Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зошто добрите момци завршуваат последни

Дискусија во 'Сингл' започната од Bokchee, 7 октомври 2013.

1. Nikolina35

Nikolina35 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2021
    Пораки:
    978
    Допаѓања:
    13.045
    Маж ми не е ниту глупав ниту необразован, само работите си имаат свој тек... Млада си ќе научиш, јас си го одбрав своето и задоволна сум со тоа што го имам.
    Поентата ми беше дека добрите дечки веднаш покажуваат емоции, романтични се и нежни а девојка на 20 години обично тоа не ја интересира.
    Секое добро.

На Lavender4 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    31.289
    Еве јас ќе кажам за мене. Мачо типови секогаш ми биле одбивни, такви органски не можам да поднесам и луѓе во филм влезени.
    Јас читам книги и сакам со човек кога зборувам за книги, оти ретки се таквите, посебно се радувам кога ќе видам машко шо чита книги. И да нема да ми пречи секоја вечер цвеќе да ми носи.
    ЈАс ќе избегам од тип, ако ми кажува каква кола имал тој и слично и ако ми е прави демек е нешто. Такви типиви не фала.
    Инаку кога сме кај книгите, јас и дм така ја почнавме нашата комуникација заради книги и поради тоа и покрај ништо друго шо знаев за него, ме привлече многу.
    Не сме сите исти да сакаме мачо типови.

Последна измена: 13 јуни 2021
    На sparklie, bicycle, Billy Idol и 9 други им се допаѓа ова.
  3. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    16.241
    Очигледно имаме различна дефиниција за добар дечко(момче). Доволно сум возрасна за да знам што сакам, анонимен член сум и не можеш да знаеш колку години имам.

Почитувајте туѓи мислења без разлика дали е некој млад, стар, женет, неженет, дебел, слаб, црн, жолт, бел, аман веќе смечено ми е на мислењава да читам, млад си, стар си и врз основа на тоа да си носите заклучоци како да вие ако сте постари вашето мислење е повредно, не се однесува само на овој коментар, веќе воа пракса стана на форумов.

На bicycle, Billy Idol, KateKane и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.910
    Сите така велат пошто најчесто немале прилика да имаат нешто со таков тип, оти таквите типови нели, бараат мачкетини :D А не сме сите да паднеш на г'з.
    Е, во моментот кога еден таков мачо тип (сељачкото го прикрива со пари, кола, частење, шарм, самодоверба...) ќе се заинтересира за наша Трајанка која е прикриена убавица што не се истакнува и сака дечки што зборат за книги, таа веднаш влегува во сапуница каде добрата наивна девојка го трансформира арогантиот богаташ во домашно милениче и се става во улога на хероина. Се затрескува нормално и паѓа во вода се што рекла за таканаречените мачо или алфа типови. Пошто има нешто во нив што кај мирните добри дечки го нема и покрај сета логика и разум (колку што може да ги имаш на 20тина години) Таци сепак завршува опседната со еден таков лик :D

Класика. Клише.

На baby-star, MarijaMi90 и Nikolina35 им се допаѓа ова.
  5. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    31.289
    Како толку ви е тешко да прифатите туѓо мислење и вкус. Мора одма да се закачите и да го филовате по ваше.
    Веќе цел филм си направи и уживај си слободно во филмот.
    Само умислувај си ти.

Последна измена: 13 јуни 2021
    На S.W.A.G, cresa-jagoda, mode-kristina и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Dominik

Dominik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2021
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.399
    Како другарот да го слушам се надевам не си.

И на него му докажав дека не сите гледаат тоа на што ти целиш и не е така.

Повеќе девојки ми се пуштаат со точак,облечен за на точак.

Може звучам како Нарцис ама морав да ти реплицирам,појаснам,исправам грешно гледање на работите.

Така да не е се до колите и моторите.
    Не е се во лошите и дека добрите завршуваат последни.

Има далеку од тоа дека нема што целат на тоа,ама не е се црно како што го опиша.

На cresa-jagoda, mode-kristina, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Кажи а? И ти ме имаш ругано затоа што некад сум си кажала мое мислење те памтам

На eliesaab и Nikolina35 им се допаѓа ова.
  8. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.050
    Допаѓања:
    12.483
    И јас памтам. :D

9. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    16.241
    Како тенејџерка 16, 17 години, тој период имав дечко кој беше од тие лошите момци(како вие милувате да ги кажете), а и покасно во друштвото со кое излегувавме доминираа лоши момци, па нормално дека на кратки стази сум била со некој од нив. Е сега на факултет кога почнав се запознав со еден нов свет, каде што дечките се културни, паметни, интелигентни(поголемиот дел), учени, начитани, па нешто по секси и по харизматично дефинитивно нема. Кога ќе ги споредам едниве со другиве како да не припаѓаат на истиот свет. Е ја би со овие вториве, а овие првиве слободно нека ме заобиџат.

На Annora, Billy Idol, Glowy и 8 други им се допаѓа ова.
  10. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    16.241
    Па добро пишете во соодветната тема не во оваа, пошо нема смисла овој муабет со тој. Секој со секого се има спречкано за некоја тема на форумов и си има зошто, нема за што да се пишуваат оф топици, за теми од пред пола година.

11. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Не туку бараш нешто од некој кога и ти не си стоиш на тоа што го бараш.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  12. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.050
    Допаѓања:
    12.483
    Ајде, ајде. Не се лутам јас, ама стварно невкусно е кога напаѓате наоколу. Сдк, дека иако е форум некогаш претерувате.

13. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    16.241
    Каква врска има тоа беше сосема друга тема и со образложение зошто така сум изреагирала, а темата беше многу осетлива, и нема зошто тоа да го дискутирам сега.

14. Baka prase

Baka prase Активен член

Се зачлени на:
    9 мај 2021
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    42
    Обично жените после 30та почнуваат да гледат иднина во врска со таков "добар" дечко.

Но голем дел од девојчињата веќе на тие години се мажени или долга врска. Па тешко почнува нова врска со ваков тип на момче, затоа што и тој бара добро девојче.

15. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.050
    Допаѓања:
    12.483
    Добро, наредно ќе те потсетам кога ќе ти се повтори. Па ќе дискутираме.

На Kimberly11 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Ти напаѓаш на повеќе осетливи теми а бараш да не те напаѓаат на многу општи и небитни теми.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    16.241
    На која тема сум те нападнала? И пиши ми во лп да не се редат оф топици.

18. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Само по првите неколку реченици се изнервирав. Прво треба самиот да се анализираш, а потоа другите. Речникот ти е полн со вулгарности! Навредуваш луѓе од одредена нација! Го навредуваш женскиот род! Не, не си културен, добар и фин, туку премногу се правиш супериорен. Сега ти види зошто не можеш да си фатиш девојка. И каков е тој класичен сељак? Баш ме интересира.

На bicycle, Bezimenka90 и Guns N` Roses им се допаѓа ова.
  19. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.170
    Допаѓања:
    8.881
    Леле зашо отворив темава пред спиење хахах.
    Ќе влезев у муабетот ама ќе си останам на страна, пошо иницијалново мислење ми е многу парцијално, субјективно, со елементи на огорченост, разочарување и сарказам.
    Така да секое докажување е излишно и ништо нема да се постигне.
    Само ќе речам ако некој има пари не значи дека е лош, ниту пак обратно.
    Btw, ко што рече @Dominik, и мене најпријатните разговори со девојки ми биле во кежуал ситуации као на пример на каса у продавница, ја облечен и грди шорцеви и безвезе маици... така да...
    Незнам дали бегам од темава, sorry, пошо постоине на @Knudle беа 5 километри у должина, ги читав само првите реченици.
    Да сакав книга да читам ќе си отворев некој роман

На Dominik му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Уживај не се замарај. Не ти го кажав ова за да се расправам со тебе немам такви намери. Башка и 80% од членовите тука го прават тоа дури и бетер се. Тебе онака случајно те начекав на темава па ми текна. :)