И да сакаме да пратиме некој ,,сигнал,, нема да бидеме сфатени онака како што сакаме. Ќе помисли девојка за једну ноч...и ајде најди го крајот...
Истото се случува и обратно... али ако не пробаш нема да знаеш, нема што да се плашиш и некогаш сама пристапиш..
Затоа што летаат во облаци и мислат дека некоја им пише дека ја освоиле или пак ако си љубезна или се насмееш одма ги сакаш... многу просто размислуваат машките. И одма стануваат арогантни
Имав еднаш пишано прва на машко, абе да видите дечково мислам живееше во облаци... муабетите што ми ги правеше дека него сите девојчиња први му пишувале, он никогаш не пишувал, па демек го замарале, како он бегал од девојчиња се криел.... сите му се пуштале.. па тука муабети за пари, си викаш што пишав што се запустив. Кога почна да ми оговара тоа беше врвот, па јас толку не оговарам со другарки а не да почнам при неколку пишувања... Поучена од тоа искуство, немам пишано повторно прва на машко. Или па јас се на некои такви налетувам, не знам што енергија ќе имав