Зошто почнаа премногу често да исчезнуваат луѓе?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Snowflake97, 17 февруари 2019.

1. Soprugot

Soprugot Активен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2019
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    124
    Kako crna hronika stana portalite pa i forumov... Fali uste da se postira sliki od site so isceznale i pronajdeni mrtvi kako ona vo vesnicite na kraj sto bese IN MEMORIAN... jas so si gi vikav maturanti.... SEKOJ DEN LUGE UMIRAAT NE SAMO TIE SO SE AKTUELNI SEGA VO POSLEDNO... NEKA POCIVAAT VO MIR

2. GabyTranceॐ

GabyTranceॐ Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    1.108
    Едно е што се збори нели во декојдневниот живот може да се употреби еј ќе се убиам ќе се фрлам од некој мест или ќе се удавам во некоја река.
    Незнам дали општо сите сте приметиле дека кога сте на мост и гледате надолу во водата има некое си чусрво наеднаш ти доаѓа како да те влече водата

На RainbowButterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.207
    Допаѓања:
    13.655
    Мене не ми дошло такво чуство :|

4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.236
    Допаѓања:
    124.527
    Ne be ne. Gnasa narod sme. Izvinete na izraz ama ne mozam da si poveruvam sto se se iznacitav osobeno posle nesrekjata so avtobusot. A be da ti se zgadi da zivees vo drzavava. Od kade tolku zloba? Od kade tolku trul narod stanavme!!

На RainbowButterfly, oblace1, Mr. Right и 7 други им се допаѓа ова.
  5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    But of course.
    Пресни се сите.
    IMG_20190224_002946.jpg IMG_20190224_003058.jpg IMG_20190224_003115.jpg IMG_20190224_003141.jpg IMG_20190224_003219.jpg IMG_20190224_003249.jpg IMG_20190224_003310.jpg IMG_20190224_003333.jpg

На RainbowButterfly, calliope, CameliaMiller и 2 други им се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Апатија до максимум.
    Ако провериш кој е изворот на информациите вадењето органи, ќе видиш дека се луѓе кои се локално "јаки вмровци", значи не од највисоките структури, ама оние кои ги даваат наредбите по штабовите. Значи до претседателски избори ќе се игра прљаво до максимум. Ќе почнат и да измислуваат мртви ако треба, ќе не сумрат и нас живите, само да предизвикаат недоверба и чувство на несигурност кај народот.

На oblace1, JuLleE, CameliaMiller и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    На другарка и рекле дека имало специјалци на планиниве да фаќаат терористи и дека ги апселе на граница.И некои доктори збореле дека наоѓале многу луѓе без органи..
    Како можат да шират вакви работи нели е забрането?Мајката на Пино ќе организирала протест на 25ти.
    Само паника и страв се шири..

На Snowflake97 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.236
    Допаѓања:
    124.527
    Daj olabavete so toa vaka rekle onaka rekle. Od toa do paniki stignavme.

На RainbowButterfly, oblace1, Mr. Right и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.181
    Допаѓања:
    1.053
    Луѓе, што се дешава во Мкд?
    Треби овие обезбедување да имат kамера околу секаде и по планини значи се во јавност.
    Јас одам у Сити Мол еден вработен у Рамстор ми мафташе и си реков некој зад мене али небитно и да разгледувам и се свртам и тој манијак ме следи ме гледа али на среќа некој го викнаа али небитно неможи ништо да ми направи но овие изчезнати луѓе и отруени животни итн..
    И автобусот од Гостивар зарем и тие?
    Нека почиваат во мир.
    Оваа држава се отиде во вода и кога ќе имаме мир еве незнам. Мвр и полицијата на нив им е гајле живи и здрави се за други не им е гајле, е*ати нивни мозок! Одиме на протест да не дозволуваме ова веќе вака, се работи за еден живот и вреден.

На Shmizla94 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.008
    Допаѓања:
    130.702
    Претеруваш.
    Не е секој негативен коментар за СДСМ диригиран од ВМРО-ДПМНЕ.
    Секогаш има и фрустрирани неопределени граѓани кои оставаат жестоки и остри коментари на социјалните мрежи.
    Да,има и членови на 2-те партии кои претеруваат со објавите.
    Но...
    Секоја партија може да контролира само 90 % од членовите,а во останатите 10 % има личности кои не се придржуваат секогаш до партиските директиви и често тераат по свое(правејќи добро или лошо).
    Партиите не го знаат точниот број на нивни симпатизери,туку само приближниот.
    Да,не треба да се шири паника.Но,не треба да се оставаат семејствата на исчезнатите без одговор на прашањето каде се нивните најмили.

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Ок, FBI оди и кажи им.

12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Претерувам?
    Партиски портали објавија статии дека МВР е замешано во трговија со органи. И тие своеволно си напишале? Нема уредник? Никој не им рекол оп, стоп, ме можеш да пишеш тоа? Медиумите ти се масовна контрола деновиве. Со самото тоа што ги ставаат сите мртви или исчезнати во една вест, за крајниот читател тие во мозокот ствараат поврзување на тие приказни.
    Миленко Неделковски невлијатечна личност е? Тој објави дека на жената и фалеле бубрези. Не ми е јасно како може некој да го чита тој неандерталец што мисли дека Земјата е рамна, ама нејсе.
    Панчо од ДНК неопределен и невлијателен е? Пошо и тој ја сподели веста за трговијата со органи и за сумљивите комбиња.
    Знаеш дека независни новинари бараат оставка од Заев "затоа што дозволи ВМРО да предизвика паника со лажни вести". Епа, тие новинари не се курир, република, инфомакс. Тие си ја знаат работата.

На oblace1, green.eyes, calliope и 8 други им се допаѓа ова.
  13. MonMon

MonMon Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2018
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    322
    wow, девојче ај смири си ги страстите.

14. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.194
    6FDCEE5C-30DF-4780-8B19-0FBE1D2C5C50.jpeg
    Кој има твитер нека прочита повеќе. За тие кои немаат, објаснување има дека му рекле да го пренесат и тој почнал да бега.
    И така. Кај и да е сите ќе не киднапираат. И на сите ќе ни ги продадат органите. И така ќе изчезне Македонија.
    Тој кој ќе го добие мојов мозок му посакувам само многу среќа. Ќе му треба.:D

На gjoker4e, buba4e89, Stayy W и 2 други им се допаѓа ова.
  15. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.008
    Допаѓања:
    130.702
    Андреј и Панчо од ДНК се симпатизери на СДСМ.
    ВМРО-ДПМНЕ како партија не е таа која шири паника.Тоа е дело на поединци.

На Crnookata му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Жити се?
    Screenshot_2019-02-24-11-42-44-866_com.android.chrome.png
    Не реков дека е дело на ВМРО. Реков дека е дело на структури од ниските слоеви на ВМРО.
    @MonMon кои страсти? Она што Миленко го нареков неандерталец? Признавам, навреда за неандерталците е.

Последна измена: 24 февруари 2019
    На oblace1, Yowannty, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  17. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.984
    Луѓе, криминалната стапка е зголемена веќе долго време затоа што никој вистински не се занимава со криминалциве. Колку често украден телефон или ташна третирале ко да е нешто небитно, па јас лично имам отидено да пријавам физички напад врз мене кога бев помала од страна на возрасна жена и не ми веруваа. Не е прв пат да застануваат на улица и да прашуваат за насоки а да се сомнителни.
    Не е се поврзано со организации кои киднапираат или убиваат. Едноставно постојат бандити кои дали од досада дали од др причина влеваат страв (кај млади или возрасни лица). Не е за занемарување ова ама дефинитивно не е само за органи или затоа што СДСМ се на власт.

На calliope, 1209, Кена Рис и 4 други им се допаѓа ова.
  18. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.008
    Допаѓања:
    130.702
    За пари само даваа такви изјави.
    Сите пејачи се такви.Пред јавност арно ќе зборат за оној кој им нуди повеќе пари,но зад камери,муабетот е друг.
    Миленко е рчкало.Си тера по свое.

На orevokrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Дојде живот!!!!! Нато сакавте??? Ете ви.:)) (се зезам со ова,)

Од сите вести за изчезнувањата, само една-две нормални дали прочитав. :) А можда и дека слабо следам па...не знам за друго. На макфах мислам, со изјави на мајката што спрема протест месецов и ќерката на Алибен. И двете се жалат дека се игнорирани од инспекторите, никакви информации не добиваат , дрски итн. :) е тоа е богами жално и за тоа треба да се галами и да се баталат веќе непотребните дебати за органи. :)

На oblace1, JuLleE, Snowflake97 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
    Најмалку ни требаат сега протести и збрки.
    Ако стварно има терористи тогаш прва прилика ќе искористат да има дешавка некоја и да направат хаос..фактички раздели па владеј.
    Ако се караат на протестите дали ги нашле со или без органи, овие во меѓувреме може нешто поопасно од киднапирање на пример да спремаат.
    Уште не е ни расветлено што се случило со сите исчезнати.Нема одговор на прашањата: кој, кога, како зашто?
    Се може да биде.Пари должел, депресија, секта, по швалер/ка.Не значи дека ако се смееле и се било океј на око дека стварно било така.Можеби нивните не знаат ништо