврши во мене за првиот пат? Бидејќи пробувавме многу со кондом ама не бидна и не бидна, мислам дека засекогаш ќе си останам вака.. Според вас во која поза би било најдобро?
#она кога после секс вагината ти прди Не се потресувај и срами, се случува, не е само кај тебе. За тоа што ти е тесна....е ако де, полека, ке се отшириш немај гајле. Ако не сте доволно влажни користете некој лубрикант, ке лизга и ке си прај ширина онолку колку што му е потребна А ако сврши во тебе, ништо чудно да те гледаме во трудничкине теми
Зошто боли првиот пат? Па веројатно затоа што е прв. Сепак е тоа нешто ново што му се случува на телото.
Мене па ич не ме болеше првиот пат. Ако сте доволно напалени/возбудени, доколку сте опуштени и ви е влажна вагина пред да го стави партнерот немате гајле. Некои може од возбуда нема ни да осетат болка.
pa i toa kazuvam sekade razli4no a ne deka 18god imala pa zato ce ja bolelo gluposti zivi drugarka mi na 17 izgubi nevinost pa nemase bolka voopsto